Jared Leto
- metuljčica*
- Cosmofrik
videospot za pesem from yesterday je hud d dol padš, pa jared tut
sam a ste vedle d je tip star že 36 let
, no jst nism, men zgleda str ene 28 maksimalno. tko d me je kr mal šokiral 

sam a ste vedle d je tip star že 36 let

ma men je tip kljub temu da že tok pomladi šteje še vedno ful dobr.
je pa res, da pred parimi leti sm v eni reviji vidla slikco njegovo in sm jo vn strgala, pa po šoli strašila z njo. mislm da je ta njegova lepota odšla stran tud zato ker sm "prerasla obdobje zvezd".
ampak je pa luštkan
to ap še vedno priznam 
je pa res, da pred parimi leti sm v eni reviji vidla slikco njegovo in sm jo vn strgala, pa po šoli strašila z njo. mislm da je ta njegova lepota odšla stran tud zato ker sm "prerasla obdobje zvezd".
ampak je pa luštkan

'tara' napisal/-a:hud tip, sam mi je mal žal za njega, da zdej dela tolk bedno muziko - on mi pa res ne zgleda kot nek emo. če bi že hotu met bend, bi mogubit to tak prvinski, sexy rokenrol ne pa kr ek emo šit.
Kar jst vem je to scremo rock..Lih neb rekla,da emo..Ne glede na to,men je njihova muzko super

- NotYourToy
- Komunikatorka
Jst sm tud šele letos spomladi vidla njihov spot
Obstaja pa bend že kr neki let (leta 2002 je izšel njihov prvi album),sam zgleda,da so jim ble ZDA prva ciljna publika,saj se ne spomnim,da bi v Europi
mtv vrtel njihove spote tud lanska leta
Sm pa v enem intervjuju zasledila, da so bile njegove sanje od zmerej se z mu ziko ukvarjat,da pa so ga,ko je v Hollywood prišel,takoj kot igralca zaposlili
Tud za moje pojme je mal presuh,sam njegov očke..Joj

mtv vrtel njihove spote tud lanska leta

Tud za moje pojme je mal presuh,sam njegov očke..Joj