Js sm nekoč misnla, da sm u prvo trofla love of my life ... dons vem, da sm dejansko sam mislna

.
Ne rečem, biu je dečko prve klase, nauču me je marsičesa, dou mi je marsikej, mela sva se rada in blo nama je lepo. Kako bi blo z nekom drugim, takrat nism razmišljala. Ni blo želje, ne potrebe. Ko se je pravlca naenkrat končala, sm nardila use, da bi ga dobila nazaj, kr sm se u usej histeriji in agoniji prepričala, da je on en in edini, da z nikomer drugim ne bom doživela trenutkou, za kerimi sm jokala in ljubezni, u kero sm verjela. Po dveh letih in nekaj nesupešnih zvezah sm ga prebolela.
Od takrat sm spoznala kr neki fantičeu, delila pojslo z nekaterimi od njih, doživela takšne in drugačne trenutke, se zajlubljala in odljubljala, kregala in smejala, bla zadovoljena in razočarana ... Na trenutke me zaboli, ampak use to je del moje mladosti, dele mene, mojega doživljanja sveta, pridobivanja izkušenj in grajenja moje osebnosti. In mi ni žou. Ni mi žou, da se je takrat končal, kot se je in da sm dobila prložnost spoznavat ... nove ljude, nove navade, nove užitke.
Kakorkoli se boš odločla, moraš vedet, da konec enega, prinese začetek drugega. In tut če prvi (p)ostane zadnji, to ne pomen nikakršne izgube, ampak zgolj dejstvo, da si že u prvo najdla tisto, kar s(mo) nekatere iskale leta.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...