Pa sej ni, da bi se jih pa zdej na smrt bal ... Po moje gre za to, da nekatere zgledajo mal preveč človeško, pa če jo maš postauleno nek na prostem (ne tko k ena, k jo skriva u omari, hehe) maš feeling, da skos boušči vate ... men bi blo neprijetno, je pa res, da mene tko preveč stvari straši .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a: (ne tko k ena, k jo skriva u omari, hehe) maš feeling, da skos boušči vate ... men bi blo neprijetno, je pa res, da mene tko preveč stvari straši .
Sej veš kako gre star slovenski pregovor - "Don't fuck with the Chuck" .
Mal te hecam, tut js ne vem, če bi jih mela rastaulene naokol po sobi.
Pa mot me to, k so sam za okras, z njimi se ne da igrat (kt z unimi cunjastimi punčkami, k smo jih učasih tko veselo okol prenašal).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
vem da me vem jah je pa res da kokr komu paše, enim je pa lepo da majo punčke razstaulene po sobi, kaj veš:D
usakmu svoje (pa zihr je koga česa strah k mene niti prbližn ni:))
Rajš mam kuščarja doma k pa eno porcelanasto punčko... Men so čist grozne... ne vem zakaj, ampak tak neprijetn filing dobim zravn njih... Enkrat sm bla v Pragi so nas vlekl v en muzej kjer so ble same take punčke notr... se mi je skor zmešal...
Men so pa lepe, ampak če bom še mal gledala in brala tole temo, se jih bom začela kr bat Sm ravn zdj razmišlala, da bi si eno kupla nekje.
Ampak sej če tko pomislm ... so res podobne lutki, k v filmih pobija