Zdravo,
no k sem lih prebrala vse vase poste, bom pa se jz napisala, po dougem času me je zganil en tip, skratka zadeva je zelo zapletena z naključji vred
Pa začnimo: pred dvema letoma smo se z druzbo naključno srečal zuni, midva sva se pogovarjala vsega skupaj 5 min, v istem večeru smo se srečal se na drugi destinaciji, sva se pog 5 min..in to je blo to pred dvema letoma..Nič an?
Najboj zanimivo je da smo sle s kolegicam 3 tedne nazaj v en kafič, in zagledam tega fanta, se gledava cel večer,in potem se nadaljne 3 večere..al 2 ..nism več zihr..haha

Seveda men bil od nekje znan pa se za povrhu je fulll luskan..hah,,sj pravm po zelo doug času me je en predramil

in potem le zberm pogum in z kolegico pristopve k sosednji mizi..pade debata o tem da od kje mi je znan..in uglavnm šok..meni je sicer bil znan, nism pa vedla kam bi ga dala, skratka in potem šok, tip ve vse o meni, da sva se spoznala pred 2 letoma, s kom sm bla, kje smo se srečal,kako mi je ime, s kje sm...skratka vse detajle???no da naj se omenim da mi je srce tako bil ze pred pristopom da sm mislna da bom skp padla..haha
No potem časti pijačo, največje naključje pa je da sva se po 2 letih ponovno srečala v čist enem kafiču (k ga sama ne bi najdla nikol)..hah..no in po tem dogodku sva se srečala naslednič pa sm mislila da bo ksn pogovor spet padu,da bo mogoče on pristopu,karkol- pa nič,razn sviganje s pogledi in nasmehi..sj res da smo ble 4 punce pr mizi, pa vseen..no pa vseeno sm zmedena ker ne vem na čem sm..

Se mi zdi pa zelo zanimivo da se lahko en spovne izpred 2 letih ime, in vse podrobne detajle?!?!
Razmislam se o enm pristopu-doužna pijačo, zbiram pogum..in pol bomo vidl.Kaj na vso zgodbo pravte vi?:D