Preutrujen za seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

nevem dobr komu zdej odgovarjate,še vedno tisti punci od začetka ali se je že kakšen drug problem vmes našel...samo zanima me kako *rose8*
spiš vsak dan z njim če si stara 16.A ne živiš več pri starših?Že skupaj živita?(pa ne sprašujem nič podj. samo me res zanima: :) )
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Uberi drugo taktiko......malo bolj sexi se obleči, začni ga božat.....pa bo sam od sebe želel sexat...
Živim življenje.....
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Verjem, da če mu ni do seksa, ne pomagajo ne dotiki ne seksi outfit :( , doseže se sam to, da je punca (še bolj) razočarana.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

vrednagreha napisal/-a:Uberi drugo taktiko......malo bolj sexi se obleči, začni ga božat.....pa bo sam od sebe želel sexat...

to zna pomagat. Sam preseneti ga...če bo to vedno, se bo tud na to navadu in mu ne bo več zanimiu :wink:

amm drgač pa res ne vem kaj se eni tok sekirate če sexate 2krat na teden :eek: nama še to učasih ne znese k je mal razdalja med nama, pa se vidva recimo v petek ko gremo skup ven pa pol itq ni šanse, in pol učas oba delava za vikende in se še takrat ne vidiva. Tko da pač nadoknadš k lah a ne :) se mi pa zdi da zdej polet se nam bo pa še manj dal zaradi vročine :D pozim je bolš...se grejemo :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
88.vesna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 88.vesna »

Punči, jst enostavno milsim, da stvari definitivno prehitevaš. Pr 16 že razmišlaš o takih stvareh, ko bi mogla bit šele v fazi hodenja v kino pa sramežljivega kradenja poljubčkov.

vse boš prehitro doživela, pri 20 letih pa ti bo že vse brezveze. mlad si samo enkrat,tako da se morajo take stvari zgoditi postopoma in počasi, ne pa takoj, ko dobiš prvo menzo.

srečno,pa z glavo razmišljaj!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ja saj zato pa hoče seksati, ker je neobremenjena..potem pri 25 ne bo več mogla, ker so druge obveznosti.
O čem naj pa ena 16 letna punca razmišlja kot o tem da mora domačo nalogo narediti in brez popravca naresti letnik, da bo lahko uživala v počitnicah in o tem kdaj ga bo fasala v tamalo? :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Skupaj z nekaj kolegicami smo tudi pogruntale, da so tipi vedno manj za sex in da unu ˝tipi hočejo sam seksat, vedno in povsod˝ definitivno ne drži več, no al pa smo mi naletele na take loleke :D.

Midva nisva že skorej 1 mesc seksala, kar se NE dogaja lih pogosto, ampak mene moti, da se zgodi, tudi če se sam enkrat :evil: ! Verjetno je delni razlog tudi v tem, da moj dela lih za vikende, ko sm jez doma in je fraj med tednom, ko sm jez u Lj, sam useeno, mene to jezi! :evil:
Me zanima, če bo kakšna sprememba, ko bova skupej živela, no če bova...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
88.vesna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 88.vesna »

Aha, se pravi,da ti nč več ne seksaš, ker si preobremenjen, ker si že itak nad 25 celo? :lol:

pol ji pa res nimaš nasvetov za dajat, če nisi več v tem "športu" :D

To je glih tko, ko bi kritiziru rižoto, sam pa je ne znaš narest.
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

ali drži ta teorija(to je moj men reku) da pač ko si v resni zvezi s punco se ti po določenem času pač ne lubi več tok sexat,ti pač sex ni več tk zanimiv.Jaz sem ta njegov stavk vzela full resno in me je full prizadel ker sem si jaz ta njegov stavek pač prevedla ko:"aha nisi mi več pač privlačna sej rad te mam samo sexualno me pa ne privlačiš več" mislim hallloooo predstavlite si da slišite to od tipa k vam pomeni vse na svetu in ko z njim dejansko že živite pa si probate z njim neki ustvarit :(
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah...minili so časi ko so dekleta s svojimi vaginami manipulirale s dečkoti :)
Starejši kot so moški manj jim paše...in starejše kot so ženske bolj jim paše(to je splošna trditev, da se ne bo zdaj spet kakšna našla...weeee :cry: jaz imam 16 let in bi stalno seksala)

Jah...čedalje več je moških ki jim ni do seksa in se jim zdi to obveza čez čas...nujno zlo. Ali so pa zelo utrujeni od službe in stresa...
Recimo primer..imam kolega ki je delal po 10 ur dnevno...njegova ga je klicala po ene petkrat v celem dnevu in mu razlagala kaj se ji dogaja čez dan in kaj dela in take stvari (medtem ko je on delal seveda)...potem ko je prišel domov se je pripeljala z avtom do njega in mu 2 uri vsak dan razlagala kaj se je dogajalo ko je s kužkom hodila po tivoliju in kaj je una rekla in kaj un...in blabla...ko je končala svojo seanso ga je vprašala kaj si pa ti počel in kaj se ti je lepega zgodilo...on je odgovoril nič takega...potem je seveda skočiula nanj in hotela seksati.
Ali se ženske kdaj vprašate tudi za moške potrebe in pričakovanja? Ali vedno mislite da bo njemu kar takoj se dvignil ko boste malo pomigale z ritko in bo skočil na vas? :D

Jaz sem dal samo primer zornega kota nekega moškega katerega ženska nima drugega bolj pametnega za početi kot da mu razlaga kaj se ji je dogajalo čez dan ko ni bila z njim in to da se uleže in čaka da jo bo dečko konkretno in pošteno požgal...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Meni je pa logicno, da na zacetku zveze nonstop seksas, ko pa si ze dalj casa z nekom, pa je druga stvar. Pri nama je bilo isto. Zdaj, ko sva ze nekaj let skupaj, ni vec isto kak je bilo. In zdi se mi, da sva si bolj blizu in da niti ni seks vec tak bistven. Saj je pomemben, ampak ni vec take potrebe po njem. In to niti slucajno ne pomeni, da partnerja ne privlacis vec tak.
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

ok ok to je že res kar si povedal,ampak kt je že ena tle v tejle temi rekla je ja smisu ljubezni to da se pač maš rad IN da si to ljubezen POLEG vseh drugih stvari izkazuješ tudi s spolnimi odnosi ?????ne more ti en tip rečt da se mu sex s teboj pač ne zdi več zanimiv oz da se je navelču sexat! Ja P***a pol pa pejt halo če ti jzt nisem več dovol zakaj pa potem še zmeraj ostaja pri meni.sej sm razmišlala da ma mogoč drugo,sam zakaj bi bil potem še zmeraj z mano?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah ne moreš vedeti ali ima drugo ali ne...se mi zdi da predvsem pri ljudeh ki imajo probleme tudi v spolnosti...manjka komunikacija...če je komunikacija in poznavanje partnerja je lažje...ne da se človek sprašuje in ugiba kaj bi on sploh rad...saj se mi včasih zazdi kot da se ljudje ki so skupaj sploh ne poznajo? :nixweiss:
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

jaz svojega poznam kt lasten žep,res je pa da kar se pa sexa tiče tam pa....nikol ne vem kaj tam razmišlja če mi pa pove pa itak izbere take besede da sm jzt še 3 dni pol kr v šoku k sploh ne zna besed zavit v "celofan" kr direkt blekne
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Aloha napisal/-a:Verjem, da če mu ni do seksa, ne pomagajo ne dotiki ne seksi outfit :( , doseže se sam to, da je punca (še bolj) razočarana.

No ja, meni se pa to zdi izredno cudno, namrec ni vedno tako, da bi bil vsak od partnerjev takoj za akcijo, ampak vem pri sebi, da mi pogosto ni, se mi ne da, karkoli pac, potem se me pa dotakne in mi je fajn ... in bi se vec. In mislim, da je podobno pri njemu. Da ne bi slo dlje od dotikov je v primeru, da sva reees utrujena ali zaspana ... ampak vcasih se je treba pac malo pocasneje lotit zadeve, se pogovarjat, tudi o seksu, pa ti misli zacnejo delat sto na uro in se ti avtomatsko zlusta :)

Se mi zdi, da ce se take zadeve, da enemu dolgo ni, pa ni jasnega razloga zakaj, ponavljajo, potem nekaj v zvezi ziher ne stima ...
Odgovori