Men se to tut zdijo ful zanimive stvari.
od moje mami kolegica je med rojevanjem padla u komo in tut ona je takrt bla u tunelu, ni pa govorila o nobeni luči, je sam rekla, da jo je na drugo stran klicala babica, da nej pride (babica je umrla par let prej in jo je mela ful rada) in je valda šla, ampak pol je pa na drugi strani tunela slišala otroški jok in je čutla, da je to njen otrok in se obrnla in šla proti joku, je pa tut rekla, da k se je obrnla, da ni mogla več hodt, ampak se je plazla po tleh, pa še to komi. ampak ji je ratal
ne vem, prej so se mi te tuneli zdel neka nakladanja, ta ženska se mi pa ne zdi taka, da bi nakladala. drgač pa upam, da še zeeeeeeeeloooooo dolg ne bom vidla tega tunela, al pa česa podobnga.
še bol se mi pa zdijo zanimive zgodbe k ljudje srečujejo "duhove". moja kolegica mi je razlagala, da k je bla njena mami noseča z njenim bratom (zdravniki so rekl, da se bo rodil prizadet, če bo sploh preživel in da nej nardi splav) in je enkrat sedela na postli, da se ji je prkazala neka starejša gospa in ji rekla, da nej nč ne skrbi, da bo z otrokom vse u redu in zginla. in ona res, na začudenje zdravnikov, rodi čist normalno in čist zdravga otroka. in pol čez par let k so pospravlal podstrešno, ta ženska najde neko sliko, na keri je bla ta gospa, k se ji je prkazala in je prašala svojo mami gdo to je, in je bla njena prababica. hudo.men so šle kr kocine pokonc k mi je to govorila