David Guetta - Love Is Gone - videospot je kr neki, sam pesm je pa ful dobra; sploh za vožnjo z avtom.
David Guetta - Baby When The Light - ta David ma tk vse pesmi fajne...pevka je pa ful luškana (ista je ko od moje kolegice sestra).
Leeloojamais - Part Of Me - nekak so mi bol všeč z novo pevko. Spot mi je všeč, ker ni tipičn slovenski.
Monrose - Shame - njihova prva pesmca in spot.
Monrose - What You Don't Know - zmeri ko poslušam tole pesm pa gledam spot se zjokam zram...tak žalostn

Sam tale Mandy pa supr zgleda pa najbolši glas ma!
Down Below - Private Soul Security - nemški band, ki je podobn HIM. Men so kul, sam pevčeva angleščina je bol boga..ne izgovarja glih fajn besed.
Down Below - Sand In Meiner Hand - pesm mi je zlo fajna. Dosegl so le 3.mesto na Bundesvision 08. Škoda. Sam stavek v pesmi "Bist du bereit mit mir zu gehen" mi je mal otročji za tak band
The Mean Kitty Song - ta pa zmaga!!
Rise Against - Prayer Of The Refugee - men zlo vredu bend! Komad je super, besedilo in spot tut. Spot je ful človeški..pokažejo resnico (na žalost se to dogaja).
Rise Against - Ready To Fall - pevc ma zanimive učke (na začetku spota se vid). Jah, spet en resničn spot... Mene srce boli ko ga gledam.
Kanye West - Flashing Lights - men je kul komad...pa tale baba v spotu ma ful dobro rit
OneRepublic - Stop And Stare - njihov nov komad, a brez Timbalanda. Sam na začetku traja celo minuto, da se sploh pesm začne.