MilkyWay napisal/-a:Po moje nobena ni mislila (no..vsaj js ne), da so obrite noge bolj higienične, ampak smo mislile na naš predel tm spodi...
Tudi predel tam spodaj ni nič bolj higieničen, če je obrit.
Umivat se je treba v vsakem primeru.

MilkyWay napisal/-a:Po moje nobena ni mislila (no..vsaj js ne), da so obrite noge bolj higienične, ampak smo mislile na naš predel tm spodi...
*purple* napisal/-a:zakaj bi pa koga slepili?če dejansko nekdo nekej počne zase, pač počne zase.
smreka a ti ko se nališpaš se nališpaš da boš lepa za tipe?Ko se lepo oblečeš se oblečeš da boš lepa tipom?Mislm nevem, nekatere pqač tega ne počnemo.Oblačim se zase, da bom lepa sebi.No, lišpam se ne, razen na vsake kvatre kadar mi je preklet dolgcajt predn slučajno grem kam, pa še to čist uizi.
In nihče ni rekel, da so neobrite noge nehigienske.zraven sem izpostavila jst še pazduho in to pa je nehigiensko, da se ves švic gor nabira in pol smrdimen so pač neobrite noge nevšečne.In zato si jih bom brila.
sej ne rečem da nobene stvari ne naredim za mojega moškega, ampak vsekakor pa ne delam zanj takih bananih kot so britje, pomivanje in podobno.
*purple* napisal/-a:če dejansko nekdo nekej počne zase, pač počne zase.
ellen napisal/-a:Pred kratkim je na TV bil prispevek o moški pelšavosti in kako je sexi če ima pobrito glavo. Tako je, moški imajo problem s plešavostjo in spravli so ven da je to sexi . V resnici so ženske tako rekle.
freaky napisal/-a:*purple* napisal/-a:če dejansko nekdo nekej počne zase, pač počne zase.
Ti bi se brila, če se vse ostale ženske ne bi? Lepotni ideal bi bile neobrite noge, pazduhe in intimni predeli. Takrat bi se tud brila? Oprali so nam možgane, da imamo samo obrite noge in vse ostalo za lepo, zato je zmotno govoriti, da se brijemo samo zaradi sebe.
freaky napisal/-a:*purple* napisal/-a:če dejansko nekdo nekej počne zase, pač počne zase.
Ti bi se brila, če se vse ostale ženske ne bi? Lepotni ideal bi bile neobrite noge, pazduhe in intimni predeli. Takrat bi se tud brila? Oprali so nam možgane, da imamo samo obrite noge in vse ostalo za lepo, zato je zmotno govoriti, da se brijemo samo zaradi sebe.