Primitizem in neznanje?Hja, kaj pa naj zate potem rečem?
jst sprejemam normalne kritike, ampak ne od nekoga ki je baje poln znanja o avtomobilih in mi na desetih straneh primitivno trdi neke vsakemu laiku nelogične trditve, me proglasi za omejeno in še kaj, na koncu ko se pa izkaže da je deset strani primitivno trdil nepravilna dejstva, pobere šila in kopita in utihne.Kje je potem tukaj sprejem kritike?Torej?
Mislim, da še vedno sama sprejmem kritiko, brez da bi rekla kakršnokoli slabo besedo o tebi.se ti pa pač ne pustim in se ti tudi ne bom, ker vem kje je tu finta.
sem že napisala kako je s prodajo avtomobilov, kaj počnejo v avtohišah in kako se avte prodaja.Nisem nikoli trdila da so vs avti oporečni, ampak, dobro vem, da vsako sleherno podjetje na zemeljski obli skuša čimbolj profitirati in obrniti stranke.in seveda laični nasedejo, tisti, ki pa že malo vedo, se pa ne bodo kar tako pustli nategniti.
In prosim nehaj že blebetat o tem, kako deviške so avtohiše s prodajo avtov.Mislim, da nas kar nekej dobro ve kaj se dogaja.četudi ti dajo garancijo, samo veš, garancija ni za vsako sleherno okvaro.
Jst sem dobila tudi garacijo za kolo (sicer slabša primerjava, ampak vseeo) in v najmanjšem tisku na zadnji strani je pisalo, da je garancija veljavna samo za kovinske štange na kolesu.U super.
nevem točno kaj obsega garancija avta, ker se to nisem poglabljala, ampak dejstvo pa je, da garancija ne pomeni čisto nič.
in nalimala si mi nekej linkov, uf, pa veš koliko je avtohiš in pooblaščenih posrednikov za prodajo rabljenih vozil?ni pri vseh enako.
Poleg tega pa kakor sem že povedala.Najbolj zanesjiv nakup avta bo tak, da boš pripeljal s sabo mehanika in kleparja z aparaturami, oziroma avto direktiva pred podpisom pogodbe, ali s podpisom pogodbe za osemdnevno možnost vračila, peljal na temeljit pregled na servis, takrat boš najbolj prerpičal kakšna je situacija s tistim avtom.blebetajočim prodajalcem jst ne verjamem popolnoma nič, ker bi mi prodal mačka v žaklju samo zato da bi dobil tiste dva procenta.
skratka, nekomu ki ne ve nič lahko prigovarjaš dan in noč kako zanesljive so avto hiše.meni pač ne boš
in če bi si gospodična še enkrat prebrala poste za nazaj, vi videla da smo nakup avta in ogledovanje v avtohišah z mehanikom in kleparjev z vso mašinerijo ki jo lahko s sabo nese, doživeli na lastni koži.Kot tudi poškodovan avto ali karamboliran, za katerega je prodajalec vneto trdil da ni res.Če dve mašine enako kažeta, potem že verjetno ne bo res.In v eni izmed priznanih ljubljanskih avtohiš.