Vonj po pokošeni travi na pomlad, po morju, po sveže oprani posteljnini, po sveže pečenem kruhu, cigaretu V glavnem po takšnih stvareh, premami pa me še kaj, ampak se zdaj ne spomnim vsega.
Vonj po kruhu, pici, po kakšnih cvetlicah, vonj mojega ljubega, vonj po šarklju zdej s kuhnje , vonj po morju, po sončni kremi- kokos, vonj po majnicah, vonj sveže opranega perila...
motorola napisal/-a:aja, pa ful mi diši ugasnjena vžigalica, weirdo
Joooj ne govor, men to tud cist disi
Pa tud: cimet, pomaranca, vonj revije Elle in Gloss, vonj moje simpatije, redbul, razredcilo, vonj LJ, sveze pecen kruh in pecivo (trenutno strudelj s cesnjami in skuto ), edigs, alkoholni flomastri, breskva...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Vonj po pokošeni travi, tale sigurno zmaga in pa vonj po mojemu dragiju Vonj po morju, vonj po ugasnjenih šibicah, vonj revij, vonj od Lilij, vonj po bencinu v garaži, vonj po kavi-ampak ne preveč močen, vonj po svežem kruhu, vonj sveže oprane mene
vonj mehčalca in sveže opranih cotk, vonj morja itak...vonj jutranje kavice...diši mi tudi sveže pokošena trava..vonj rožic na našem vrtu, ja pa tut vonj sveže pečenega kruha, njami
meni noro diši bencin na črpalki pol vonj po morju,vonj po snegu,vonj po pomladi,vonj po vaniliji,vonj po pokošeni travi,vonj po alkoholnih flumijih.vonj po iglaucih.....