Midva svobodno prdiva drug pred drugim hehe
ubistvu je bl tko on/jaz : " lahko prdnem?" 

Najbol smešn mi je pa blo, k je moi T napisala, da si je njena kolegica naštimala radio pred wc in to povem tipu, on pa prbije:"Bog ne dej, da ji radio crkne, se ji strga!"
Kje drugje pa tud težko grem, razn, če je res emergency! Glede vetrčkov je pa tko, da če se le da, ne drug pred drugim, jst ne maram, da se partnerji preveč sprostijo k so enkrat dalj časa skupi, ene zadeve pač morjo ostat "privatne" 
je pa res, ko si že dolgo skupaj in res oba jesta prej prebranec,...in kaj boš ? vsake 2 min na wc-ju? najprej se lepo obrne vse na hec, pa je
vetrovi so pač del nas samih. Sigurno je pa na začetku res zoprno, ko ti je res nerodno. pa saj smo vsi iz istega testa in najhuje je ko te res napenja, pa zadržuješ do bolečin in ne veš kam bi se dal,...
(dobra ideja).. Tko da glede tega sem zdej bolj mirna (pa sej vem, da se bom sčasoma navadla na vse, sam ta preskok iz ene domače školjke na drugo bodočo domačo školjko me mal skrbi
).

Če me na javnem wc ju moti, da je vse polno ostalih ljudi ki poslušajo kako klobase padajo dol,... samo potegnem vodo in s tem zmanjšam smrdenje 
Yazmeen napisal/-a:Ok, da bi pa šla folku razlagat, kako sm se ukenjala in kako je zgledal...to se mi pa ne zdi lih na mestu no. Pa tud dvomim, da to sploh kdo hoče poslušat. Se mi zdi vseen bol kulturno, da majo ljudje mal zadržkov glede tega.
), mi je pa vsec, da se s partnerjem prebije tisti led ... vse za zdravje