Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
-
- Kofetarica
Trenutno se spomnim samo This is England - beda od bede!!
Nine lives OMG??
zakaj se sploh gre ta film??živ dolgčas.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Men pa ful ni jasn, da vam tolk ni všeč Butterfly effect - men je bil pa tolk hud film, da sm ga parkrat gledala...
No jst sm si dons pogledala Lonesome Jim- beda da glih samomor nardiš zravn, George of the Jungle - sm zaspala u kinu, kašne dolgočasne romantične komedije, kjer je vse isto, kaj od Madonne, npr. Swept away (jao, pa še kar se trudi z igranjem), kakše bedne grozljivke kjer so vsi zaprti v enem prostoru in čakajo, da jih nekdo pobije, aja, gledala sem DayNightDayNight -jao, cel film kaže kako se ena pripravlja da bo izvedla samomorislko akcijo...
No, se bom še kj spomnla...
No jst sm si dons pogledala Lonesome Jim- beda da glih samomor nardiš zravn, George of the Jungle - sm zaspala u kinu, kašne dolgočasne romantične komedije, kjer je vse isto, kaj od Madonne, npr. Swept away (jao, pa še kar se trudi z igranjem), kakše bedne grozljivke kjer so vsi zaprti v enem prostoru in čakajo, da jih nekdo pobije, aja, gledala sem DayNightDayNight -jao, cel film kaže kako se ena pripravlja da bo izvedla samomorislko akcijo...
No, se bom še kj spomnla...
Smreka napisal/-a:Men pa ful ni jasn, da vam tolk ni všeč Butterfly effect - men je bil pa tolk hud film, da sm ga parkrat gledala...
Men tud to ni jasno

Glede Kill Bill... Prvi del mi je bil kr neki, drugi del mi je pa bil usec

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
nutella napisal/-a:* Alien proti Predatorju, in vsi pred njim in vsi ki še bojo

Pa zanimivo kaksne filme nastevate. Ni cudno, da je filmska industrija taka kot je, saj je povprasevanje ocitno po malce poneumljenih vsebinah

Jaz sem se pa spomnila se na Ultraviolet http://www.imdb.com/title/tt0370032/ - wtf??

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.