Bulma napisal/-a:PINK FLOYD so mi pa od vseh ka sploh so na sveti najbole zakon! No, pri metalu pa Therion+Amon Amarth!!! Mater maš dober okus za muziko!!!
CommandykA to je bla malo neumestna pripomba, samo vseeno. Saj nisem rekel kako je, šlo se je za to, kaj tam sučejo. Sicer jaz nisem tam neki reden gost, ne zdi pa se mi slabo...Aja pa med vikendi je skozi gužva. No take gužve, kot v Trustu ni
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Mark napisal/-a:CommandykA to je bla malo neumestna pripomba, samo vseeno. Saj nisem rekel kako je, šlo se je za to, kaj tam sučejo. Sicer jaz nisem tam neki reden gost, ne zdi pa se mi slabo...Aja pa med vikendi je skozi gužva. No take gužve, kot v Trustu ni
se opravicujem Mark nisem mislila s tem nikogar uzalit...samo pac ni po mojem okusu
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Joooooooj js mam pa en problemček!!! Sošolc ma dons roj.dan in ns je vse povabu na žurko, men je pa naroču nej prnesem kkšno tako komercialo in sm rekla da bom, ker mi je en kolega zapeku mp3je in sm jih mela res ogromn. No problem je, da nimam pojma kje je ta cd, ker se pa sama bolj nagibam k r'n'bju in rapu, nimam pojma za kšne naslove komadov, da bi jih zdele zloadala! A jih vi mogoče veste??? Usaj kšn komad, sej neki že mam
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl napisal/-a:Joooooooj js mam pa en problemček!!! Sošolc ma dons roj.dan in ns je vse povabu na žurko, men je pa naroču nej prnesem kkšno tako komercialo in sm rekla da bom, ker mi je en kolega zapeku mp3je in sm jih mela res ogromn. No problem je, da nimam pojma kje je ta cd, ker se pa sama bolj nagibam k r'n'bju in rapu, nimam pojma za kšne naslove komadov, da bi jih zdele zloadala! A jih vi mogoče veste??? Usaj kšn komad, sej neki že mam
CommandykA napisal/-a:tjaska sam sebe nikoli in nikdar nebi pristevala med raverke...v bistvu od trance poslusam sam dj tiesto,armin van buren pa mogoce se kakega dj-a ...vsekakor mi rave kot kultura ni vsec glasba pa tut ne...vsaj kar se tice techna in ostalih nabijaskih zvrsti!pa nimam nic proti raveu pa tem ki to poslusajo...me veseli da je tolk razlicnih ljudi kr se lahko od vsakega nekaj naucis...da nebo kaksne zamere!
je sej zato se mi pa zdi da ne bi smel bit napisan rave, ampak trance, house, techno... kr tisti k niso te kulture sprejel za svojo, bodo bl teško odgovoril 'rave'. drgač se pa itak men osebno ni dobr preveč opredelit in popredalčkat v eno stvar. kr js tud poslušam stvari k so mi všeč tko da se je folk že navadu... ful mi je všeč tud stara disco glasba al se pa čist raznežim ob kšni osladni pesmici kot na primer ''everything but the girl: missing''.