kako ste fantu sporočile da ste noseče ?
- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
mmm, spet sem dobila lušte... Jaz bi bila najbolj srečen človek na svetu, če bi mu lahko to povedala in če bom imela srečo, bom to kr kmalu, saj načrtujemo, da bomo najslednje leto začeli delat na tem. kako bi mu povedala.. hmm.. to bo pa še čas pokazal in priložnost... sem pa sigurna, da bo veselje pri hiši..
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Foxy-lady napisal/-a:Jaz bi mu pa v neko lepo škatlico zavila test nosečnosti, na katerem bi bil en velki + in mu podarila. Ziher bi vedel, kaj ta plus pomeni
lol tist urin tm po škatlci se vleku LOL..oz. usaj kšn vonj bi meu če ne druzga

chiqqa napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Jaz bi mu pa v neko lepo škatlico zavila test nosečnosti, na katerem bi bil en velki + in mu podarila. Ziher bi vedel, kaj ta plus pomeni
Nič se ne voha. Js imam prvi test ki sem ga naredila še vedno doma v omarci, pa čist nič ne smrdi al pa kej. Tisto palčko ki jo namočiš v urin itak zapreš s pokrovčkom.

- metuljčica*
- Cosmofrik
ANGELgirl napisal/-a:Ker pa sem full neučakana osebica, bi mu verjetno že isto sekundo poslala sporočilo: "Lubi, očka boš!"..
evo,jst isto..bi blo tko dobre volje in nasmejena,d sploh neb mogla cakat pa tuhtam kk mu povedat..bi prskakala k njemu kot kak kengurujck,ga objela,polupčkala in mu povedla

(upam,da mi rata v roku 5let)
*hox* napisal/-a:chiqqa napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Jaz bi mu pa v neko lepo škatlico zavila test nosečnosti, na katerem bi bil en velki + in mu podarila. Ziher bi vedel, kaj ta plus pomeni
Nič se ne voha. Js imam prvi test ki sem ga naredila še vedno doma v omarci, pa čist nič ne smrdi al pa kej. Tisto palčko ki jo namočiš v urin itak zapreš s pokrovčkom.
jz ga mam tut še nek..ga še nek skrivam

-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
jst mam tud počas zmer večjo željo po naraščaju, sj veste ta materinski nagon. čeprav vem, da za to trenutno še ni časa, mam zmer večjo željo. jst tud upam da bo v roku 5-6 let.
drgač bi pa midva skupaj čakala na rezultate al je al ni. nekak tako zvezo k mava, bi mi zameru, če mu nebi takoj povedala zakaj se gre, namreč si vse poveva. no pa sj bi tud opazu, ker težko skrivam čustva, takšna ali drugačna
drgač bi pa midva skupaj čakala na rezultate al je al ni. nekak tako zvezo k mava, bi mi zameru, če mu nebi takoj povedala zakaj se gre, namreč si vse poveva. no pa sj bi tud opazu, ker težko skrivam čustva, takšna ali drugačna