ja, sej je res, da ko si sam, lahko počneš kar hočeš, kadarkoli hočeš, brez da bi moral komu razlagati kaj ... ampak postane tečno, ko ima tvoja družba partnerje in si vedno neko peto kolo poleg ... potem pa ti začnejo iskat nekoga, ker vejo, da ti je tečno bit poleg njih in ti potem postane še bolj tečno ... upam, da me razumete ... meni je všeč, da sem sama, ampakne vedno ... vedno, ko imam že tolko problemov in vsega skupaj, sem prav presrečna, da nimam nikogar, ko bi mi še poleg tečnaru in bi mogla še njegove probleme prenašat pa mu razlagat kaj itd. ampak, ko pa pridem domov, bi mi pa zapasalo, da bi se slišala z nekom, ko me ma rad na drugačen način, kot me majo prijatelji in družina ... ampak to se še ni zgodilo ... in zato sem posledično večkrat žalostna, ko pomilsim, da kljub temu da sem obrkrožena z množico ljudi, ki so mi pokazali, da me imajo zares radi, čeprav si tega ne bi niti v sanjah predstavljala (samo za nekatere to velja), ter vem, da mi bodo vedno stali ob strani in me podpirali, še rabim nekaj drugega ....
ravno zadnjič sva s zeeeeeeeeeeeeeeeelo dobro prijateljico poskušali ugotoviti, zakaj nimam nikogar ... pa nisva našli rešitve ...
ampak bomo vidli ... 1x bo že, a ne .. more bit ... drgač pa med nune ...