Naughty grl napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:Jst vam priporočam od Nietzcheja - Volja do Moči ali Tako je govoril Zaratustra.
Za Tako je govoril Zaratustra sm pa že slišala, dobr da si me spomnla, si jo bom v bližnji prihodnosti sposodla.
Drgač pa jz res rada berem knjige. Ne vem zakaj, ampak še zmer so mi od Agathe najbolše ... No pred kratkim sm prebrala Veronika se odloči umreti, ker sm šla prejšn teden gledat sodobni balet po tej zgodbi. Pa mi je bla fuuuul všeč. Od Coehlija so mi ble tud všeč Peta gora pa Alkimist. Naslednje leto me pa za maturo čaka Zločin in kazen, pa mi je ful fajn, ker mi je že sama zgodba ful zanimiva tko da recimo da se že kr veselim

Nietzsche ni pisal romanov! Njegova dela so pa res dobra. Jaz sem jih delno prebrala in moram rečt da je bil resnično dober filozof, mislec,...
Jaz pa priznam da zdej ko študiram, poleg študijske literature, bolj malo berem. No sicer je pa 3/4 mojega študija branje knjig!
Drgač tko za sprostitev mam rada kake kriminalne romane (Christie, Marinina, Walters...)
Všeč so mi bile pa: Calvino: Če neke zimske noči popotnik, Blume: Poletni sestri, Mann: Smrt v benetkah, Buck: Orhideja, Troj: Moji trije zakonski možje, McCullough: Pesem ptic trnovk, Sheldon: Bes angelov...
No to je neki knig k se zdele spomnim da sem jih prebrala in so mi ble všeč!