sanjski poklic

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
~leliwa~
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ~leliwa~ »

Ful mi je zakonski poklic plastičnega kirurga(razne noske lomš pa glihaš pa te fore-pol je pa folk tooook happy,k si ga poštimu) :D...drugače pa bom 100% vizažistka :!:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

fiona napisal/-a:hm, mene bolj zanima sanjski delovni cas.....npr od 9h do 13h, pa 500k place...hehe to je sanjski poklic, 5x tedensko...Meni je delovni cas zato takooo pomemben, ker bi rada nekoc bila dobra mama in zena, pac, da imas dovolj casa za druzino in hobije.......

jaaaaaa, jst bi tut to :ja: :ja: ...recimo kot predstavnica za stike z mediji pri kakšni avtomobilski ali letalski firmi (Porsche, Adria Airways...) in bi pol dobivala še zastonj avtomobile in avionske karte :biggthumpup:
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Prevajalka nem & ang jezika :cool:
kara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kara »

MissBitch napisal/-a:profesofica zgodovine ali pa arheologinja...

Ej to ni sanjski poklic, s prve roke povem...prosim da se ne spuščaš v to :sleeping:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js si pa ful želim nekoč postal modna kreatorka... Obožujem risat razne obleke, tak da je v bistvu to edino, kar želim v življenju počet. Sam ka pa vem, ker uspet je zlo težko, v kaki tekstilni tovarni pa tud ne bi rada delala... Se zdle preveč matram v gimnaziji. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

kara napisal/-a:
MissBitch napisal/-a:profesofica zgodovine ali pa arheologinja...

Ej to ni sanjski poklic, s prve roke povem...prosim da se ne spuščaš v to :sleeping:

hvala za mnjenje... če si zgodovinarka??

mene to zelo veseli... zgodovina?? ni lepšega poklica kot nekaj z zgodovino.. no vsaj zame...

če pa si zgodovinarka bi mi lahko pls na zs napisala kaj bi iblo pametno meti na maturi, in kak zgleda sploh študij zgodovine... ker za kakšno leto se bom morala odločiti in bi mi kakšna informacija iz prve roke res koristila... hvala
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

notarka>>>delam na tem, ce pa ne bo uspelo, pa grem kr na ALU in bom svobodni umetnik :D ...:) :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jz bi nekak bla tut novinarka, pa po svetu bi potovala!:) To bi mi blo najboljš! :cool:
Drgač pa čist najboljša služba bi mi bla pa na tak način k ma un Ian Wright al pa Mojca Mavec - potuješ po svetu pa pol prispevke za TV delaš.. Pa tko ubistvu zastojn vidš ves svet, ker je pač službeno ane! ;) Če mi rata kej tazga pol sam :):) :cool: !
Uporabniški avatar
p!a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a p!a »

jst bi bla pa modna novinarka... no sej upam da mi bo to uspel ;) full rada govorim pa nora sm na modo ;)
Živi za biti, ne za izgledati!
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

miikena napisal/-a:Jz bi nekak bla tut novinarka, pa po svetu bi potovala!:) To bi mi blo najboljš! :cool:
Drgač pa čist najboljša služba bi mi bla pa na tak način k ma un Ian Wright al pa Mojca Mavec - potuješ po svetu pa pol prispevke za TV delaš.. Pa tko ubistvu zastojn vidš ves svet, ker je pač službeno ane! ;) Če mi rata kej tazga pol sam :):) :cool: !

drzim pesti zate :wink:
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

miikena napisal/-a:Drgač pa čist najboljša služba bi mi bla pa na tak način k ma un Ian Wright al pa Mojca Mavec - potuješ po svetu pa pol prispevke za TV delaš.. Pa tko ubistvu zastojn vidš ves svet, ker je pač službeno ane! ;)

Ja to je tut moja sanjska služba.......sploh k tok rada potujem, če bi potem še dinarčke za to dobila, tok bolš :gut:

Sam to so sam sanje :cry:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

inchy84 napisal/-a:
miikena napisal/-a:Drgač pa čist najboljša služba bi mi bla pa na tak način k ma un Ian Wright al pa Mojca Mavec - potuješ po svetu pa pol prispevke za TV delaš.. Pa tko ubistvu zastojn vidš ves svet, ker je pač službeno ane! ;)

Ja to je tut moja sanjska služba.......sploh k tok rada potujem, če bi potem še dinarčke za to dobila, tok bolš :gut:

Sam to so sam sanje :cry:

...ne, no sej ti bo uspelo, samo fuuuuuuul si mors zelet :wink: (pa resno mislim) :kleeblatt:
kara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kara »

MissBitch napisal/-a:hvala za mnjenje... če si zgodovinarka??

mene to zelo veseli... zgodovina?? ni lepšega poklica kot nekaj z zgodovino.. no vsaj zame...

če pa si zgodovinarka bi mi lahko pls na zs napisala kaj bi iblo pametno meti na maturi, in kak zgleda sploh študij zgodovine... ker za kakšno leto se bom morala odločiti in bi mi kakšna informacija iz prve roke res koristila... hvala

Torej, takole je. Glede mature, če misliš it študirat zgodovino, je seveda fajn, da izbereš tudi na maturi enega od izbirnih - zgodovino. Sploh, če ti od vseh predmetov najbolj leži. Ker boš tako dobila tudi super oceno na maturi.

Glede študija pa lahko rečem, da sem pričakovala več. Ne vem, kam planiraš it študirat (ali v MB ali LJ). Jaz sem jo v LJ. Sicer je kak predmet tu in tam zanimiv, toda daleč od tega kar sem pričakovala. Predavajo vglavnem zdolgočaseni moški gospodje, ki so jim ta predvanja za študente čist postranska zadeva. Predavajo še vedno vojaške in politične teme, kar je na univerzah v ostali Evropi že zdavanj iz mode. Zelo malo pa socialne in kulturne zgodovine. Ampak dobro, sem dala tudi to čez. Naslednji mesec diplomiram, ampak ne vem pa, če bom delala kdaj v stroki. Sem kar izgubila veselja do zgodovine skozi študij. In tudi večina mojih kolegov. K sreči nas je večina študirala dvopredmetno, tako da večina moih kolegov, ki so že diplomirali dela na področju, ki so ga študirali na drugi smeri.

Nočem ti zbijat volje in veselja do študija. Ker če te res veseli, potem le pojdi. Samo te želim opozorit, da je lahko malo drugače kot si predstavljaš sedaj. tudi jaz sem bila nekoč vsa navdušena nad zgodovino. Danes pa je slika nažlost malo drugačna. Morda pa se mi navdušenje spet povrne. Kdo ve :D

Želim ti veliko sreče pri izbiri študija!
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

hvala ti, da si si vzela čas in mi odgovorila!!! zelo si prijazna!

jaz razmišljam o študiju v ljubljani in sicer dvopredmetno, verjetno še sociologijo (samo ne vem če to gre, eni so rekli ka ja drugi spat ka ne... :? )

klub temu, da si me zdaj ti postavila v dvom bom verjetno šla zgodovino, ker me zelo zelo zanima, in vem da bi do konca življenja obžalovala če ne bi šla.... mogoče bom nezadovoljna ampak bom vsaj vedela da sem sprobala in da ni zame, kar mi je bolj všeč od občutka da bi lahko bilo drugače če bi šla, pa nisem ker...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

MissBitch napisal/-a:hvala ti, da si si vzela čas in mi odgovorila!!! zelo si prijazna!

jaz razmišljam o študiju v ljubljani in sicer dvopredmetno, verjetno še sociologijo (samo ne vem če to gre, eni so rekli ka ja drugi spat ka ne... :? )

klub temu, da si me zdaj ti postavila v dvom bom verjetno šla zgodovino, ker me zelo zelo zanima, in vem da bi do konca življenja obžalovala če ne bi šla.... mogoče bom nezadovoljna ampak bom vsaj vedela da sem sprobala in da ni zame, kar mi je bolj všeč od občutka da bi lahko bilo drugače če bi šla, pa nisem ker...

Moj prfoks za zgodovino je sociolog. In mislm, da je to ful dobra kombinacija... ker ubistvu lahko razna zgod. dejstva razlagas s pomocjo sociologije in je mogoce res zanimivo. men se ta kombinacija zdi res super...
(sam moje mnenje)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Odgovori