Jaz imam ob 18 uri še ene opravke...tako, da bi bilo super če bi bilo ob 20uri v Kranju
Kdo se sedaj pelje z mano?
1. Josephina
2.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Oki potem se napišite punce, ki nimate prevoza iz Ljubljane in ki se upate peljat z mano...a ne Josephina?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Mah jaz pa že ob 5.30 uri
Nebomo dolgo...eno lepo srečanje...
Z Josephino sva se pogovarjali, da bi blo mogoče boljš, da se dobimo v petek, ker nismo omejene s cajtom. Al pa v torek, ker je v sredo praznik. Napište prosim!!
Jst u tork ne morm ker sem že zmenena neki, za v petek pa tud ne vem če bom loh, ker morm it v soboto zjutri na eno srečanje (ki ga komi čakam) in nočm bit usa skurjena tm.
Drgač če večina loh v petek al pa tork , mejte pol takt a ne. Jst mam zdj en drug problem še, če bomo šle ful pozn nazaj jst ne bom mela prevoza za dam ker kle u naših ˝rovtah˝ mamo bl mal busov..tko da ne vem . No sj se bom potrudla da pridem.
Žuža k da mi je problem tebe domov pelat....
Drugače pa katere datume to mislite?
Jaz morm pogledat, če se spreminjajo datumi kdaj delam...
Hja kako dolgo bi ble?
Hitro je ura 23.00...