Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*waterlily* napisal/-a:Če te je prevaral enkart te bo z lahkoto še drugič, tretjič..

S tem se pa ne strinjam, ker se mi zdi čisto od človeka odvisno. Tudi tisto "kdor enkrat vara, bo varal vedno" je za moje pojme preposplošena izjava
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lauracosmo »

Odvisno od tega kako zrela je vajina zveza, in ali je to TO ali ne? Če nisi prepričana v vajino zvezo, končaj. Ja sej vem, lažje rečt kot narest, itak. Če pa misliš da je zveza prava in partner še bolj, pa predlagam pogovor, da vidiš kam pes taco moli in ali ni ta skok čez plot plod njegovega dolgočasenja v tej zvezi...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*waterlily* napisal/-a:Če te je prevaral enkart te bo z lahkoto še drugič, tretjič...Odvisno je pa od tebe kolk mu še zaupaš pa kaj boš storila :wink:

s tem se sploh ne strinjam...nekaterim je zaradi tega zelo žal...tud meni je blo, ko sm kiksnla...in sm se počutla "di merda"...vem, kako mi je blo in vem, d tega ne bi nikol več ponovila...
vem pa tudi kšn je biu on, ko je nrdu isto...res je odvisno od človeka, kako se s tem spopade...
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

joj grozno...jz mu nebi oprostila, če se enkrat to zgodi se težko neha...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

re
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

varanja ne bi oprostila pod nobenim pogojem.
dokler sm njegova punca,nima prav kaj mutit z drugimi:!:
Gost

Re: Odpustiti ali ne

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

jupija napisal/-a:se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?

Sploh ne gre toliko za prevaro kot tvoje misljenje, da je zveza po dveh letih in pol itak samoumevno prepuscena rutini. Amm, niti ne! Za zanimivo zvezo se moras pac truditi, enkrat bolj, drugic manj ... Izgovor, da varas, ker je zveza ze itak prej bila dolgocasna, je potiskanje glave v pesek. Upam, da spregledas, da vajin problem sploh ni prevara, ampak vse kaj drugega ...

Sama tezko recem, kaj bi naredila v tem primeru, bos morala kar sama dobro premisliti in se pogovoriti z njim, do kam vaju lahko se pelje zveza, v kateri sta ...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jupija napisal/-a:sej se nisva kregala, sam malo vidla (vikend), zadnje leto. prej sva bla nonstop skupi, potem pa druge obveznosti so naju dale narazen. sej vem da ni fer kaj je naredil in mu bom težko zaupala. sam zanima me če je dal kdo tako preskušnjo mimo in se je odločil probat naprej in če se je dobro isteklo? poskusla sva se pogovorit ampak jst nism mogla zato sva si vzela oba en teden pavze, da malo premisliva.

ma če malo premisliš, sta tak že očitno bla skoz po en teden na pavzi, tako da dvomim, da ti bo po totem tednu kaj bolj jasno kaj naredit...

sama pri sebi se moraš odločit, če ga boš vzela nazaj ali ne... če ga boš vzela se moraš zavedat, da si mu s tem na nek način tudi oprostila, in mu ne moreš potem tega še pod nos jemat... bo pa še trajalo nekaj časa, preden mu boš spet lahko zaupala... če mu sploh kaj boš tako, kot si mu na začetku...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤tea¤ »

Tud ko je človek pijan ve kaj nosi v srcu in tud če nimaš nobenga stika z realnostjo in si koma pijan, veš da maš nekoga ki ga nočeš prizadet in ne boš šel z nekom drugim počet stvari...
Vse ostalo so samo izgovori, rutina, pijan, kriza ... kriza je da ti to naredi, kar samo dokazuje, da pozablja da nekomu velik pomen in še slabše, da pozablja, da ima nekoga, ki naj bi mu velik pomenil...
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Praviš, da je bila zveza slaba oz. v krizi že pred tem, ko te je prevaral. Zame je naprimer nekaj, da se ti kaj takega pač zgodi, popustijo zavore zaradi popite količine alkohola (čeprav ne razumem, smo navsezadnje le vsi ljudje z mesa in krvi) in se pokesaš, ter se trudiš nadaljevati in si se trudil takrat ko si videl, da je tvoja zveza v krizi, nekaj pa je to, da ti je za punco oz. partnerja nasploh že popolnoma vseeno in ti tudi ni muka priznati. Na čem sta vidva nisem uspela razbrati, vendar je velik plus že to, da ti je fant prevaro priznal, saj mora za kaj takega človek dejansko met "muda". Vse je odvisno od tebe. Če oprostiš, potem se od tebe pričakuje, da mu ob naslednjem prepiru teh starih grehov ne boš metala naprej. Seveda je vprašanje zaupanja prisotno še lep čas, ampak to je pred morebitno odločitvijo, da ga vzameš nazaj potrebno dobro premisliti. Osebno bi pri prevari po takem času, se pravi po 2 letih in več težko šla čez kaj takega, ne glede na to, kak je bil najin odnos prej. Če npr. jaz vem, da se stvari rešijo in jih želim rešiti, ne bom ob prvi priložnosti skočila čez plot in potem za to krivila alkohola in težav v zvezi.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

jaz sem prevarala mojega prvega resnega fanta. hotel mi je oprostiti in nadaljevati zvezo, samo jaz nisem bila za. bila sem začudena, ko je hotel nadaljevati zvezo-bila sem 100% da je s prevaro najine zveze konec.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja sej si imela čisto prav, če pa nisi hotela nadaljevat.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Beee... Men je bil odpuščen kiks v zelo vinjenem stanju- sicer s tipom nisem seksala a vseeno je bila prevara. Sicer sem se mogla hudo fejst potrudit da sem zaupanje nazaj dobila a ko se je vse nekak umirilo je postala najina veza veliko boljša. Anyway, tako zadevo bi 1x tut js odpustila. Vsi delamo napake in grešimo-sama še predobro vem to, tko da...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

uf prevara.. jah to je odvisno od tebe, če mu vrjameš da tega ne bo več naredu, pa če mu boš lahko to odpustila..
js vem da je to ena stvar ki bi me popolnoma vrgla iz tira, in vem da tega nebi mogla pozabt.. bi ga klicala in se mi neb javu, bi koj na najslabš pomislla.. ven, vprašanje če bi ga pustila samga.. preprosto bi zgubila zaupanje, bi sebe živcirala in njega.. tko da js vem da če bi pršlo do tega bi preprosto rekla nasvidenje..
ful odvisno od tega a si prpravlen tako stvar pozabt..
v tisto če te je enkrat prevaral, te bo še večkrat pa ne vrjamem.. čist odvisno od posameznika.. toj preveč posplošeno vse
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Mar. 2009 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Odgovori