fant gre ven sam

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Posesivnost na kvadrat. Ne čudi se, če ti bo res kdaj ušel s kakšno drugo, dosti manj zahtevno punco.

Ljubosumje ima v 98% ravno obraten učinek, kakršnega bi si želeli.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Tudi moj gre sam ven :D in to skoraj vedno, prav tako jaz. Pač imava ločeni družbi, ločen pogled na zabavo, ločen stil glasbe. PA mi popolnoma odgovarja in neverjetno - skupaj sva skoraj dve leti :D .
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

onegirl111 napisal/-a:samo jaz grem naprimer starši kam na praznovanje..on pa s kolegi pit...
jaz se nimam tak fino kot on..

lajf je tak, kot si ga narediš. ne moreš pa pričakovat od njega, da se iz solidarnosti ne bo zabaval, ker je tebi bedno na družinski večerji. sej v bistvu razumem, kaj te muči. jst sem se poleti skoraj pojedla, ker smo imeli s tastarimi že rezervirano morje, on se je pa s frendi zmenil za kampiranje. zelena sem bila od fovšarije, ker ga bo lahko cel teden žural. ampak sem si pač dopovedala, da ni on kriv, ker sem se sama potunkala.

btw, ja tisto včeraj je bilo mišljeno sarkastično, v resnici fantu pustim iz hiše ven.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

tno.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:25, skupaj popravljeno 1 krat.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

vsem ki ste mi dale odgovor...pošiljam lubčka..hvala vam res ste zlate..

em ja glede mene pa nisem nič posesivna..samo slabe izkušnje so me naredile tako kakršna sem..
in ker mam res super fanta me je prav strah da bi ga izgubila...
sicer pa sva se danes malo pomenla o tem..pa mi je vse povedal kak se majo in to...in sem res spoznala da mu lahko zaupam..

:)
lubcka vsem....
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MaLicKa* »

Jaz sem bila s fantom skupaj 2 leti. 2× sem šla sama ven, fant mi je težil zakaj hodim ven me klical pošiljal smse, pokvaril celoten večer. Cel dan sem ga skorajda prosila če gre zraven. Prvič sem še prenašala,naslednjič pa je očitno tudi mojim čustvom "dopizdilo" in sem se počutila kot da sem zraven kolega ki mi očita kaj lahko in kaj ne :S. En teden je od tega, in nisva več skupaj... :roll: ne imej ga na vrvici..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:24, skupaj popravljeno 1 krat.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Meni bi se že zelo sumljivo zdelo, če bi želel vsak vikend it ven s prijatelji..

Prepovedala mu ne bi, ampak prav resne zveze pa z njemu potem tudi ne bi pričakovala.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Sej ni nujno, da gre fant "ven", da te prevara. Če si bo to želel, bo to tudi storil. Ti pa z ljubosumjem ne boš ničesar preprečila, ampak prej vse poslabšala. Tudi jaz sem bila noro ljubosumna in mi je žal za vsak trenutek nezaupanja, ker sem vse pokvarila.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Midva skoraj vsako soboto greva posebej ven. Moti me samo včasih. Tudi jaz ne vidim tu problema.
Napisala si, da ko ti greš kam, ali pa nimaš časa za tebe...da se on gre ven zabavat. Halo?! Kaj pa naj potem počne doma?
eurogirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a eurogirl »

Mene nič ne moti če gre sam ven, sploh pa če jaz nimam časa oz. grem s kolegicami ven. Rajš vidm da je tko kot pa da me doma čaka ko en papak in me kliče na vsake 5 min!
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

moj ma npr. petke zvečer rezervirane za kolege, jaz pa al grem takrat domov, al sm pa s svojimi kolegi. enostavno morš met čas zase. vem po sebi. sej je super, če gremo vsi skup nekam, vendar rabim čas tud sama s svojimi kolegi. tko tud on rabi "5 minut" v popolnoma moški družbi.
in ni me strah, da bi me pol tam preveral. če bi mel namen, bi to storo kdaj koli. priložnosti je pa itak velik.
nkol ga nism omejevala, mu kaj prepovedovala. mu zaupam. sem tu zanj, ko me rabi in on to ve. če je kaj narobe, vedno jaz prva zvem. prav tako, če je zarad česa noro srečen.
tko najboljše funkcionira ;)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

obožujem popoldanski ali večerni klepet z kolegicami. občasno gremo same ven, ker so moje sošolke iz srednje šole ali študija. jih fant pozna, ampak ne vem, če bi dolgo zdržal v babjem čveku. :D

prav tako gre on občasno ven s kolegi (vsakodnevne kavice in pijače ne štejejo), kar mi odgovarja. pa ne zato, ker bi želella biti sama, ampak zato, da potem naslednjič grem jaz sama ven. in to "furama" zdaj že ene dve leti, skupaj pa sma že dobrih šest.

stvar me ne moti. me tudi prime, da sem malo ljubosumna, ampak sem že sama pri sebi ugotovila da le takrat, ko veliko dela in pozno pride domov. posledica tega je, da nisva veliko skupaj in potem raje vidim, da prosti čas preživi z mano in ne s kolegi. :P
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

ja kaj pa je to kaj takega če gre sam ven? a ti ne hodiš nič sama ven?
koliko dolgo sta pa že skupaj? to se mi zdi res nekaj normalnega da si vzame čas za svoje prijatelje... ne vem to je moje mnenje
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Lej, če bo hotu, te bo prevaral za domačim vogalom. Varanje se namreč začne v glavi.
Pusti mu vso svobodo,l le tako ga boš spoznala.
Malo čudna primerjava, pa vseeno: tudi živali se v ujetništvu vedejo precej drugače kot na svobodi. Ne pričakuj čudežev. Ljudje smo socialna bitja.
Zivljenje je lepo...
Odgovori