ste že kdaj kaj ukradli?
-
- Cosmopsiho
huh.. sama sem pridno dekle sam sem pa tud ze kdaj kej smuknala. od sosedovih jabolk do cokoladice, ko sm bla 1. razred osnovne sole (sam sem se tud tresla se par dni zatem!). in od takrat nikoli vec. edino se potem na morju enkrat (smrklja v osnovni soli) z enega standa eno zapestnico. me je tak vest pekla, da si nisem vec upala sploh it tam mim. mladi in neumni. sedaj - no way oz. ni sans!
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
- Schmetterling
- Sramežljivka
tja do 5ih, 6ih let je blo kaj...
spomnen se, da je imel dedi en ful lep kuli k se je svetu in sm ga vzela k smo bli pr njemu na obisku, dala v žep in...gremo. pa me je mami dobila in sm mogla nest nazaj. pol je mel bratranc ene hude igračke iz kinder jajčkov k jih jaz nisem nikol trofla... pa sm jih sunla in skrila, ...dokler jih spet ni mami našla. in sm potem na skrivaj vrnla.
potem kadar smo bili pri stricu na obisku, sem se hodila špricat v kopalnico k je imela njegova žena same hude parfume... dokler me enkrat niso zavohal...jao
omg... js sm sam žlahti kradla

potem kadar smo bili pri stricu na obisku, sem se hodila špricat v kopalnico k je imela njegova žena same hude parfume... dokler me enkrat niso zavohal...jao
omg... js sm sam žlahti kradla