Zadovolj(e)n/a v postelji.
crazy_bitch
Sramežljivka
Neprebrana objava
Napisal/-a crazy_bitch » 03. Jan. 2009 23:48
MsN napisal/-a: crazy_bitch napisal/-a: ko smo ravno pri problemih po sexu...mene pa zanima če še kakšno bolijo noge oz. kolki po sexu?
Ne. Malo športa in miganja izven postelje dela čudeže. Ali pa kakšni manj zahtevni spolni položaji. Če boli, pač ne prakticiraš ali pa utrdiš mišice
tut po večurnih posteljnih aktivnostih?? zgleda morm res več sportat...
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Gost
Neprebrana objava
Napisal/-a Gost » 03. Jan. 2009 23:59
crazy_bitch napisal/-a: MsN napisal/-a: crazy_bitch napisal/-a: ko smo ravno pri problemih po sexu...mene pa zanima če še kakšno bolijo noge oz. kolki po sexu?
Ne. Malo športa in miganja izven postelje dela čudeže. Ali pa kakšni manj zahtevni spolni položaji. Če boli, pač ne prakticiraš ali pa utrdiš mišice
Ali pa manj ur seksat.
Kaj ti ni jasno? Saj si si sama odgovorila - če več ur seksaš, je nekako logično, da te kje kaj boli? Podobno kot pri športu.
Nadine
Kofetarica
Neprebrana objava
Napisal/-a Nadine » 04. Jan. 2009 0:01
mene tud malo peče po seksu, pomoje zato ker je premal vlažno, peče pa približno 24 ur, pol je pa kul, tko da če seksam več kot enkrat u 24 urah me pol še bl boli
crazy_bitch
Sramežljivka
Neprebrana objava
Napisal/-a crazy_bitch » 04. Jan. 2009 0:01
MsN napisal/-a: crazy_bitch napisal/-a: MsN napisal/-a: crazy_bitch napisal/-a: ko smo ravno pri problemih po sexu...mene pa zanima če še kakšno bolijo noge oz. kolki po sexu?
Ali pa manj ur seksat.
Kaj ti ni jasno? Saj si si sama odgovorila - če več ur seksaš, je nekako logično, da te kje kaj boli? Podobno kot pri športu.
pač me zanima kako je pri drugih a je to tak greh al kaj?
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Gost
Neprebrana objava
Napisal/-a Gost » 04. Jan. 2009 0:03
Ni greh, je pa povsem logično, da te po večurnem seksu kaj boli, se ti ne zdi? Tudi po dveh urah aerobike vse boli
Ryu
Kofetarica
Neprebrana objava
Napisal/-a Ryu » 04. Jan. 2009 0:03
no no... sej ti je sam lepo odgovorila... men je tud logično, da te po večih urah začnejo noge bolet... pri nama nikol ne traja več ur in me posledično tud noge ne bolijo...
Maped100
Debatorica
Neprebrana objava
Napisal/-a Maped100 » 04. Jan. 2009 0:08
več gibanja, 3x tedensko tek/kolo, povečati vnos beljakovin, sadja (predvsem oranžnega), zelenjave (rdeče in zelene) in tekočino.
Pa nau med sexom nič bolel in po sexu nau nič bolel, lulike bodo bolj vlažne in čmrlji bodo bolj stal