aktualni blogi

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Vi resno berete moje jamranje? :oops: Ma ja, ally, zato pa zadnje čase nočem nč pisat, ker bi blo spet samo jamranje. Tkod a se oglasim, ko bom mela kej veselga za napisat :D Drugač pa lepo, da se najde kdo, ki mojga bloga še ni zapustu.
Jst tud berem forume sam od forumašic, ker sm v bistvuzarad njih oz.zarad tega foruma začela pisat blog (ker drugač pač ne bi vedla za to opcijo).
na splošno so mi všeč blogi, kjer avtorji pišejo o lastnem življenju ... v prvi, drugi, tretji osebi, kakorkol jim pač že paše ... ker tko nekak spoznaš človeka in če se kdaj odločiš s kom spoznat, nimaš občutka, da res pojma nimaš o tem človeku ... ma ja no, zabluzila sm zdle totalno. V glavnem, se beremo ane ;D
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Tamala_mrha napisal/-a:
moi T napisal/-a:Jez sm pa prebrala cel blog od Claudyke- zanimiva pupca si, morm reč in se mi zdiš zelo zrela glede na to, da maš sam 16 let :D. Še link, da bo še kdo užival: Claudy.

Potem pa sm prebrala še od Nie blogc in mi je tudi ful ušeč: Nia´s sTyle*.

No dejte še vi kakšen link do koga zanimivga... Drgač sm pa tudi jez začela pisat blog lih učerej, tko da bom enkrat u prihodnosti tud svoj link objavla, ma zaenkrat še urejam use :wink:.

Ta dva bloga sem tudi jaz prebrala in sta zelo zanimiva, prav tako kot sta zanimivi avtorici. :D :wink:

Ooo punce, sedaj sta mi polepšale cel dan, večer in še jutrišnji dan. Nisem vedela, da sploh bere kdo moj blog. Posebej zaradi tega, ker noben ne komentira.

Tako da, če je še kdo ki prebira moje občasno pisanje kar komentirajte. Kakršnega koli komentarja bom zelo vesela pa še navdih za pisanje mi boste dali.

:oops: Moi T pošli kdaj kak ZS.. :) Da še jaz spoznam tebe. Isto velja zate Tamala mrha.

Lp
C.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^^ joj claudyko sem pozabla...seveda te beremo :wink:
Houd de wereld tegen
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Ally a ti tud? :eek:
Pa madona ženske, zakaj ne komentirate?
Jaz pa doma skoraj jočem, ker se mi zdi, da noben ne bere mojega bloga. :D
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Ce uspem, preberem bloge od: bejbike, tiashe, larike, bucke, angelgirl, tamale in migrene :D

Bi pa se od koga tukaj, pa zal nimam povezave do "tja" :?
I love SISLEY& RW
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

zaj si pa grem blog delat..če mate vsi še ga hočem jaz met :? :razz: :twisted:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz pa občasno preberem bloge Jagodke85, Migrene, Lorelai20/Evie, Urszike, Jochieja (ko bi večkrat kaj napisal), Maudise, Nie, zdaj bom pa še Claudykinega.
Ti se mi zdijo najbolj berljivi.

Pa za dvema mi je žal, ki sta zdaj zaklenjena (Krfjolco sem že omenila, pa Pomarančin blog mi je bil všeč, poln optimizma).

Poznam pa nobene ne. :)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Neki jih berem stalno, neki pa na random. :) :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

A date še kakšen link od vseh teh, ki jih naštevate, ker jez jih ne znam najt :wink:.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

bejbika ima zabaven blog. Hkrati ji tudi podeljujem nagrado za blog z navec razgaljenimi tipi na kvadraten centimeter. :D
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

No, pa da po vsem dodam svoj piskerček še jaz.

Povsem navdušena sem nad blogom od FairyAngel. Vedno vseživlenjske teme, polne optimizma. Le tako naprej, in pa nad blogom od goof_qe. Svetovno pisanje. Nikoli dolgočasno. Nadaljuj tako!

Drugače berem pa še blog od *pupike*, latte, tiashe,ciber_girl, jagodke85 ter bejbike.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Heh,zaj sem še jaz presenečena ko vem,da imam dve bralki več. :P Lepo,lepo..
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Jaz pa zvesto klikam na tiste bloge ki jih mam sama v linkih, na ostale pa zaidem kakor je, če najdem link pri kakšni drugi blogerki. :)

Od znanih pa Jonas, potem kliknem na tistega Crnkoviča, zadnje čase spremljam irena.blog.siol.net, pa deusexmashino.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

metuljčica* napisal/-a:Jaz pa občasno preberem bloge Jagodke85, Migrene, Lorelai20/Evie, Urszike, Jochieja (ko bi večkrat kaj napisal), Maudise, Nie, zdaj bom pa še Claudykinega.
Ti se mi zdijo najbolj berljivi.

Pa za dvema mi je žal, ki sta zdaj zaklenjena (Krfjolco sem že omenila, pa Pomarančin blog mi je bil všeč, poln optimizma).

Poznam pa nobene ne. :)

metuljčica, kaj bi pa več pisal, mojega bloga tako ali tako nihče ne bere (po komentarjih sodeč!) :D :D :D

mimogrede, nov post te čaka! :wink:

jaz pa občasno berem bloge lejle86, nincy, larike, renatke, potem grem pa brskat po linkih v teh blogih pa linkih linkov, itd... :D
boofairy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a boofairy »

men so super od Lolite (so damn beautiful), Latte, goofe, hrcka, http://fetalijtyschew.blog.siol.net/ , http://izgubljenametka.blogspot.com/ , http://biggiganthead.blog.siol.net/ ...
Redno pa berem mojga... http://majolka.blogspot.com/ :wink:
Odgovori