Prijateljicam za r. dan nekaj podariš, one pa nate pozabijo.
Zgleda da nas je kar vec taksnih, ki nas boli ko se prijateljice ne spomnijo nasih rojstnih dnevov. Pri meni je enako, moje prijateljice vedno pozabijo na moj rojstni dan, jaz pa se trudim jim pisem sms plus cestitko, pa se darilo kupim. Saj ne da bi pricakovala nevem kaj, samo en sms bi pa bila zelo vesela. Pa se tako je, da ko mam jaz rojstni dan pa si zelim da gremo skupaj kaj spit ali pa samo na kavo tudi casa nimajo. Za darilo pa ce slucajno kupijo potem celo leto nosijo, tako da nikoli ne prinesejo.......tak da se tudi jaz sprasujem kaj naj? Samo enostavno ne morem, da jim nebi cestitala roj. dneva. Naja ene smo res malo nore, da se trudimo za druge 

Aja pa se to, se mi ze tudi zgodilo, da smo sle prav zaradi mojega rojstnega dneva ven v soboto, a celo noc se niti ena ni spomnila da bi mi cestitala ali rekla kaksno lepo besedo.
Tak da to res niso prijateljice in jih je boljse odpikati (kaj sem tudi naredila)!
Kasneje, ko pa je ena prijateljica mela roj.dan pa se nisem prikazala na njeni zabavi.........kar ji je potem dalo malo misliti in se mi je opravicila.
Je pa tudi lepo ce slisis lepo besedo od ljudi, od katerih to najmanj pricakujes

Tak da to res niso prijateljice in jih je boljse odpikati (kaj sem tudi naredila)!

Je pa tudi lepo ce slisis lepo besedo od ljudi, od katerih to najmanj pricakujes

buubbika napisal/-a:No in danes spet vprašajo kao kdaj mam čas da bi šle kupovati darilo, in je ena rekla da nima časa, jutri ga nimam jst in bo pač sama pogledala.. Razmišljam da bi ji rekla kaj o tem, in vrejtno tud bom. Ne vem
Oh.. probaj se nekak izmuznit, pač naredi tko da bodo šle one same po darilo pa ko bo treba dat keš reci da ne daš, čestitaj ji pa vseeno. Grdo so naredile, ful. Zdaj ne vem a greste kam na pijačo al kako? Pa če si ti njih kam povabila takrat ko nisi nič dobila?
Jaz sem letos prijatlci čestitala en dan kasnej konec julija ker res nisem vedla ker datum je bil (nism bla doma).. slab izgovor, ampak mi ni zamerla. Pa tud uspele smo se dobit šele konec septembra pa sm ji takrat darilo prinesla in je bla čist vesela in presenečena. Ja itak da bom prnesla neki takoj ko se dobimo, sej ni treba da je ne vem kaj ampak kaka malenkost.. Npr. pri dveh bivših sošolkah iz gimnazije je pa ostal sam pr besedah da se bomo dobile.. in hvalabogu, ker bi mi blo popolnoma odveč za njiju kupovat kaj

- metuljčica*
- Cosmofrik
buubbika napisal/-a:
PS: pripelje brat domov punco, k je res FUL VREDU in mi prinese verižico k se sploh še poznali nisva! Mislim, nekateri vsaj vedo, kaj storiti za človekovo dušo. Sploh pa sm jst bla isto (da ne rečem sama seb tele
) da sm za vsako fuuuuul izbirala, kaj ma kera rada, kakšen stil ima itd, vse se je ujemalo in kupila res nekaj kar majo rade + da sm za darilo vsaki dala najmanj 3000sit ccc
sj bo
Zdaj pa izračunaj, koliko denarja si namenila za darila prijateljic, ki to niso.
Še ena tuki, samo da sem jaz vedno za darila dajala 3000 SIT, potem prijateljici za njen 18 roj. dan darilo za 5000, ona je pa na moj. roj. dan čist pozabila. Jst sm ji prišla vošit lepo domov, ona pobasala darilo, še hvala ni rekla, nč, samo to, da greve v soboto ven na tortico. Ja, potem je pa rekla da je bolana, in da ne more. Si predstavljate kako sem pogledala, ko sem jo videla tisto soboto v družbi sošolk?
No, ena sošolka mi je pa letos kupila zobno pasto za otroke. Sem bila ravno v mestu in sva se menili, da pride še ona, jaz sem pa glih kosilo pojedla in sem si hotela zobke umit, samo sem doma pozabila zobno pasto. Prosila sem to sošolko, če lohka samo pasto prinese, da bi dala tiste 3 mililitre na zobe, ona pa men kupi otroško zobno pasto. Ful me je prizadela, še posebi ker se jst maksimalno potrudim zanjo, npr. lansko leto sem jo ful spraševala kaj si res želi in sem ji to tudi kupila, v roku 3 ur, ko mi je povedala kaj bi, je stvar že imela, pa še zraven sem ji kupila. Ona pa tko. Le kaj mi bo naslednje leto podarila? WC papir?! Sploh nočem več daril od nobenega, razen če se res ne potrudijo.
Nasploh se vedno potrudim, da je kaj bolj izvirnega, ne pa samo kozmetika, igračke.. itd. Madona, če človeka poznaš več kot 10 let boš pa ja vedu kaj mu kupit
No, ena sošolka mi je pa letos kupila zobno pasto za otroke. Sem bila ravno v mestu in sva se menili, da pride še ona, jaz sem pa glih kosilo pojedla in sem si hotela zobke umit, samo sem doma pozabila zobno pasto. Prosila sem to sošolko, če lohka samo pasto prinese, da bi dala tiste 3 mililitre na zobe, ona pa men kupi otroško zobno pasto. Ful me je prizadela, še posebi ker se jst maksimalno potrudim zanjo, npr. lansko leto sem jo ful spraševala kaj si res želi in sem ji to tudi kupila, v roku 3 ur, ko mi je povedala kaj bi, je stvar že imela, pa še zraven sem ji kupila. Ona pa tko. Le kaj mi bo naslednje leto podarila? WC papir?! Sploh nočem več daril od nobenega, razen če se res ne potrudijo.
Nasploh se vedno potrudim, da je kaj bolj izvirnega, ne pa samo kozmetika, igračke.. itd. Madona, če človeka poznaš več kot 10 let boš pa ja vedu kaj mu kupit

Js sm bla tut letos kar malo razočarana nad eno prijateljico, bivšo sošolko. Sej ne rečm, da sva mele med poletjem pa tko kej preveč stikov, ampak vseeno. Nism pričakovala niti, da mi bo voščila za rojstni dan, ker je to pozabila tut lani, ko sva si ble še bolj blizu. Potem sem jo nekaj dni po rd srečala v mestu in jo povabila na praznovanje (seveda mi niti takrat voščila za rojsti dan
), ker sem hotela povabit vse bivše sošolce, s katerimi smo bli res ful prjatli. Pa je rekla, da bo poklicala, ko bo zvedla če lahko. In sem potem js skos čakala, da bo poklicala, pa sploh ni. sm mislila, da je mogoče tut to pozabila, zato sem jo poklicala, in kaj se je zgodilo, niti oglasila se ni.
Pred kratkim sem jo spet vidla v mestu in se je pogovarjala čist normalno, kot da sploh nč ni blo.
Vse lepo in prav, malo me je pa vseeno prizadelo, ker sem mislila, da sva, čeprav se ne vidva več pogosto, še vedno prjatlce. Kaj čš, ljudje se res spreminjajo.

Pred kratkim sem jo spet vidla v mestu in se je pogovarjala čist normalno, kot da sploh nč ni blo.
Vse lepo in prav, malo me je pa vseeno prizadelo, ker sem mislila, da sva, čeprav se ne vidva več pogosto, še vedno prjatlce. Kaj čš, ljudje se res spreminjajo.
Ok,morda malce OT,ampak nekomu se pa vendarle morem zaupat. Danes imam rojstni dan in zelo sem razočarana nad tem, koliko ljudi se je zares spomnilo name. Vedno, ampak res vedno vsem sms-e pošljem in tudi sama ne zahtevam več. In čigave sms-e danes dobim? Od tete, bratranca in študentskega servisa. Res mi je bad. Potem je tu še ena kolegica, s katero se poznama res deset let že. Ko sem praznovala v soboto je zbolela (uro pred rd), danes jo vidim, kako z eno dečvo šiba na fitnes. Niti sms-a nič. Druga stvar je to- kako malo me lasten fant pozna. Sem daleč od tega, da bi nekaj full skrbela za svoj zunanji izgled, namigovala sem mu na preprosta darila, kot so kaki smešni copati, ona terapevtska žoga, psička iz azila
... (Imela sem psičko, ki je poginila, mama pa je glede novega psa glavni protestnik. Če bi psa dobila za darilo, mi ga ne bi mogla odreči, vsaj tako mi je povedal oče. Pa še zastonj je kužek tak + ajde tisti osnovni stroški) Fant mi je kupil depilator- pa saj ne da sem nehvaležna, materialistka lai kaj drugega, ampak navadna klingica mi je popolnoma dovolj. Lahko bi bil bolj izviren.
Na ta svoj rojstni dan se počutim bolj osamljeno kot kadarkoli. Resnično mi je hudo. Morda sama nisem bila dovolj dobra prijateljica, da sem dobila to nazaj

Na ta svoj rojstni dan se počutim bolj osamljeno kot kadarkoli. Resnično mi je hudo. Morda sama nisem bila dovolj dobra prijateljica, da sem dobila to nazaj

Marilena napisal/-a:Ok,morda malce OT,ampak nekomu se pa vendarle morem zaupat. Danes imam rojstni dan in zelo sem razočarana nad tem, koliko ljudi se je zares spomnilo name. Vedno, ampak res vedno vsem sms-e pošljem in tudi sama ne zahtevam več. In čigave sms-e danes dobim? Od tete, bratranca in študentskega servisa. Res mi je bad. Potem je tu še ena kolegica, s katero se poznama res deset let že. Ko sem praznovala v soboto je zbolela (uro pred rd), danes jo vidim, kako z eno dečvo šiba na fitnes. Niti sms-a nič. Druga stvar je to- kako malo me lasten fant pozna. Sem daleč od tega, da bi nekaj full skrbela za svoj zunanji izgled, namigovala sem mu na preprosta darila, kot so kaki smešni copati, ona terapevtska žoga, psička iz azila... (Imela sem psičko, ki je poginila, mama pa je glede novega psa glavni protestnik. Če bi psa dobila za darilo, mi ga ne bi mogla odreči, vsaj tako mi je povedal oče. Pa še zastonj je kužek tak + ajde tisti osnovni stroški) Fant mi je kupil depilator- pa saj ne da sem nehvaležna, materialistka lai kaj drugega, ampak navadna klingica mi je popolnoma dovolj. Lahko bi bil bolj izviren.
vse vse najbolše!!!
amm, vem da mama nasprotuje, ampak mogoče bi si pa sama podarila kužka z b-day?

Bi si bi si, ampak ma definitivno več možnosti, da pri vratih ven leti (z mano vred), kot pa če bi mi ga kdo dejansko prinesel za rd. Bi se lahko naredila noro.. Upam, da razumeš, ker če bi, potem ne bi zavijala z očmi... Moja mama zna bit na žalost zelooooo zaj**** ženska
Prosila sem fanta, naj mi pomaga na tak način in ne. On izbere dražjo in bednejšo varianto. In ja, žalostna sem, ker (čeprav se bo večini zdelo banalno,morda otročje) je moja najboljša prijateljica že skoraj leto dni mrtva (moja psička,najzvestejša spremljevalka).

evo, pri meni je isto.skorej vsak rojstni dan mine tako, da sem slabe volje, da polovica folka pozabi name (čeprav skos trobim kdaj mam rojstni dan) pa tud to da fant prnese kakšno neumesno darilce (
).sam njemu en zamerim, niti se ne sikiram zarad tega, ker vem, da pri njemu ni problem, da me nebi poznal, ampak je bil do zdaj skos problem v denarju in pač si ni mogu privoščit da mi kej ornk kupi, poleg tega pa vem, da je njegov namen čist pristni, sam enostavno daril ne zna izbirat.mislim, da fantkom ni za zamert, če pač vidiš da te ima res rad in da bi vse naredil zate, sam darilc pač nezna izbirat.
drgač pa večalimanj vsak rojstni dan preživim samo z njim.namreč ljudi, ki se ne spomnijo na moj dan name, ne vabim na kavice, ne častim pijače in jih ne jebem.
lani mi je ena (zdaj že bivša kolegica) poslala sms, v smislu vse najboljše, kdaj ačstiš..ja itak, da bom.če mi pa nameniš sms samo zarad tega da boš zastonj pila, pa ne hvala draga
sicer pa sem se navadla.grem rajš samo z njim na večerjico, pa še kam, in ne plačujem za nobenga druzga.škoda denarja za blesav folk
ne se sikirat Marilena, ni vredno, res ni vredno.naredi si večer samo zase in za tvojega fanta, pobrij si noge z epilatorjem in boš najbolj srečna, boš videla
in vse najboljše

drgač pa večalimanj vsak rojstni dan preživim samo z njim.namreč ljudi, ki se ne spomnijo na moj dan name, ne vabim na kavice, ne častim pijače in jih ne jebem.
lani mi je ena (zdaj že bivša kolegica) poslala sms, v smislu vse najboljše, kdaj ačstiš..ja itak, da bom.če mi pa nameniš sms samo zarad tega da boš zastonj pila, pa ne hvala draga

sicer pa sem se navadla.grem rajš samo z njim na večerjico, pa še kam, in ne plačujem za nobenga druzga.škoda denarja za blesav folk

ne se sikirat Marilena, ni vredno, res ni vredno.naredi si večer samo zase in za tvojega fanta, pobrij si noge z epilatorjem in boš najbolj srečna, boš videla

in vse najboljše

Marilena...
Koliko si pa stara, me zgolj zanima,če smo nekje isti letnik, ker ja sem pa mela včeraj rojstni dan.
Mene so pa moji čist preveč presenetli.
Fant je bil pravi :angel: , ker mi je dal kak dan pred rojstnim danom iz belega zlata prstan (včeraj je delal tak da ni mogel). Moj je vsaj razumel namig da ne maram navadno zlato. No in ker smo se včeraj slučajno vidla kljub službi sem še dobila čokolado in vrtence.
(tak veliko darilo je tudi zato, ker sva se ravno na moj rojstni dan spoznala in je eno leto
)
Mami mi je v soboto častla izlet v Munchen, tak da nisem nč pričakovala, pa je kljub temu me včeraj počakala verižica. Pa moj ljuba sestrica...spekla mi je torto kot da sem stara 5 let...mmm je bla dobra.
Mi je torta več pomenla kot bon (bo novi moderček) za trgovino, ker je zelo veliko truda vložila.
Ja znam, da če bi moj nekaj čist zgrešeno kupil bi se mulila še par dni, čeprav nimam navade. Vsaj fant naj bi vedel kaj si želiš. Bi me ful prizadelo, čeprav nisem tip ki gledam na denar. Vseeno je to en dan v letu ko naj bi bil sam v središču pozornosti.

Koliko si pa stara, me zgolj zanima,če smo nekje isti letnik, ker ja sem pa mela včeraj rojstni dan.

Mene so pa moji čist preveč presenetli.
Fant je bil pravi :angel: , ker mi je dal kak dan pred rojstnim danom iz belega zlata prstan (včeraj je delal tak da ni mogel). Moj je vsaj razumel namig da ne maram navadno zlato. No in ker smo se včeraj slučajno vidla kljub službi sem še dobila čokolado in vrtence.

(tak veliko darilo je tudi zato, ker sva se ravno na moj rojstni dan spoznala in je eno leto

Mami mi je v soboto častla izlet v Munchen, tak da nisem nč pričakovala, pa je kljub temu me včeraj počakala verižica. Pa moj ljuba sestrica...spekla mi je torto kot da sem stara 5 let...mmm je bla dobra.

Ja znam, da če bi moj nekaj čist zgrešeno kupil bi se mulila še par dni, čeprav nimam navade. Vsaj fant naj bi vedel kaj si želiš. Bi me ful prizadelo, čeprav nisem tip ki gledam na denar. Vseeno je to en dan v letu ko naj bi bil sam v središču pozornosti.
Punce,res vam hvala za lepe zelje!:)
Fantu oprostim, itak, ampak glede na to kolk me pozna, bi se lahko tudi do azila zapeljal pa malo pripomogel v tej smeri.. Najbolj me je prizadela kolegica ki je bila kao bolana-uro pred praznovanje je zbolela, danes pa ko jo srecam mi pa rece-odg. na vpr. ce je pozabla name- da me je mislila poklicat, ampak ne danes...Wtf???
Ni vredno sekiranja res, vem pa, da lahko zares racunam le na druzino.
Fantu oprostim, itak, ampak glede na to kolk me pozna, bi se lahko tudi do azila zapeljal pa malo pripomogel v tej smeri.. Najbolj me je prizadela kolegica ki je bila kao bolana-uro pred praznovanje je zbolela, danes pa ko jo srecam mi pa rece-odg. na vpr. ce je pozabla name- da me je mislila poklicat, ampak ne danes...Wtf???

Ni vredno sekiranja res, vem pa, da lahko zares racunam le na druzino.
Marilena vse najboljše!
No js sm mela pa lih nedolg nazaj r.d. in sm bla toook prijetno presenečena, sploh nism mogla vrjet kko so se eni potrudl zame... najbol so mi bla pa všeč tista darila k so bla doma narjena, ker ostalga mam itak že dost
no se mi je pa nekej podobnga zgodil, z eno sošolko sva ble res zelo dobre frendice, zdj se pa ful ne družva več tok, ampak vseen nisva skregani, no in js sm razred povabla na pjačo... in ona tud tok ni bla d bi mi vošla, rekla karkol na tisti pjači se je pa prkazala
men ni problem njej tiste pjače častit, samo če sva ble lahko včas toook prjatle bi mi pa loh vošla zdj... eni so pač nesramni in tega ne morš spremenit, kr loh nardiš je to, d si najdeš bolše prjatle...
No js sm mela pa lih nedolg nazaj r.d. in sm bla toook prijetno presenečena, sploh nism mogla vrjet kko so se eni potrudl zame... najbol so mi bla pa všeč tista darila k so bla doma narjena, ker ostalga mam itak že dost

no se mi je pa nekej podobnga zgodil, z eno sošolko sva ble res zelo dobre frendice, zdj se pa ful ne družva več tok, ampak vseen nisva skregani, no in js sm razred povabla na pjačo... in ona tud tok ni bla d bi mi vošla, rekla karkol na tisti pjači se je pa prkazala

Marilena vse naj naj!!!!
drgač pa če poveš ke si duma ti grem jst km po kužka haha...
joj babe drgač vs pa razumem...smo pač ene take budale na svetu k nm kolegice ful pomenjo pa bi zane pač dale velik za dariv pa tud če gre za to tak dnar k veš da j teško prslužen sam pač kaj hočš pokazat kok ti en pomen.... no in lih par dni nazaj je mela kolegica b-day pa sm dala zano ful preveč k je tko nanesl da sm mela dariv u načrtu pa sm računala da bo cnj pa mi ni žov da sm dala sam sm si pa že tkt misla ko sm neumna da vem da zame ona zih nebo tok dala k vrjetn tud ne ve kok je blo.. mam rojstn dan čez par dni pa me prov zanima kaj bo... upam da jst tud nam tle jokala med usmi razočaranimi pa da bom mogoče clo presenečena...
drgač pa če poveš ke si duma ti grem jst km po kužka haha...

joj babe drgač vs pa razumem...smo pač ene take budale na svetu k nm kolegice ful pomenjo pa bi zane pač dale velik za dariv pa tud če gre za to tak dnar k veš da j teško prslužen sam pač kaj hočš pokazat kok ti en pomen.... no in lih par dni nazaj je mela kolegica b-day pa sm dala zano ful preveč k je tko nanesl da sm mela dariv u načrtu pa sm računala da bo cnj pa mi ni žov da sm dala sam sm si pa že tkt misla ko sm neumna da vem da zame ona zih nebo tok dala k vrjetn tud ne ve kok je blo.. mam rojstn dan čez par dni pa me prov zanima kaj bo... upam da jst tud nam tle jokala med usmi razočaranimi pa da bom mogoče clo presenečena...