Slabo...
*faks

usak dan mamo zjutri obvezne vaje in tud en dan se ne morm naspat, ful so pametno nardil, da so dal oba jezika naenkrat in smo že usi čist zmešani od tega in najlepš je, da sta oba pogoj za drugi letnik in da sta sam za nemščino dva izpitna roka u istem mescu in prvi od teh že tri dni po koncu vaj grrrrrr
*predavatelj mi je reku, da komot loh z enotedensko zamudo oddam seminarsko in sm tud jo, zdej se je pa spomnu, da kdor je ni oddau do roka ne more na prvi izpitni rok... prej pa tega seveda ni mogu povedat
*tok mau mam še do konca pa vedno manj vrjamem, da bo ratal, ker so use tok zakompliciral in tok so čudni datumi, da nč jasn
*za moje ime ne pitaj, u rane stare ne diraj... ne vem kaj nej bivšmu nardim al pa rečem, da me bo končno nehu klicat in mi govort kok si želi bit z mano, ker obstaja možnost, da se bom čez čs zlomila
*tok bi rada mela eno frendico k bi ji loh kdaj povedala kaj me teži al pa jo kdaj poklicala k mi je hudo... ok sej mam frendice sam niso lih take, da bi rade poslušale moje probleme in jim nočm morit
Dobro...
*aaa sonček sije na pouno, usak popoudne se lepo sončim zuni na terasi in mam že ful barve najlepš je pa to k mam loh še laptopka pr seb k sm si podaljšek prnesla
*tuš na terasi, prou prijetna ohladitev sam je mau hecno k se iz useh hiš, ki so višje direkt dol vidi... tko, da če je kdo vidu kšnga norca k u kopalkah stoji pod tušem na hribu sred Portoroža sm bla najvrjetneje to jz
*dons nej bi šli vn... upam, da ne bo spet tak zamorjen dan zvečer in da res gremo waaa
*oči mi je posodu svoj avto za na obalo in je čist hud, mi je kr mau hudo, ker ga bo prodau
*želja po drugem avtu me je že mal minila, upam, da mine u celoti
*drug tedn si bom še un manjši bazenček za napihnt prnesla in ga bom postavla na teraso haha
*uživam na pouno že ceu dan in upam, da bo tud jutri tko