Jaz imam nekako takšno strategijo-če se bova ljubila z možem in ujemala, potem so otroci itak samo sad ljubezni, torej jih je lahko kolikor jih pač bo Minimum sta dva.
js si skos želim met 2...fantka pa punčko,ki bi jima blo ime tia & maj moj fant pa pravi da bi nekoč rad mev 3 otroke...kar mogoč tudi ni tako napačna ideja ...no tatretji če bi bil fantek bi bil najbrž žan...če bi bla pa punčka pa ne vem kaj bi kaj bla...bi blo treba razmislit
tiasha napisal/-a:Jst bi mala najmanj 2 ... lahko pa tut več, ampak 2 pa obvezno ... Jst mam tok rada otroke ... res komi čakam na to, da jih bom mela, včasih ko vidim kkšnga mejhnga štrudlčka me kr prime, da bi ga mela že zdej ...
Drugač pa bi fulllllll mela dvojčka ... fantka pa punčko ...
Ja, jst tud!
Joj, jst si že zdej želim imet otroka ... ampak bom pač fax prej nardila.
Drugače pa najmanj 2, potem pa odvisno od financ.
lisička napisal/-a:Jaz imam nekako takšno strategijo-če se bova ljubila z možem in ujemala, potem so otroci itak samo sad ljubezni, torej jih je lahko kolikor jih pač bo Minimum sta dva.
haha, ta je pa dobra. Ampak mislim, da imas kr prav, ves... O tem nisem niti pomisljala..samo nekaj nacrtujem, kaj pa bo, pa ne vem...
No, samo da bodo zdravi.
Joj to pa tud mojo mamo zanima najraje neb mela nobenega, sam kaj ko bi mi blo pol verjetno žal (na stara leta pa to)... ne vem... enega maximalno... če pa bi že dva, bi mogla pa v paketu prit (twins) drgač pa ne...