Če še naredejo kdaj taki brezvezni Mottoshow jih ubijem! Čisto vsak je mel neke težave pri petju, vključno s Thomasom, čeprav morem rečt, da je od vseh še stvar najbolj dobro speljal. Dobro sta se pa odrezala tudi Stella in Collins!
Je pa pri Thomasu ful hecno.. ne vem ali sem bla v Thomi (koma, v katero padeš od navdušenja, ko ga vidiš nastopat hehe) ampak prvič se mi je zdel njegov nastop ful mega. Dobro je blo par kiksov, ne, ampak ajde to spregledaš. Si pogledam drugič na clipfishu posnetek, je kiksov ful več. Pogledam tretjič na rtlnow.de pa je spet malo boljše
Mam filing, da so tonski tehniki in vocal coachi zajebali stvar -> sploh če poslušaš Thomasa, ko je a cappella zapel Rule the World
LINK
Kakor koli, Thomas je tudi tokrat zasluženo naprej prišo, pa čeprav je bilo nekaj kiksov vmes.
Kaj dela Rania pri DSDSu? Odpela je slabo, pa vsaki teden se ji bolj vidi, da bi najraje bla spet na Ibizi, kjer je lahko "free like a bird."
Monika mi gre iz Mottoshowa v Mottoshow vedno bolj na živce. Pa to samo zaradi njene face pri petju (mene vse boli ko jo gledam, ko da ma neke krče). Včeraj pa me je še posebej razjezla, ko je naprej mogla. Celi čas je tako faco vlekla - občutek sem dobila, da bi najrajše zvedla kdo NI za njo poklical in vse tiste tak nadrla.
Kaj si pa mali Herd dovoli je pa že nezemljansko. Še bolj nezemljansko pa je to, da še folk kr kliče za njega?! Če te izjave, ki jih je imel včeraj, ne bodo mele nobene posledice, potem grem pa osebno bojkotirat RTL. Edina svetla plat, ki sem jo zasledila, pa je ta, da se je zaradi včerajšnih izpadov že začelo nekaj fanov distancirat od njega. In to mi daje upanje, da bo 4. Mottoshow zadnji za njega. Če obstaja Bog, ga ne bomo rabli več dolgo gledat.
Fady mi je pa ful simpatični postal
Čeprav ne maram njegovega petja - on je bolj za v mjuzikal, ampak tip je taki veseljak, da se mu moreš smejat, heheh. Četrtkov Live Chat si morte pogledat, tam je mel take hehe.