Men je bla prireditev kr solidna, voditelja sta bila simpatična, čeprav lanskega para ne bo tko lahko premagat...čeprav moja favorita za naslednje vodenje bi bila Jurij Zrnec (mogoče tudi Jernej Šugman kot Veso) in Ana Liza...pomoje bi umiral od smeha
Kar se tiče rdeče preproge..Pirševa nima pojma o improvizaciji, skos se ji je neki zatikal...obleke so bile premalo glamurozne (se mi zdi, da v Sloveniji še vedno estradniki še vedno ne vejo točno, kaj to pomeni) in premalo drzne (preveč črne, preveč klasike)...super je bila Anja Tomažin, pa Pia je imela luštne oblekce.
Same fore so bile ene bolj posrečene, kot npr. pujsek Edi (se mi je kr zasmilu na konc, hehe...atek rad te imam

) pa tamponi, itd...mal sick je bil pa tist zajček

Ampak v osnovi je blo pa uredu oz. se je dal gledat.
Podeljevalci...preveč naučeni, premalo improvizacije...z izjemo Nataše Ralijan Tič in Jerneja Šugmana...drugače so ble pa ene čist bedne fore in niti mal duhovite...npr. Lenderotova & Domicelj, missici Vadnov & Remar..
Nagrade pa mislim, da so ble kr fajn podeljene, čeprov se nominiranci stalno ponavljajo...sploh glasbeni viktor bi bil lahko malo bolj raznolik, glede na to, da je vsako leto kar nekaj novega na sceni...ok, če bi bil Fredy nominiran bi me pa tut srt prjel...
Končna ocena - solidno in dokaj gledljivo