sam pomoje je boljš vedet, kaj je na stvari, kot pa bit v negotovosti in ne vedet, kaj ma za bregom ...
js bi vsekakor tolk dolg vrtala, da bi povedu pa tut če bi zvedla najslabšo novico

linnka* napisal/-a:Čeprav so mi ostali govorili naj ne paničarim in tako naprej, mi je intuicija govorila drugače.
butterfly_87 napisal/-a:linnka* napisal/-a:Čeprav so mi ostali govorili naj ne paničarim in tako naprej, mi je intuicija govorila drugače.
intuicija.. vedno ima prav. Če čutiš da neki ni vredu, pol res ni. Zmeri zaupi svoji intuiciji, čeprov ti bojo drugi govoril da ni res. Ženske mamo pač te sposobnosti, da začutmo, ko neki ni več vredu
**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...
kaj naj si mislim glede vsega tega ?
**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...
lucero napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...
hm, najprej to.....tipi so čudna bitja, nikoli ne veš kaj majo v glavi in kako se jim kej zvrti, en dan se obnašajo kot da si jim vse na svetu, drugi dan pa se jim že jeb* za vse..
kafrca napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...