moja kolegica je bla identična!no za razliko v tem, da je ona vsak dan doživela nekej fantastičnega, najhujšega, najbolj žalostnega in groznega, kupila nevem kaj vse, na koncu pa niti ene stvari ni mogla dokazat oziroma če je pokazala, se je potem izgovarjala da je polomila in podobno
neki časa smo še shajal, je pač nismo šmerglal, ignoriral njene zgodbice, nakar se je meni nekega dne utrgal (ko je rekla, da so ji vlomili v hišo, pobrali okoli 20 miljonov tolarjev in je tja prišla samo ena kriminaistka-->ker pač živi nedaleč stran in če bi se drenjalo policajev tako kot bi se jih moglo, bi cela vas to videla/vedela, tako pa noben ni vedel nič>>če zaključimo, je pač zgodbo naložila, verjetno ker ji je bilo preveč dolgčas in kaj drugega ni imela za povedat

), skratka in sva se skregale.
Jst pač en morem živet s človekom v skupnosti in se družit z njim, če vem da je vsaka druga, ali celo zares prav vsaka, beseda zlagana.Od tega nimam prav nič.
Tko da tebi priporočam, da čimprej rešiš tole in ji pač poveš, da naj se neha delat norca iz vas in vam lagat (čimbolj prijazno probej

) in boš vidcela če bo pomagalo.V nasprotnem primeru bi jo jst do konca ignorirala, vmes pa ji še povedala v glavo, kako blazno neumen človek se mi zdi, ekr ne zna drugega kot lagat in prodajat buče po svetu.