Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

srčica* wooow! Ful dobr odgovor! Hvala ti :)

godnessa, ja klub je sam fora hehe.Drgač pa, sej jst se spet ne obremenjujem tok s tem, sam občasno (npr. danes) mam tak čudn občutek notr.. Kt da mi neki manjka. In k vidš vse te lepe pare pa to.. Ajoj.

Drgač vem, da potem nimaš več tok časa za vse, k maš tipa. Pa še živcirala bi se preveč, če bi najdla kšnga tazga. Pa še šola.. Pa ...

Sam.. Damn it.. Hočm ga hehe :D Sej te dnevi, k si takoo obupno želim enga, niso took pogosti.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

No pri 17ih nisi nek blazen late-bloomer.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

No, pr men ne gre za kakršna koli obupavanja, povedat sm samo hotla, da se folk preveč poleni, ko ma partnerja. In mism s tem mislla, na tiste pijanice k so včasih trajale po dva dni, v bistvu sploh ni letel na kako noro pijančevanje al pa kar kol razvratnega, sam fora je, da se folku ne da več žurat. Pa tud jest nism ne vem kakšen žurer, sam na živce mi pa grejo kšne prjatlce k sam jamrajo, da se jim nč ne dogaja. Ja itak - če se pa z njimi še za kavo komi dobimo, kaj šele, da bi šle ven žurat .. al pa praktičen primer - za maškare dele žurat. Eh kje. Enkrat na mesec en večer bit sam in ne s tipom je pa res grozn, očitno.

Pa da dam še primer - moj bivši profesor v glasbeni. Živa legenda. Z ženo mata po njegovih besedah čudovit odnos. Sožitje. Pravi, da se ona redno dobiva s svojo prijateljico/cami ob petkih na večerjah oz pijačah, on pa ob sobotah s kolegi redno hodi na biljard.
No tle sm dala en lušten primer. Sicer men ne bi blo všeč, da bi moj tip hodu vsak teden tkole ven, sam enkrat recimo na dva meseca pa tud ni tko grozn.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

^^ vsake dva mesca ? :eek: če dva meseca zanemarjaš svojo družbo že zdavnaj ostaneš brez nje :P
meni se zdi za zdrav odnos med partnerjema zelo pomembno, da imata tudi čas vsak zase, vsak s svojimi kolegi/cami. mislim, vsakega se naveličaš, če si z njim 24/7.
drugače pa da ostanem pri naslovni temi.. pomojem da punce pri 17ih (pa tud pri devetnajstih smo še zelo mlade ane :D) res ne bi smele obupovat, ker so samske. treba je izkoristit najlepša leta, žurat in se imet fajn sama s sabo in svojimi kolegicami. če se zdaj sekiraš ker nimaš fanta, se boš potem ko boš imela fanta sekirala, ker nisi več toliko s kolegicami itd. in tako se lahko celo življenje samo sekiraš, ane ;) punce, samo izkoristite dobre plati samskosti in uživajte, nič jamrat!
to infinity and beyond!
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maja84 »

Kika napisal/-a:
Maja84 napisal/-a:ko boš ti dobila lupčka boš tud doma sedela pred TVjem pa bila vesela da je tko :) tko kot so one sedaj :)

omg tole je pa čist mim :x sploh s tistim, da bo pol pa vesela, da je tko. jst morm priznat, da mam tut same upokojenske prjatlce (pa tut samske prjatle, da nau pomote). pa po moje že nekej let niso šle vn prov žurat, čeprov jih včasih napizdim kaj so take.

ampak mam pa po drugi strani fanta že 5 let in več in greva komot ven z družbo in ga žuramo, pijemo... karkoli češ. tko da je to, a boš ti s svojim parčkom čičal doma pred tv al pa šel vn, čist tvoja izbira. sam ne se pol prtožvat v raznih temah, kako popestrit zvezo in da stvari nikamor več ne pelejo, ker so preveč monotone.

sam jao :roll: , da nekdo napiše, da boš še vesela, Kaychee, da bo tko, ko boš mela fanta- sam ne poslušat tega... sami se odločmo, kaj bomo počel v lajfu ;)

ok sorry malce napačno sem se izrazila....mislila sem drugače....namreč vse moje kolegice so jamrale kaj je sedaj to da ne gremo več skup žurat...da ne omenjam da s(m)o ogovarjale ena čez drugo kak to zdej ni fer ker si je našla tipa pa nima časa za prijatlce...na konc je pa za čist vsako to punco se zgodilo isto....našle so si fante....in klapa je razpadla oz smo se dobivale oz se dobivamo v zelo majhnem številu na kavici 3x na mesec recimo...

in potem se vprašaš: kako si lahko prej tako se pritoževala nad takim odnosom, potem pa sama počneš isto, da ostajaš doma s tipom (s tem sem mislila da si pač vesela ker je tako) Zato sem se jaz sprijaznila s tem da pač kolegica nima čas zame, ker se je odločila na prvo mesto postavit tipa.

in redki so res taki, ki se znajo dogovorit kot si navedla primer profesorja....če se to lahko dogovoriš....si zmagala :) ti imaš čas za prijateljice in si še vedno dovolj dolgo s tipom, on pa tud preživi eno soboto s kolegi, ostalo pa s teboj...tako je volk sit in koza cela :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Maja84 napisal/-a:ok sorry malce napačno sem se izrazila....mislila sem drugače....namreč vse moje kolegice so jamrale kaj je sedaj to da ne gremo več skup žurat...da ne omenjam da s(m)o ogovarjale ena čez drugo kak to zdej ni fer ker si je našla tipa pa nima časa za prijatlce...na konc je pa za čist vsako to punco se zgodilo isto....našle so si fante....in klapa je razpadla oz smo se dobivale oz se dobivamo v zelo majhnem številu na kavici 3x na mesec recimo...

jah, tako je življenje... sej jest se tut z temi kolegicami dobim tko na čajčku. žurat pa hodm/va v bistvu čist prilično- s čist drugimi ljudmi, kot smo hodil včasih. tako pač je, da se interesi razidejo. zato pač moraš poiskat nove ljudi z interesi bolj podobnimi tvojim (pa seveda še zmeri ohranjat stare stike). :)
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Punce, ne se pritožvat kako vas nihče noče! In da se počutite osamljene, ker nimate fanta! Najprej se naučite lepo se počutiti v svoji koži brez fanta, rade se imejte, samo tako vas bojo fantje opazili... Saj tudi ve ne opazite enga fanta, ki sedi nekje pa išče žensko, ki jo bo napadel. Opazite samozavestnega fanta, ki se zna zabavati ne glede na vse in se ima rad, tudi če je brez punce!
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

sej ni zdej tk, da sedimo doma na kavču v družbi banjice sladoleda pa robčkov...

js sem čist fajn počutim v svoji koži (čeprav mogoče ni glih popolna), pa se mam super ko gremo s prjatlcami/prjatli vn... se mam rada tako kot sem, sem optimistična, vesela oseba z ogromno energije... fax mi gre za enkrat tk ko more it, okrog sebe mam vedno ogromno ljudi, ki mi nekaj pomenijo, in js njim nekaj pomenim... pa se vseeno počutim samo...

ker mi nekaj manjka... manjka tisti nekdo,ki te čaka doma, ki te objame, ob katerem se počutiš varno... manjka tisti občutek, da te ima nekdo zares rad (pa ne kot starši al pa najbolša prjatlca)
LOVE hurts
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Haha! Jst sm samska. Srečno? Nesrečno ravno ne, ker trenutno niti nisem v nikogar zaljubljena. Česa bi si želela? Pomoje bi blo to bolj telesne narave.. vendar tipa samo zaradi tega ne bi imela. Ko spoznam koga, se zaljubim.. bo zadeva malce bolj delikatna :D Tako pa.. :) sem trenutno zelo zaposlena z mislijo na druge stvari. Punce.. brezveze se je sekirat;)

Ne pa bit z nekom, samo da boste lahko rekle, da imate tipa..
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:gruebel:
Kje pa je problem zdaj? Jaz sem stara (oz.bom v kratkem) 24 let, pa sem samska. In se nič ne pritožujem. In ja, pride do situacije, ko mi je nekdo všeč, pa jaz njemu nisem in obratno.
Pogled na srečne pare, ki se klunčkajo in držijo za roke, pa vlačijo drug po drugem, me ne gane.
Edina kolegica, s katero sma pač ble malo več skupaj, ma tipa. Ful dober kolega ma žensko. Z kolegico sma sicer večinoma hodile skup ven sam za vikende, zdaj nič več. Se niti ne slišiva več. Pa hodim sama ven in se imam prav lušno (pač pijem ne :D ). S kolegom je isto. In? Vsi se vračajo, ko zveza propade :rofl: .
Jaz osebno imam dosti več skrbi in odločitev v glavi, da bi se obremenjevala z ljudmi, ki si pač na svoj način kujejo srečo. V mojih nadaljnih načrtih jih tako ali tako ni poleg. Celo življenje pač ne moreš bit od nekoga odvisen.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

AH punce, jaz sem stara 25, pa sem že več kot leto in pol samska... v tem času sem spoznala ene par fantov, s katerimi bi z veseljem hodila, samo vsi živijo na drugem koncu evrope... Slovenca sem pa videla včeraj enega, ki mi je bil res hud.

Ne sekirajte se, saj meni tudi včasih manjka nekdo, da bi se malo crkljala, samo ti občutki itak minejo... počnem milijon stvari, ki jih nisem, ko sem bila v zvezi. Pa ne da jih ne bi mogla, samo spravila se nisem takrat :D

Samsko življenje je itak žur in ta obdobja med zvezami, ko si samski, je pač treba izkoristiti in se imeti super ;)

Pa tiste, ki jamrate, da še nikoli niste imele fanta, buhu, ga boste že dobile. Mogoče čez en teden, mogoče čez eno leto, mogoče čez tri, v tem vmesnem času se pa zabavajte in se osredotočajte nase ;)
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

Zvoncica napisal/-a:Samsko življenje je itak žur in ta obdobja med zvezami, ko si samski, je pač treba izkoristiti in se imeti super ;)

ej to je pa tolko res....jst prou pogrešam ta čas včasih :( ko lahko delaš kar se ti zahoče ker si sam/a.... :D ko pa si z nekom obstajajo neke meje...tako da tiste samske pomislite kako čimbolje izkoristit ta čas ker kasneje ko si "vezan" si nekaterih stvari ne moreš privoščit več... :!: :?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

ja, sej je res, da ko si sam, lahko počneš kar hočeš, kadarkoli hočeš, brez da bi moral komu razlagati kaj ... ampak postane tečno, ko ima tvoja družba partnerje in si vedno neko peto kolo poleg ... potem pa ti začnejo iskat nekoga, ker vejo, da ti je tečno bit poleg njih in ti potem postane še bolj tečno ... upam, da me razumete ... meni je všeč, da sem sama, ampakne vedno ... vedno, ko imam že tolko problemov in vsega skupaj, sem prav presrečna, da nimam nikogar, ko bi mi še poleg tečnaru in bi mogla še njegove probleme prenašat pa mu razlagat kaj itd. ampak, ko pa pridem domov, bi mi pa zapasalo, da bi se slišala z nekom, ko me ma rad na drugačen način, kot me majo prijatelji in družina ... ampak to se še ni zgodilo ... in zato sem posledično večkrat žalostna, ko pomilsim, da kljub temu da sem obrkrožena z množico ljudi, ki so mi pokazali, da me imajo zares radi, čeprav si tega ne bi niti v sanjah predstavljala (samo za nekatere to velja), ter vem, da mi bodo vedno stali ob strani in me podpirali, še rabim nekaj drugega ....
ravno zadnjič sva s zeeeeeeeeeeeeeeeelo dobro prijateljico poskušali ugotoviti, zakaj nimam nikogar ... pa nisva našli rešitve ...
ampak bomo vidli ... 1x bo že, a ne .. more bit ... drgač pa med nune ... ;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Mahagonij napisal/-a:No pri 17ih nisi nek blazen late-bloomer.

Ojej.. že pri 17ih se čudi in žalosti zakaj je samska. Jaz se pri 21ih nisem čudila pa imam par let več kot ona. Naj si rajši prebere še kakšno temo, ki jo je odprlo dekle, ki še nikoli ni fanta poljubilo pri 17ih. To so rosna, mladostniška leta, ko se še čustveno razvijaš.

Pri 17ih mi pa še v smislu štosa ni smešno, da se ustanovi kljub samskih babnc... zveni kot neke samske, upokojene babice, kar pri 17ih, 18ih niti slučajno nisi!
:wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

anoyel napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:No pri 17ih nisi nek blazen late-bloomer.

Ojej.. že pri 17ih se čudi in žalosti zakaj je samska. Jaz se pri 21ih nisem čudila pa imam par let več kot ona. Naj si rajši prebere še kakšno temo, ki jo je odprlo dekle, ki še nikoli ni fanta poljubilo pri 17ih. To so rosna, mladostniška leta, ko se še čustveno razvijaš.

Pri 17ih mi pa še v smislu štosa ni smešno, da se ustanovi kljub samskih babnc... zveni kot neke samske, upokojene babice, kar pri 17ih, 18ih niti slučajno nisi!
:wink:

Ne čudm se & ne žalostnim, povedala sm samo, da mi učasih neki manjka. In to, da nej uživam samsko življenje-sej ga, čeprov nimam pojma, kako je, k si v vezi :D

In ja, klub je FORA. Če ti ni smešn, ok, ampak vse skup je bla zafrkancija, pač mam bujno domišlijo no. Kaj je zdj s tem narobe? :) Ma dobr, sej na konc koncev mi je vseen, kaj si mislš.. Ne rabm nasvetov, samo povedala sm svoje občutke. :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Odgovori