izživeti se po ali pred resno zvezo
- delusional
- Cosmopsiho
Kaj se repenčiš no :knuddel:
Ali sem morda rekel kaj proti temu in obsojal kako ljudje živijo?
Povedal sem edino to da me pač dekleta ki imajo meglo v glavi ne ganejo in pač ne izgubljam več časa z njimi...pod kar smatram osebe ki imajo dvojno moralo in ljudi ki ne vedo kaj bi sploh radi v življenju..ponavadi so to dekleta pod 25 let(povdarek ponavadi)
Ali sem morda rekel kaj proti temu in obsojal kako ljudje živijo?

Povedal sem edino to da me pač dekleta ki imajo meglo v glavi ne ganejo in pač ne izgubljam več časa z njimi...pod kar smatram osebe ki imajo dvojno moralo in ljudi ki ne vedo kaj bi sploh radi v življenju..ponavadi so to dekleta pod 25 let(povdarek ponavadi)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Pr meni je blo pa tako:
Jaz sem po končani srednji šoli prekinila s fantom, s katerim sem bila skoraj 3 leta. In se mi ni zdelo da se mi je potrebno znoret, ker sva se dejansko znorela skup (prežurala sva najmanj 3 dni v tednu, bila na vseh mogočih izletih, krajih ki nudijo zabavo,poizkusila vse možne stvari ki se jih da spit, pokadit pa še kej druzga najbrž...
Nikol ni blo dolgčas, vedno je bil ves čas produktivno zapolnjen, kar naprej se je nekaj dogajalo...
Tud glede seksa nisem imela nikol občutka da karkoli zamujam. Ni bil moj prvi, ampak sva poizkusla popolnoma vse kar nama je prišlo na pamet, in se ogromno naučila...
Končala sva ker se mu ni dalo skulirat, in je meni to presedalo (in sedaj opažam da bo mogoče celo naredil kakšen izpit in da se je celo MALO zresnil...)
Jaz kljub končani dolgi zvezi nisem imela neke hude želje menjavat ogromno ponavadi nepoznanih spolnih partnerjev in met nekih enonočnih avantur. Mogoče sem dobila več "moških prijateljev", se začela spogledovat itd... Zapletla oz kaj več sem pa samo z tistimi, ki so mi bli zelo všeč na tak ali drugačen "poseben" način.
Mal še upam da bova kdaj spet obudila najino zvezo... samo sva se tolk spremenila da bo težko...
Jaz sem po končani srednji šoli prekinila s fantom, s katerim sem bila skoraj 3 leta. In se mi ni zdelo da se mi je potrebno znoret, ker sva se dejansko znorela skup (prežurala sva najmanj 3 dni v tednu, bila na vseh mogočih izletih, krajih ki nudijo zabavo,poizkusila vse možne stvari ki se jih da spit, pokadit pa še kej druzga najbrž...

Tud glede seksa nisem imela nikol občutka da karkoli zamujam. Ni bil moj prvi, ampak sva poizkusla popolnoma vse kar nama je prišlo na pamet, in se ogromno naučila...

Končala sva ker se mu ni dalo skulirat, in je meni to presedalo (in sedaj opažam da bo mogoče celo naredil kakšen izpit in da se je celo MALO zresnil...)
Jaz kljub končani dolgi zvezi nisem imela neke hude želje menjavat ogromno ponavadi nepoznanih spolnih partnerjev in met nekih enonočnih avantur. Mogoče sem dobila več "moških prijateljev", se začela spogledovat itd... Zapletla oz kaj več sem pa samo z tistimi, ki so mi bli zelo všeč na tak ali drugačen "poseben" način.
Mal še upam da bova kdaj spet obudila najino zvezo... samo sva se tolk spremenila da bo težko...

fun napisal/-a:
Tut js sem imela podobno zvezo

delusional napisal/-a:jst sm z resno vezo mislila, na malo daljšo vezo (sigurno več od enega leta).
*purple*, ti ki me tako napadaš, tema je bolj namenjena tistim, ki se najdejo v tistih dveh primerih, ki sem jih opisala, ampak ti tega nisi poštekala, zato nabijaš svoje.
kje sem te pa napadla?

in katere dva sta ta primera?kukr sm jst razumela tvoj prvi post si pisala o tem, kako nam je lahko enim zabavno hodt s fantom na morje in se met fino in take stvari.pa sem ti odgovorila, nikjer te pa nisem napadala.če se počutiš napadeno, pa tudi prav.
se strinjam z Aloho...vsak sledi dogajanju...ne moreš pa načrtovat, da boš zj, kljub temu da je na vidiku najbl kjut tipčk, k se ogreva zate, je tud karakterno ful uredu, bi bila z njim, ampak ne, raj ne, se moraš zdivjat...zakaj? go with the flow...magari, če maš pr 13 resno zvezo 5 let, pol se pa 8 let gonš okol...ni enga recepta kako naj bi to zgledal...
-
- Sramežljivka
Moje osebno mnenje je (ne obsojam nikogar, ki dela drugače) da se fantje in dekleta do enga 18. leta (mal gor mal dol) ne bi smeli spuščati v resne zveze (tu mislim na resne zveze v smislu da se takrat vidiš živeti do konca življenja s to osebo, da večino časa preživiš z njo) ker si s tem uničujejo (ni glih prava beseda) svoj osebnostni razvoj in mu ne dopuščajo da se razvija kot bi se moral. Veze vsekakor so dobra stvar, toda do te neke zabrisane starostne meje, mislim da mora osebek gledati v vezi večinoma na besedo JAZ in ne toliko na besedo MIDVA. Tako da s tega stališča ja, naj se človek prej razživi, do neke mere seveda, ni treba glih "maratona tečt", da okusi svobodo, da doživi sebe in da kasneje na podlagi poznavanja sebe lahko vid kaj pravzaprav išče v drugih in stopi v "resno zvezo". Nasploh pa se mi zdi da se pojem resna zveza že malo preveč ohlapno uporablja saj ima ogromno ljudi resne zveze ki trajajo CEL mesec 

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ah zgont se, ja ali ne? kakor kteri paše.. ni nujno potrebno.. po vezi, pred, oboje, nič od tega,.. odvisno od posameznika.. sam če se ena punca še ni zgonila pred svojo resno zvezo, in od okolice non stop posluša samo to kako ji bo to kasnej se poznalo itd. pol itak da se zveze razdirajo zarad takih bedarij.. pa maš pr 17 fanta.. ja sej sta itak premlada, da bi bla cel življenje skupej.. js mam kolegico, ki je s svojim fantom že 16 let, stara pa lih malo čez 30 in sta lih 2 mesca nazaj dobila otročička.. tko da - vse se da, če se hoče.. in js sm mnenja, da se ni treba vsakmu zgont.. glede žuranja, ali fantov.. žura se tako ali tako lahko tut s fantom.. "zgoniš" se pa za moje pojme veliko več z enim resnim fantom, kot z 30timi za eno noč.. (moje skromno mnenje seveda)
se mi zdi kar mal preveč zlajnano, pa vnaprej določeno, da se je treba pred zvezo razdivjat al karkol.. men je to že moja mami pravla, da ne smem kuj resnga fanta imet (seveda izključno na podlagi njenih izkušenj - je ločena namreč).. in logično če mam skos u glavi da morm najprej kej doživet, preden si dobim resnega fanta.. in to tut naredim..
se mi zdi kar mal preveč zlajnano, pa vnaprej določeno, da se je treba pred zvezo razdivjat al karkol.. men je to že moja mami pravla, da ne smem kuj resnga fanta imet (seveda izključno na podlagi njenih izkušenj - je ločena namreč).. in logično če mam skos u glavi da morm najprej kej doživet, preden si dobim resnega fanta.. in to tut naredim..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Roberta R. napisal/-a:ah zgont se, ja ali ne? kakor kteri paše.. ni nujno potrebno.. po vezi, pred, oboje, nič od tega,.. odvisno od posameznika..
S tem se pa čisto strinjam.
Poznam par, oba stara stara preko 25 let, pa sta skupaj že iz osnovne šole. Ampak sta pa oba ful mirna tipa (predana šoli, študiju, službi, delu doma,...) in ga niti ne žurata pa ne nič. Mata se rada, podpirata en drugega, pa tut dvomim, da bota tadva sploh šla kdaj narazen, ker jima laufa res fenomenalno njuna zveza. Pa se ni znorel niti eden niti drugi, pa kolikor se pogovarjamo niti enemu niti drugemu nič ne manjka.
Sicer sem že svoje mnenje povedla, da jaz nimam resnih zvez, pa tudi nisem tip, ki bi mela dedce za eno noč ipd. Mam svoje jebače, ampak se poznamo od prej. Ok, to sicer zdj ni bistvenega pomena

Se mi pa zdi,da se je tema spravla samo v f** vode, ne pa kot je delusional napisala na začetku da nekdo najprej da svoje skozi in potem ima resno vezo, ali smo na boljšem tisti, ki smo zgodaj dali čez neko vezo in zato bolj cenimo svojo svobodo in imamo že prej neko veliko izkušnjo?.
Po tem predpostavljam, da se ne gre vse sam okoli f**a, ampak tut nasplošno žurerskega življenja

žura se tako ali tako lahko tut s fantom
Tu bom pa tak rekla, da se ga lahko žura tudi brez kakršnega koli resnega ali jebačkega tipa.Če ga grem jaz žurat, si najmanj želim, da bi mi kdorkoli gnjavo, težil in moril. Žuranje je pri meni strogo ločeno in ko ga žuram, bluzim, sem z svojimi kolegi, s katerimi zabijamo čas po svoje si niti slučajno ne želim, da bi mi tam en pizduno, da želi namakat tiča. Mislim, lahko ga, ampak jaz pri tem ne sodelujem! Če se mi je (se pravi, ko jaz tako hočem), si kak dan (zvečer) vzamem čas za jebača, potem pa ima, da mi nekaj časa ne gnjavi, ker zdj je pač sezona za žure in bluzenje . S tem ko imaš jebače, se tak ne znoriš al se

Zanimivo mi je tudi, da sem ven začela zahajat pri 16ih. Pa do danes še zmiri nimam dovolj

Jz mislim, da pri človeku ni pogojeno ali je boljš, da prej žura ko munjen, pa pol fura resno zvezo (ali obratno). Mislim, da si vsak človek želi različnih stvari. Eni si želijo ljubezni, pozornosti, drugi žuranja, svobodnjaštva... Vsak človek si vzame tisto, kar si želi in tak je tut prav.
Jaz vem, da če bi šla zdj proti svoji volji v zvezo, ki je sama nebi hotela, samo zato, da ne bi izpadla čudna oz. da me drugi ne bi imeli za čudno, bi bila izredno nesrečna, ker uživam v načinu življenja, ki ga živim.
In mislim, da bi vsak posameznik moral gledat na to, da on živi tak, da bo srečen. Pa če se zresni pri 13ih ali pa nikoli.
Tonja napisal/-a:In mislim, da bi vsak posameznik moral gledat na to, da on živi tak, da bo srečen.
Tole drži veliko bolj kot pravila v smislu "pri 16ih se žura, pri 26ih je pa čas za poroko".
Pomoje ti ne bo zveza nikoli škodila pri osebnostnem razvoju, če je zdrava. Res ne vem, zakaj bi 17letnici škodilo to, da ima fanta, se z njim malo lubčka, občasno pouk šprica in sanjari o skupni prihodnosti. Drugo pa je, če vidiš potem v svojem življenju samo tipa in pozabiš na vse ostalo, to pa pri nobeni starosti ni koristno in te vedno ovira.
- delusional
- Cosmopsiho
Ampak taka zveza bi ti škodila tudi npr. zdej, ko si par let starejša in pametnejša
. Človek se itak celo življenje osebnostno razvija, samo delat mora na tem. In mogoče se bo tole slišalo malo sebično, ampak pomoje mora bit ves čas na prevm mestu "jaz" in na drugem "midva". Ker če ne delaš sam na sebi, ne moreš partnerju nič ponudit, potem pa tudi "midva" greva v maloro 

- delusional
- Cosmopsiho