v naslednji sezoni bo zahtevala od modelov, da se preselijo vsi v eno hišo, kjer naj bi živeli skupaj, ona pa z njimi, da jih lahko nadzoruje kaj jejo, kolk spijejo, žurajo, telovadjo...hmm

. Drgač pa kar se tiče njenga šova, men ga je zanimivo gledat sam zarad nje k skoz neki prbija. Šov od Tyre mi je že dolgočasn. Kar se tiče pa izgleda Janice Dickinson...če bom js tko izgledala pri 50ih al 55ih, ne vem kolk ma točn, sm lohk srečna. Res da je vsa umetna, ampak vsaj dobr zgleda. Če si lahko privošči vse te operacije, naj si jih, ne vem zakaj je to pri nas še zmeri tak tabu. V ZDA ma že vsaka druga bejba umetne joške, pa kaj! Eh, kok majo eni ozek spekter razmišljanja : " Vsa platična...bla bla bla..." Ok mate svoje mnenje, ampak zard tega ne rabte obsojat drugih. By the way...dost žensk pri nas bi si z veseljem marsikaj popravle na seb, pa al si finančno ne morjo privočit al pa nimajo jajc! Tko da ženskam, ki si dajo kaj popravt na telesu, da si okrepijo samozavest, kapo dol. Sama nisem bla še na nobeni tovrstni operaciji, ker mi zaenkrat še ni treba, ampak če se čez 15, 20 let ne bom več počutila dobro v svoji koži, bom šla brez kakršnegakoli predsodka na kliniko. Aja, heheh,no če se vrnemo k Janice Dickinson...men je ona kul, kr ma res taprav nos za modele. Zmer taprave zbere. trenutno sta mi najbl všeč Ligia in CC. Ful sta si različni, pa po moje sta tud za čist različen trg, ampak sta hudi. CC je ful podobna janice iz mlajših let.