Fitnes ali aerobika?

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

polly-polly a mi lahko poveš kje sem napisala da obsojam ženske ki hodijo na fitnes??

in ja, pri aerobiki lahko pridobiš na mišicah.in dejte se končno enkrat sprijaznit s tem da nismo vsi istega mnenja in ne tolk kokodakat.
/konc OT
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Kaj pa če bi oboje skombinirala če se ne mores odločit? :D Sploh če si iz Lj mas v enem izmed fitnesov 3 kombinacije-plavanje,fitnes, aerobika.Mesečna karta za neomejen obisk je 50eur. Pol pa kombiniras, enkrat eno ,drugi drugo..al pa vse skp..MeN je blo super ko sm vzela to.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a urš* »

Hvala za nasvete=)

Nisem z Lj, sem iz Mb, pa si bom tut vrjetno vzela v fitnesu pristan paket 2x aerobika + 2x fitness na teden, torej mam 3 dni v tednu proste, za regeneracijo pa grem še kako dolžino preplavat, da vidim če še znam :D

Tako da ja... ju3 se grem vpisat=) Wooohooo

Kaj pa glede hrane? Jaz sem se zdaj odpovedala belemu kruhu in krompirju, kave ne pijem, raje kake zelene čaje, meso pa morem jest zaradi tega kr mam anemijo... A ma katera kako idejo?

Aja pa še to... da še jaz povem par stvari glede fitnesa... Hodila sem pribl. eno leto vsak delovni dan na fitnes, s tem da sem delala vaje za mišice, in sem že po enem mesecu imela take mišice da omg.... Trde ko kamen=)
Se pravi, da če delaš "prave" vaje, si lahko ful mišičasta, kar seveda meni osebno ni preveč lepo.

Zdaj bolj ciljam na ok mišice že, sam ne take ko da se pripravljam na tekmovanje v bodybuildingu=)

Tako da se mi zdi prava kombinacija aerobika za kondicijo pa fitnes za obl. telesa. Glede aerobike, sem mal pogledla urnike, pa bi mi časovno najbolj ustrezalo TNZ, Power step pa normaln Step. Bodypumpa nimajo :cry:
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Jaz ne razumem ZAKAJ se je treba v vsaki temi nekaj prepirati? :roll: To dokazuje, da se ne znate normalno pogovarjati o nobeni stvari, niti o povsem nedelikatnih stvareh kot je npr. fitnes in aerobika. In takšne vzorce obnašanja se zasledi v vsaki temi. Jabolko spora pa so ponavadi ene čisto brezvezne malenkosti, ob katere se spotakne eden, za njim pa še trop drugih ponavljalcev, ki potem tisto citirajo v nedogled in se "dajejo" med sabo. Mislim, a znate normalno speljati vsaj eno temo? :gruebel: Zanimivo pri vsem tem je to, da se v vsaki temi spravite na drugega, torej ni problem v tem, da bi vam šla na živce konstantno ena določena oseba. Kako potem komunicirate z ljudmi vsak dan v živo? A tam pa si ne upate tako sproščati ventilov, da bi se spotaknili ob slednjo stvar in jo komentirali ter ponavljali v nedogled? :roll: Če že drugega niste sposobni, vsaj pozabite na to, kar je nekdo napisal na prvi strani teme. Get over it, ja?:wink:
A lahko za mojim postom ni več nobenega komentiranja v zvezi s tem, kaj je rekla neka uporabnica, ali je fitnes primeren za žensko ali ne, kdo je koga obsojal itd.? Preusmerite svojo energijo nazaj na temo, če še imate kaj za dodati in umirite živce, ker vam že tu vsak drugače misleči stopi na živc, kako je šele v vašem vsakdanu?
NACI
Če se vrnem nazaj na temo; meni fitnes zelo pomaga oblikovati telo, po nekaj mesecih sem se znebila tudi "obroča" okoli trebuha, ki je zdaj bolj plosk in oblikovan, pa tudi za stegna, rit in roke sem delala vaje, tako da so že opazni rezultati. Seveda pa ne pomaga kaj dosti, če hodiš samo na fitnes, pri prehrani pa ne paziš. Treba je jesti beljakovine, dosti sadja ter zelenjave (pri sadju je priporočljivo izpustiti tisto, ki nas rado napihne) in piti dosti vode. Jaz hodim s fantom na fitnes 4x tedensko, potem imam en dan "pavze", preostale dni pa se ukvarjam z drugimi športi (kolesarim ali grem na sprehod). Seveda pa je potreben čas, da se opazijo kakšni rezultati in predvsem ne opustiti vadbe, ko enkrat vidiš spremembo na bolje. Meni predstavlja fitnes način življenja in ne nujno zlo, če hočem kaj spremeniti na svoji postavi.
Pa dosti vztrajnosti ti želim in vsem drugim tudi. :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

urš* napisal/-a:Kaj pa glede hrane? Jaz sem se zdaj odpovedala belemu kruhu in krompirju, kave ne pijem, raje kake zelene čaje, meso pa morem jest zaradi tega kr mam anemijo... A ma katera kako idejo

Če hočeš shujšat jej večinoma beljakovine, mogoče edino zjutraj kakšne ovsene kosmiče (ne tiste vse sladke). Potem pa veliko zelenjave, najbolj za prebavo je listnata zelenjava, se pravi zelena solata in ostalo perje, meso itak ful ok (beljakovina), samo bolj puran in piščanec, pa ribe.
Pij pa največ navadno vodo.
Ko boš pa nehala hujšat in boš jedla normalno, pa pred vadbo oz. v dopoldanski urah jej hidrate, kasneje in po vadbi pa beljakovine.

Tolk na hitr, praši če te še kj konkretnga zanima :)
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Punce najlepša hvala za nasvete, fajn da se tolk spoznate na to :D
Torej... jutri začnem =) komaj že čakam :)
Poročam o rezultatih nekje čez en mesec=)
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

jaz sem aerobikoman :D je pa res, da dosti delamo z ročkami in pridobiš mišice, nikakor pa nisi nabildan. ful pozitivno vplivata aerobika pa vaje za moč - testirano ;)
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

in... rezultati so že tuuu :biggthumpup: ne morm verjet...=)

Komaj tri tedne delam pa se že ful vidi... dvakrat na teden mam aerobiko, enkrat fitnes, v petek pa še street jazz.
Jem pa tak.... ribe, sadje, nesladkane zelene čaje, vodo, ipd=)
Sicer zadnje čase ne morm ravno dost spravit vase, nimam nekega apetita..
No pa dobro=) Šla sem dol 5 kg!! :D In se mi zdi da sem dosegla kar sem hotela... Postava se mi je totalno spremenila, sploh noge :D in rit=)
Celulita nimam, sam se vseeno mažem z nivea good bye cellulite, da preprečim morebiten nastanek :wink:
Ful je dobro ko so ti vse hlače fuul prevelike=)

Jooj kak sem srečna :) Vsi so me že pohvalili da se mi že ful pozna=)

Še dalje bom nadaljevala s tem, samo da bom pazila da nebom več hujšala, kr mam ravno prfekt kg na višino juhuuuu

Hvala vam za nasvete=* :D
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

že. :o pridna, te bom vzela za zgled. :P na kakšno aerobiko pa hodiš?
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

kombiniram TNZ (hard varianta) :D in power step, mogoče bom probala tut tae bo=)
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

taki rezultati v 3 tednih? :gruebel:
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

jap=)

pomoje je finta v tem, da prej nisem niiič delala zdaj pa kr naenkrat ful. še sama nisem mogla vrjet =)
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

3krt na teden tnz variante ni ravno ful če smo iskreni... jaz mam 5krat na tedn po 2 uri treingov z najvišim kvotingom :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hm, js ne vem, a se ene mal zmišlujete al mate pa čudežn geštel :gruebel: ...

Po treh tednih že ful rezultati? Da shujšaš, še razumem, sam mišic in neke oblike pa u tok kratkem cajtu (za moje pojme) ne more bit.

Men se je delanje na fitnesu (štirkrat tedensko) po programu začeu poznat (na mišicah) šele po neki mescih, pa še to lih tok, da je blo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

heh vrjemi da tega nebi šla pisat če ne bi blo res..=)

Pri men je bla finta, da sem mela že prej fajn geštel, sem namreč trenirala plavanje 10x na teden zadnjih devet let (pred dvema mesecema sem nehala). Hotla sem samo mini popravke narest=) Ni zaj to blo da bi mela ful špeha in tega.... Kr jas takoj opazim vsako napako.. ki je druge mogoče niti ne vidijo...

Opažala sem tut, da ko na primer nisem šla en teden na trening (krči in podobno), in ko sem po tem prvič bila na treningu, je takoj šlo dol.. in kilaža pa še mišice so me kr pošteno bolele. Navajena sem očitno da vsak dan treniram po 3 ure in tega zaj nisem mela nekaj časa. Zdaj pa ko sem spet not, pa je kul. Vem pa da nebo šlo tak dalje s tem.. zdaj so rezultati kaki so in pomoje bojo isti tut čez pol leta. Največ rezultatov se itak pozna na samem začetku. Sicer pa sem bla zadni čas tut pošteno hiperaktivna =)

Sej valda da ne morš mišic dobit kr naenkrat samo s fitnesom in tem. Jas sem jih mela že ful od plavanja, sam že tist filing ko ne delaš tolko ko si prej te razjeda... tega jas tut ne bi vrjela da bi se lahko v treh tednih punca z nič kondicije in mišic spremenila v bilderko :D no, pri meni sploh ni blo tak... heh

punce, bodite malo optimistične noo...
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Odgovori