Kaj naj storim, da ga dobim?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

orhideja1 napisal/-a:Jeeeeeeeeee :razz: odpisal mi je, da gre z mano v kino.

O ful dobr :) Pa uživajte a ne.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Super, držim pesti, da vama uspe.

Samo pozitivno misli pa bo!
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Sedaj pa samo še lepi pogledi, nasmehi in bo iskrica mogoče preskočila. Skušaj biti zanimiva, privlačna, urejena,...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Poročaj kako teče zadeva :?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Za enkrat zadeva teče vredu. Jaz sem vsa :love:
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

vso srečo na zmenku.... upam, da se bosta mela fajn. bodi kar si.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Hvala. Ej res sem tako zaljubljena, da komaj čakam, da ga vidim. Medtem, ko mi ostali ponavadi gredo tako na jetra, da mi je kar odveč biti z njimi. Očitno tukaj nekaj mora biti.
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ajda* »

jz mam tud take težave.lih take k ti orhideja. sam da se je pr men mal...obrnl in je zdle u tem trenutku mal bed...par tednov sva se ful slišala pa vidla tud pa na msnju pa smsji vsak dan pa tko pol sva bla pa skp in zdj kr 5dni ni glasu od nega ne odgovarja na sms ne na msnju se ne jav :( poznam ga pa že fuuuuuul dolg in me je zato še tok bl ubil. končn mi je en ušeč in mi ne najeda sam se pa tud ne uglas nč.f*** :( :( pisat mu pa tud nemorm nonstop zakaj ne odpiše in nevm kaj k se bujim da mu bom najedala...what to doooo???
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Saj to je kriza, ker mu ne moreš non stop pisat, če ne odgovarja, da ne izpadeš vsiljivo.
Meni se zdaj k sreči vsak dan javi. Upam, da tako ostane.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Zdravo,

no k sem lih prebrala vse vase poste, bom pa se jz napisala, po dougem času me je zganil en tip, skratka zadeva je zelo zapletena z naključji vred :D
Pa začnimo: pred dvema letoma smo se z druzbo naključno srečal zuni, midva sva se pogovarjala vsega skupaj 5 min, v istem večeru smo se srečal se na drugi destinaciji, sva se pog 5 min..in to je blo to pred dvema letoma..Nič an?
Najboj zanimivo je da smo sle s kolegicam 3 tedne nazaj v en kafič, in zagledam tega fanta, se gledava cel večer,in potem se nadaljne 3 večere..al 2 ..nism več zihr..haha :D Seveda men bil od nekje znan pa se za povrhu je fulll luskan..hah,,sj pravm po zelo doug času me je en predramil :) in potem le zberm pogum in z kolegico pristopve k sosednji mizi..pade debata o tem da od kje mi je znan..in uglavnm šok..meni je sicer bil znan, nism pa vedla kam bi ga dala, skratka in potem šok, tip ve vse o meni, da sva se spoznala pred 2 letoma, s kom sm bla, kje smo se srečal,kako mi je ime, s kje sm...skratka vse detajle???no da naj se omenim da mi je srce tako bil ze pred pristopom da sm mislna da bom skp padla..haha :lol:
No potem časti pijačo, največje naključje pa je da sva se po 2 letih ponovno srečala v čist enem kafiču (k ga sama ne bi najdla nikol)..hah..no in po tem dogodku sva se srečala naslednič pa sm mislila da bo ksn pogovor spet padu,da bo mogoče on pristopu,karkol- pa nič,razn sviganje s pogledi in nasmehi..sj res da smo ble 4 punce pr mizi, pa vseen..no pa vseeno sm zmedena ker ne vem na čem sm.. :roll: Se mi zdi pa zelo zanimivo da se lahko en spovne izpred 2 letih ime, in vse podrobne detajle?!?!
Razmislam se o enm pristopu-doužna pijačo, zbiram pogum..in pol bomo vidl.Kaj na vso zgodbo pravte vi?:D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

hihi nimam telefonske v vsm tistm soku ko je takoj vedu od kje sm tud njemu znana in ..kdo sm..sm bla čistt brez besed..evo to je to ko te nekdo tko presenet.. :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

xe
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Aia pozabla povedat se to, da se vsak petek vidmo v tem kafiču.. :D ..kolegice k so iz tega kraja ga ne poznajo,tko da do cifre ni variatne da bi prsla :roll:
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

vsak petek se vidmo in pa v soboto če slučajno zaidemo tja..hah.Ta zgodba res pouno naključji,med drugi mi tud to da k sm izvedla pristop je bil datum 2.2 in ura ko smo se pog 2h..(oz zaklučl pogovor) :D
Odgovori