Kužki prihajajo iz tujine, iz dolgoletnih psarn. Shih- tzuji živijo zdaj v Sloveniji z nama.
VEDNO V POMOČ, ZA VPRAŠANJA.
E- meil
aboyanasanna.happiness@gmail.com

nadya napisal/-a:kupili smo ga v NM..
ta je zadnji ostal v leglu..pol je pa celo pot do ljubljane sam ležal in nam je blo čudno..sam smo mislili da zarad sprmembe pa tega...
pol je šlo pa sam navzdol ni hotu jest niti pit![]()
veterinarji pa niso vedel kaj mu je, šlo nej bi se za neko virozo ali kugo...ubistvu mi sami niso znal čist nč povedat..
po 2/3 dneh pa ni več mogel niti glave dvignit..najhuj je pa to k ti to doma gledaš pa mu ne moreš pomagati..
veterinarji so pomoje vedel da mu ni pomoči sam so še kr naprej ustrajal s tistimi infuzijami pa da ga hranmo na silo..
zdej k pogledam za nazaj smo kužka sam še mučili, takoj bi ga morali dat uspavat in bi blo njem in nam doma lažje!
lolita napisal/-a::) tudi jaz sem ponosna lastnica (marca bo star 3 leta) kužka pasme Shih-tzu in sem tudi največja ljubiteljica prav te pasme![]()
Ko ga kupuješ, moraš pa paziti na velik stvari! malo pobrskaj po netu, veliko je strani na temo Shih-tzujev. Drugač pa so to zlo prijazni, družabni, veseli kužki, vendar te opozarjam: vzeti si boš morala ogromno časa za nego tega psa. Nekateri mislijo, ko vidijo shih.tzuja, da je to igračka. ampak žal ni. Najbolje je, da ga strižeš, pa vsak dan češeš. tudi učki so problematični, ker se radi solzijo, tko da jih je treba tudi vsak dan umiti. Torej nega nega nega!
Kolikor jaz vem, ne obstajajo kratkodlaki Shih-tzuji. Vsi psi te pasme so po naravi dolgodlaki psi. Je pa res, da jih večina striže, sploh če ga imaš samo kot ljubljenčka, res ne potrebuješ dolge dlake. tisti, ki ga pa vozijo na razstave in se s tem profesionalno ukbarjajo, jih pa seveda ne smejo striči.
Pa srečno pri nakupu
majaoko napisal/-a:Hey!
Jaz sem malo pred novim letom kupila psičko pasme shih tzu in mi ni žal, ker je psička res prisrčna in je s svojimi vragolijami prinesla veliko veselje v našo hišo.
Moja psička je brez rodovnika, ampak vsak ti bo priporočal, da vzameš psa z rodovnikom pa tudi če ga boš imela samo kot ljubljenčka. Jaz se zaradi cene nisem odločila za rodovniškega.
Jaz sem takrat iskala po bolhi in poklicala sem gospo, ki je imela leglo pa so jih na žalost že prodali, je pa rekla, da jih ponovno pričakujejo (mislim, da je rekla) februarja. Ona je prodajala rodovniške psičke. Malo pobrskaj po bolhi pa jo boš našla.
Obstajajo evropejski in ameriški shih tzuji (nevem točno v čem je razlika), ampak vsi so dolgodlaki (nekateri jih strižejo).
lolita napisal/-a::) tudi jaz sem ponosna lastnica (marca bo star 3 leta) kužka pasme Shih-tzu in sem tudi največja ljubiteljica prav te pasme![]()
Ko ga kupuješ, moraš pa paziti na velik stvari! malo pobrskaj po netu, veliko je strani na temo Shih-tzujev. Drugač pa so to zlo prijazni, družabni, veseli kužki, vendar te opozarjam: vzeti si boš morala ogromno časa za nego tega psa. Nekateri mislijo, ko vidijo shih.tzuja, da je to igračka. ampak žal ni. Najbolje je, da ga strižeš, pa vsak dan češeš. tudi učki so problematični, ker se radi solzijo, tko da jih je treba tudi vsak dan umiti. Torej nega nega nega!
Kolikor jaz vem, ne obstajajo kratkodlaki Shih-tzuji. Vsi psi te pasme so po naravi dolgodlaki psi. Je pa res, da jih večina striže, sploh če ga imaš samo kot ljubljenčka, res ne potrebuješ dolge dlake. tisti, ki ga pa vozijo na razstave in se s tem profesionalno ukbarjajo, jih pa seveda ne smejo striči.
Pa srečno pri nakupu
Sessa napisal/-a:ojla,
vse ljubiteljice shih tzu pasme naprosam naj mi podajo cimvec informacij o tem naj naj psu, ker si ga nameravam v prihodnje nabaviti. Je rodovnik res tako pomemben, ceprav ga zelis le kot ljubljencka?In pa ve katera kje bi se ga dalo dobiti zdaj spomladi?poznate koga?je res da obstajajo kratkodlaki in dolgodlaki?