kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

pika911 napisal/-a:
Anelise napisal/-a:Jst bi rekla-rada bi narocila dve stvari-en sok/kafe/caj/itd in tvojo stevilko :D

o ej ta mi je ful ušeč!!! kkšno tako foro :razz:
k jst sm mu že hotla rečt k pač pride prašat kaj pa boste puce, da mu rečm: tebe smetano pa eno kavo za pol :wink: hehe sam mi je ta bl kul k bom mela še korist od tega :wink:

Pazi, da ne boš izpadla preveč otročje. Ker jaz, če bi bila tip na to foro sigurno ne bi padla.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

MilkyWay napisal/-a:js vem da ne bi mogla kar tako vprašat za številko...mogoče ko bi malo spila, kr tko trezna pa ne...bojim se, da bi mi reku ne...in potem? bi ostala tm di merda...

kdor ne riskira,ne profitira ;) sej tud ce ti rece ne,ni konc sveta..pac ves,da se ne bos vec maltrala okol njega..
ps:vsekakor kaka juicevodka pomaga za pogum :D
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Peony napisal/-a:Jaz bi tudi na tvojem mestu odšla v lokal sama ali pa samo z eno prijatlejico (vsekakor ne z večjo družbo, ker bi sigurno komu v družbi lahko ušla kakšna "vzpodbudna beseda", ki bi lahko situacijo pokvarila).

Sama vem, da direkt ne bi mogla pristopit in ga prositi za številko, zato bi se raje poslužila kakšnih lepih nasmehov in kakšne vljudne fraze. Verjetno bi mu ob odhodu, ko bi plačevala račun rekla:"Lepo se imej, saj se še kaj vidimo, ane?" in se ob tem široko zasmejala. (haha kar vidim se tu :lol: )

Pa večkrat bi prišla v lokal, pustila kakšno napitnino, ali pa ga vprašala, če bi še on kaj spil itd.

Vso srečo, pa poročaj!

Dobra taktika! Pri meni bi zažgala 100%
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Madonca...ne da bi zdaj želel čez kogarkoli govoriti...ampak:

Kolikor poznam natakarje so ponavadi dosti priljubljeni med ženskami in če boste pozorne se vedno najde par deklet, ki visijo ob šanku in kurijo kakega izmed njih.
Tudi sam sem nekaj časa pomagal v gostinstvu in to kakšen teden(naj povdarim, da bolj zaradi dolgčasa kakor zaradi denarja) in so se že našla dekleta, ki so me pecale.Naj povdarim, da napitnine niso slabe! Skratka, če te ne moti, da sigurno nisi edina občudovalka in da je dečko zelo verjetno ženskar potem go on.

Moram pa priznati, da imam poniževalen odnos do natakarjev ki so starejših let...25+...to so ponavadi luzerji oziroma večni študenti, ki so v rosnih letih veliko hodili po diskotekah in lovili najstnice in so sedaj že iztrošeni "jebači" ki jim itak ne preostane drugega kot da nekje v kakšnem kafiču zaključijo svojo kariero in na ta način skušajo podaljšati to obdobje bluzenja.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ryu10kyu napisal/-a:Moram pa priznati, da imam poniževalen odnos do natakarjev ki so starejših let...25+...to so ponavadi luzerji oziroma večni študenti

ajoj,to si pa mal krut!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa saj vem da se kruto sliši...ampak samo povedal sem moje mišljenje, ki vem da se ne sliši lepo...ampak pa odraža moje razmišljanje...zakaj bi se lepega delal in skrival to..pač povem iskreno :irre:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ryu10kyu napisal/-a:Pa saj vem da se kruto sliši...ampak samo povedal sem moje mišljenje, ki vem da se ne sliši lepo...ampak pa odraža moje razmišljanje...zakaj bi se lepega delal in skrival to..pač povem iskreno :irre:

ne,sej kul...je ze prav,da napises kaj mislis... :)
sam glede na to,da si napisu starejsi oz. 25+...sm mal osebno vzela..ma ja,sej nism kelnarca ;)
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Men se zdi še najbolj pametno, da greš 1x sama tja na pijačo in boš vidla kak pa kej. Npr. da ni veliko strank se lahko (če je zainteresiran) kamot dlje časa pogovarja s tabo, te vpraša kej o teb itn.
Js sm tud tko 1x nardila, sm šla kr sama v lokal k se mi je en natakar tko zlo dopadu in se je potem k men usedu in sva klepetala. Men se zdi to še najboljša rešitev. Tisto da prideš z nevem kolkimi kolegicami in ga na koncu vprašaš za številko je dobra fora, sam če je sramežljiv bo mislu da se delaš norce apa kej.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kako pa postopat u obratni situaciji, ko prideš u lokal in kelnar peca tebe?! :? Pa neke zaston kofetke pa spešl pudingi pa pošiljanje sporočilc prek kolegic ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Zamenjaš lokal, če te motijo zastonj pijačke in privilegiji, ki jih drugi gostje nimajo...ali pa poročen prstan na roko dati in mu ga očitno pokazati :wink: :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja, sej tut sm nekoč menala meni drgač zlo ljubo mesto za kofe, kr sm mela to srečo, da je lih takrat, k sm js pršla naokol, delu kelnar, zarad kerga sm se pol ceu cajt neki "ogroženo" počutla ...
Enkrat sva pa s kolegico "mogle" nekje u zahvalo za neke izvenserijske vroče čokolade še lep cajt klepetat s kelnarjem, model pa posiljevau z nekimi fotkami iz mobitela in biu skrajno dougočasn :? , kumi sva se rešle :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

taki primeri, ko kelnar peca so zlo neprijetni večinoma...na žiuce mi gre pol k se kr hoče zgovarjat s tabo pa neki bit zabavn...no go, taki kuj odpadejo
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

ma ja znajo bit ful nadležni to je res! pr ns je nasproti šole en lokal k dela en model notr k tko dejansko peca usako stvar k ma pi*ko. grd izraz sam sorry! zanga pa to res vela... sploh pa če ma bejba še minič/kakršnokol krilo ja nwem pol ga pa kr ma da te posilu po mojem!!! ej too much res! :evil:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz ne hodim redno na neke kave/pijače in tudi ko grem ne grem vedno v isti lokal, tako da še nisem bila v taki situaciji, sigurno pa ne bi bila direktna kot npr "limonado in tvojo tel prosim"- to mi je čist iztrošena fora. Pač hodiš tja več na pijačke, se mu smeješ, flirtaš in itak opazi. Potem ko pa ga kdaj kje zunaj srečaš pa se začneš lepo pogovarjat in bla bla.. sicer je malo bolj dolgotrajen postopek, je pa vsekakor bolj simpatičen kot tisti čist direkt, ki ga itak vse uporabljajo.

Sem pa bila jaz enemu všeč in je VEDNO, ko sem šla na wc prišel za mano, kao se podpisat in sva se pogovrajala. Potem pa sem enkrat plačala račun pri šanku in se je nekaj hecal okoli telefonske, pa sem mu jo dala (mi je takrat tut on postal všeč, tako da sem bila čist srečna, ko je rekel za tel :oops:). No samo ni bilo nič iz tega, sem bolj resne sorte, ampak on je po 2eh letih še vedno vztrajen :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
zvezdica81
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica81 »

Me ne vem, meni so drugač te fore "a mi daš telefonsko" čist mimo.
Poskusi s tem: ugotovi, kater avto je njegov in mu daj za brisalec kinder bueno( al pa kej takega) pa zraven napiš "za najboljšega kelnarja na svetu" Seveda zvečer, da noben ne vidi!
Odgovori