ja pred enim letom, sem tako razmišljala, danes...je vse drugače! bivšega razumem, da ni mogel vztrajati v neki zvezi, v kateri ni čutil ljubezni, in da je pač blo najbolše da sma končala! pa sem tud mislila, da je pravi in ednini za mene! sam ni! no torej, hočem poveat, da zdaj lepo uživam samski life, čeprav včasih pogrešam nekoga ob sebi, sam takrat rufnem kolegice!
no čez 10 mescov sem ugotovila, da se morem znoret! čeprav sem prehitro postala zrela, mi je še vedno manjkalo tisto norenje ob vikendih - pol pa pogledam, kam pa se te naj dam s kolegicami, če smo vse samske,drugam ko pa na drink pa malo za plesat!? trenutno mi tak ugaja in verjamem, da mi bo nekoč uspelo najt tistega pravega, do takrat pa bom uživala!
zaj pa kaj si ti želiš...če fanta iskreno ljubiš, in veš da je tisti pravi, potem je resnično brezvze ga pustit in it uživat samski life.ker lahko ugotoviš, da to ni kaj hočeš in ga boš htela nazaj, pa bo prepozno! trenutno uživaj v tem kaj imaš, in bo tako ali tako čas pokazal svoje! če vama ne bo ratalo, bosta pač končala! sam če ti gre pa drugi po glavi....nevem tu pa neke ne štima!sama veš kaj čutiš in pač uživaj v trenutku!
joj, sem ga zabluzla!

vglavnem žuraš ga lahko samski al pa zaseden