Njegova mama!!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

*lilica* napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:Bolj kot to, da upravlja s sinovim življenjem, me skrbi to, da tipček to dejansko dopušča. :?

Mogoče se jo boji.

ali pa je pač mamin sinček...
postavi ga na noge, kr tako ne bo šlo naprej, kr verjemi, da bo vedno bedela nad vajino zgodbo
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Tamala_mrha napisal/-a:
karmy21 napisal/-a:Drugače pa glede življenja pri starših, to je kukr za koga, meni veliko pomeni samostojnost in ne živeti pri starši celo življenje, ker sem bila tako vzgojena in sem bila že zelo zgodaj samostojna, in me mama ne preživlja od 18.leta naprej kakor je pač zakonsko določeno. Takrat sem pa tudi šla od doma. Isto kot moji bratje. Da se če se le hoče :wink:

Potem pa ne govori ostalim, da je čudno, če živiš pri starših, če si že krepko čez 20 let, samo zato, ker si ti imela drugačno vzgojo in razmere doma. :roll: Če ima nekdo doma večjo hišo, nima smisla iti zidat nove ali kupovat stanovanja. In kdo pravi, da tisti, ki ostanejo doma, niso samostojni? :lach: Saj samo živiš doma, s svojo plačo pa si plačuješ od bencina, živil, oblek itd. vse sam. In mir imaš lahko prav tako pred starši.

Se strinjam s tem kar je napisala Tamala mrha. Če je doma prostor zakaj bi hodil drugam. Ne vem a bi danes vsi radi imeli celo hišo zase. In ravno tako si doma samostojen kot kje drugje.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah avtorica teme ma težko situacijo...mame ne boš nadvladala nikoli in nikdar. Mislm kar se tvojega tip tiče...Dokler mtki ne bo potegnilo, nimaš kaj narest...lahko greš samo go-with-the-flow in čakaš da te bo sprejela...Če se ti da čakat seveda :? Sicer pa mislim - če ti u 2 letih ni uspelo...so šanse iz dneva u dan manjše da bo kdaj nehala komandirat tvojga sinkota...Mamini sinkoti so zaje*ana stvar...Verjem, vem iz lastnih izkušenj. Sam na mojo srečo njegova mtka ni tak priho k tale od tvojga...Pa good luck
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Njegova mama!!

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:46, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

DMN:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Brezveze je obnavljat zastarel primer, potem bi vsaj odgovoril punci, ki je na prejšnji strani vprašala za nasvet. Sicer pa mi ni jasno, kako se nekaterim ne da prebrati 2 strani dolgo temo. A je to takšna znanost ali kaj? :roll: Spremljal ne bi teme, komentiral pa bi. :?
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

hm.. js bi fanta postavila pred odločitev.. ti ali mama.. sj pa ni star 5 let da bo še kar ubogal mamo... v vsakem primeru če je tko navezan na njo se nebo dobr obneslo.. če boš ti rekla neki bo mama neki drugega rekla in on bo ubogal mamo! Moja kolegica je mela podobn primer sicr ne tk hudo.. sam je rekla fantu da nj se odloči da če hoče celo življenje z mamo preživet pol naj bo z njo pač bo ona šla.. :D

Mal bol ga boš mogla v roke vzet pa postavit pred odločitev.. sej je pa ja brezveze če sta tok stara pa še mamo uboga!! mislim to je grozno! :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

DMN napisal/-a:Odkar si polnoleten se staršev več NE SPRAŠUJE!
Se jih samo informira! --> Js grem tja, tok da veš!

to mogoče pali pri tvojih starših. nekateri smo bli drgač vzgojeni in tut mal spoštujemo starše pa ne nardimo vsega po svoje, temveč upoštevamo (pri več kot 18ih) tut mnenje mame in očeta... a veš :)

sicer se mi pa v takih in podobnih primerih zdi brez pomena nekj sekirat in obremenjevat s fantovo mamo.. pač jst ne bi šla več k njemu spat, bi on pršu k men al pa pač ne bi prespala en pr drugmu in izkoristla čas čez dan
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ameba »

Js se tudi ne strinjam z izjavo, da se po 18 letu ne sprašuje več. Če živiš pod isto streho s starši, torej v NJIHOVI hiši/stanovanju + da ti oni na trenutke pomagajo tudi finančno se mi zdi da pač moreš spoštovat njihovo mennje. Ne morš rečt ''Ej mama sorry....tudi če mi ti pereš gate in kupuješ hrano js lahko delam kar hočem ker imam 20 let.'' wtf?
(Seveda je tudi odvisno ali se drugače oseba sama preživlja, ali pa ji vse prinesejo kot na pladnju)

So pa ti primeri res zoprni, ja. Na srečo nisem imela nikoli nobenih problemov z njegovo družino, tako da nevem kaj naj svetujem. Res bi bilo fajn, da se fant pogovori z mamo, poskuša zvedet motiv zakaj ti ne dovoli prespati pri njih itd. V najslabšem primeru pa se dobivajta nekaj časa pri tebi, brez veze ustvarjat nove konflikte...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

emkica napisal/-a:Jaz imam tud manjši problem z njegovo mamo. Namreč skupaj sva že ene 4 mesece. In na začetku sem lahko prespala pri njem in vse je blo ok. Zdaj se je pa kar naenkrat njegova mama spomnla, da to ne bo šlo več tko naprej in, da ne smem več prespat pri njemu. Nimam občutka, da bi se ji zamerila, in se z njo tudi normalno pogovarjam o stvareh. In na sploh se super razumem z njegovo 4letno sestrico. Res ne vem v čem je problem :?: OOna meni nikoli nič ne reče, sam njemu pove, da ne smem prespat.
Zelo me boli, ker ne vem v čem je problem. Namreč, kadar sva pri njegovemu dedku in babici, lahko brez problema prespim, in sem jima všeč. Medtem ko je njegova mama (mi je rekel fant) izjavila, da je stanovanje premajhno za 4 osebe :?: :eek: :?: Se pravi, ko njegov oče pride iz službene poti domov, je za njih tudi premajhno stanovanje?
Najnovejša njena izjava je, da ona od tega nič ne dobi (da jest prespim tam). Sploh pa noče dat nobenih konkretnejših razlogov zakaj ne smem prespati. IN tudi baje, da ko se tuširava porabiva preveč vode. Ja, halo, če se tuširava dva, normalno da gre več vode...

V glavnem res ne vem v čem je problem.

Mogoče pa doma niso glih pri denarju in se dejansko vsak cent na koncu mesca pozna.

Zelo verjetno pa je samo ljubosumna: si mlada, brezskrbna, srečno zaljubljena. Ona od tega najbrž ni nič. Pa še njenega sina imaš in si jo še tam iz prvega mesta izpodrinila.

Kolikor imam izkušenj na tem področju je najboljše ne-drezat v osje gnezdo.
Torej, nehajta spat pri njemu. Ne reagirat na njene zlobne komentarje, ne niti govorit o njej s fantom. Bo že čas pokazal kam je pes taco molil.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Potem pa mogoče ne bi bilo slabo, da bi se v takem primeru vsi trije vsedli skupaj in se pogovorili o tem.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Odgovori