fant gre ven sam
Posesivnost na kvadrat. Ne čudi se, če ti bo res kdaj ušel s kakšno drugo, dosti manj zahtevno punco.
Ljubosumje ima v 98% ravno obraten učinek, kakršnega bi si želeli.
Ljubosumje ima v 98% ravno obraten učinek, kakršnega bi si želeli.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
onegirl111 napisal/-a:samo jaz grem naprimer starši kam na praznovanje..on pa s kolegi pit...
jaz se nimam tak fino kot on..
lajf je tak, kot si ga narediš. ne moreš pa pričakovat od njega, da se iz solidarnosti ne bo zabaval, ker je tebi bedno na družinski večerji. sej v bistvu razumem, kaj te muči. jst sem se poleti skoraj pojedla, ker smo imeli s tastarimi že rezervirano morje, on se je pa s frendi zmenil za kampiranje. zelena sem bila od fovšarije, ker ga bo lahko cel teden žural. ampak sem si pač dopovedala, da ni on kriv, ker sem se sama potunkala.
btw, ja tisto včeraj je bilo mišljeno sarkastično, v resnici fantu pustim iz hiše ven.
-
- Komunikatorka
vsem ki ste mi dale odgovor...pošiljam lubčka..hvala vam res ste zlate..
em ja glede mene pa nisem nič posesivna..samo slabe izkušnje so me naredile tako kakršna sem..
in ker mam res super fanta me je prav strah da bi ga izgubila...
sicer pa sva se danes malo pomenla o tem..pa mi je vse povedal kak se majo in to...in sem res spoznala da mu lahko zaupam..
lubcka vsem....
em ja glede mene pa nisem nič posesivna..samo slabe izkušnje so me naredile tako kakršna sem..
in ker mam res super fanta me je prav strah da bi ga izgubila...
sicer pa sva se danes malo pomenla o tem..pa mi je vse povedal kak se majo in to...in sem res spoznala da mu lahko zaupam..

lubcka vsem....
Jaz sem bila s fantom skupaj 2 leti. 2× sem šla sama ven, fant mi je težil zakaj hodim ven me klical pošiljal smse, pokvaril celoten večer. Cel dan sem ga skorajda prosila če gre zraven. Prvič sem še prenašala,naslednjič pa je očitno tudi mojim čustvom "dopizdilo" in sem se počutila kot da sem zraven kolega ki mi očita kaj lahko in kaj ne :S. En teden je od tega, in nisva več skupaj...
ne imej ga na vrvici..

moj ma npr. petke zvečer rezervirane za kolege, jaz pa al grem takrat domov, al sm pa s svojimi kolegi. enostavno morš met čas zase. vem po sebi. sej je super, če gremo vsi skup nekam, vendar rabim čas tud sama s svojimi kolegi. tko tud on rabi "5 minut" v popolnoma moški družbi.
in ni me strah, da bi me pol tam preveral. če bi mel namen, bi to storo kdaj koli. priložnosti je pa itak velik.
nkol ga nism omejevala, mu kaj prepovedovala. mu zaupam. sem tu zanj, ko me rabi in on to ve. če je kaj narobe, vedno jaz prva zvem. prav tako, če je zarad česa noro srečen.
tko najboljše funkcionira
in ni me strah, da bi me pol tam preveral. če bi mel namen, bi to storo kdaj koli. priložnosti je pa itak velik.
nkol ga nism omejevala, mu kaj prepovedovala. mu zaupam. sem tu zanj, ko me rabi in on to ve. če je kaj narobe, vedno jaz prva zvem. prav tako, če je zarad česa noro srečen.
tko najboljše funkcionira

"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
obožujem popoldanski ali večerni klepet z kolegicami. občasno gremo same ven, ker so moje sošolke iz srednje šole ali študija. jih fant pozna, ampak ne vem, če bi dolgo zdržal v babjem čveku.
prav tako gre on občasno ven s kolegi (vsakodnevne kavice in pijače ne štejejo), kar mi odgovarja. pa ne zato, ker bi želella biti sama, ampak zato, da potem naslednjič grem jaz sama ven. in to "furama" zdaj že ene dve leti, skupaj pa sma že dobrih šest.
stvar me ne moti. me tudi prime, da sem malo ljubosumna, ampak sem že sama pri sebi ugotovila da le takrat, ko veliko dela in pozno pride domov. posledica tega je, da nisva veliko skupaj in potem raje vidim, da prosti čas preživi z mano in ne s kolegi.

prav tako gre on občasno ven s kolegi (vsakodnevne kavice in pijače ne štejejo), kar mi odgovarja. pa ne zato, ker bi želella biti sama, ampak zato, da potem naslednjič grem jaz sama ven. in to "furama" zdaj že ene dve leti, skupaj pa sma že dobrih šest.
stvar me ne moti. me tudi prime, da sem malo ljubosumna, ampak sem že sama pri sebi ugotovila da le takrat, ko veliko dela in pozno pride domov. posledica tega je, da nisva veliko skupaj in potem raje vidim, da prosti čas preživi z mano in ne s kolegi.

Lej, če bo hotu, te bo prevaral za domačim vogalom. Varanje se namreč začne v glavi.
Pusti mu vso svobodo,l le tako ga boš spoznala.
Malo čudna primerjava, pa vseeno: tudi živali se v ujetništvu vedejo precej drugače kot na svobodi. Ne pričakuj čudežev. Ljudje smo socialna bitja.
Pusti mu vso svobodo,l le tako ga boš spoznala.
Malo čudna primerjava, pa vseeno: tudi živali se v ujetništvu vedejo precej drugače kot na svobodi. Ne pričakuj čudežev. Ljudje smo socialna bitja.
Zivljenje je lepo...