ko se mi je vsaj enkrat oglaso na fon pa se pogovarjal z mano kot da nič ni,mislim...
 ko se mi je vsaj enkrat oglaso na fon pa se pogovarjal z mano kot da nič ni,mislim...  kako sovražim to.
 kako sovražim to.
_sMEjKa_ napisal/-a:Ja meni se pa po 8 mescih sploh več ni javo...nič.ko me je kje videl me sam pozdravo,pa še to ne vedno...mislim da bi mi vsaj napisal sms če že ne upa v obraz povedatko se mi je vsaj enkrat oglaso na fon pa se pogovarjal z mano kot da nič ni,mislim...
kako sovražim to.
 recimo bi še nekak probala razumet po enem tednu..
 recimo bi še nekak probala razumet po enem tednu..

se mi zdi da je še vedno najbolj pošten način povedati nekomu da je konec na 4 oči.
 se mi zdi da je še vedno najbolj pošten način povedati nekomu da je konec na 4 oči. 

jagodka85 napisal/-a: Z zdejšnjim na zadnje sva se pa sporazumno (kako smešna beseda) odločla, da greva narazn.
 )
 )

Schpella napisal/-a:naslednji dan pa izvem, da me je 2 meseca varal s svojo bivšo in se je takoj ko se me je znebil, vrnil k njej

Maudisa napisal/-a:Do zdaj meni najbolj noro..
Me pripelje do bajte,da lupčka pa še mi reče,da me ma rad.Pridem gor do stanovanja,že dobim sms: Eh,meni ni več.Konec je. Sam kaj je blo,da sem samo tako pogledla.
Danes mi je smešno,takrat pa sem bla čist šokirana.

torej zakaj si bil z mano?! wtf?! take bi pa ornk premlatla!!
 torej zakaj si bil z mano?! wtf?! take bi pa ornk premlatla!!

ker pa mi tega seveda ni mogel povedat prej ko sva bla skup
 ker pa mi tega seveda ni mogel povedat prej ko sva bla skup   
 ga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri...
 ga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri...  
   me pa res zanima s katero je on to končal?!
 me pa res zanima s katero je on to končal?!  lol
 loltipika napisal/-a:aja pa še en ta je pa tak najbolšiga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri...

lol
 katastrofa od tipa
  katastrofa od tipa  jst mu tako sceno tm nardim, da si nikol več ne bi upu pridt v tist trgovski center.
 jst mu tako sceno tm nardim, da si nikol več ne bi upu pridt v tist trgovski center.dorothea napisal/-a:tipika napisal/-a:aja pa še en ta je pa tak najbolšiga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri...

lol
 jaz bi znorela, če ga vidim z drugo...
 jaz bi znorela, če ga vidim z drugo...