Britain's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Danes sm prvič mal gledala tale britanski supermodel in sem jasno kot vse ostale tukaj razočarana. Vse skupaj je tko cheap narejeno da konec. Punce so tud dost kr ene in vse skupaj deluje čist neprofesionalno. Kako nalogo so mele dons jao mislm sramota. Kr neki kt da bi pr men na balkonu neki snemal eno totalno cheap reklamo k je vse skupaj od vsake trajal 3 sekunde. Sicer drugih nalog nisem vidla kar so delale prej, sam tole dons je bil polom. Pa kere podle majo une z varanjem pa uno kao da se je polulala v postlo :roll: Lejm.
Sam čakam našo 9.sezono antmja jupiii :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Pina_colada napisal/-a:Haha, jaz vem samo katera je Naomi (glede tistega varanja tipa je lagala da bolj ne bi mogla), Edwina in Tashi (upam, da bo zmagala), od ostalih pa sploh ne vem imen, čeprav spremljam dele. Druge so nekako brez osebnosti oz. nič posebnega. Sicer pa so se danes že malo razživele in sem se prav smejala zraven, ko je Naomi zabluzila s tistim tipom (sicer sta se samo poljubljala, ampak to kako :eek: pa še tipa ima, ki mu je lagala, da je tisti na večerji silil v njo, v bistvu pa je ona bila isto če ne še bolj zagreta). :roll: Ga je v enem hipu kar napadla v navalu strasti. In si še upa obrniti zadevo. :roll:

in obrne tako, da se je tashi polulala v postlo ker je pač povedala kaj je res, sej smo vidl :lach:
ah, tole je kr neki..edina ki je men všeč in vse je Tashi in nebi blo slabo če ona zmaga.ostale so res kr neki..ena ma hruškasto rit, druga hot k en punkl, tretja ma v glavi manj kot kokoš...skratka men so vse obupne...sploh pa una marisa...jst en razumem kako bi lahko sploh pomisll kej tazga strašljivga kot je ona dat na naslovnco :roll: in pomoje bi lohk velik več lepših in zanimivejših deklet zbral, ne pa da so ssam take čudne.
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

ma jst sm gledala na internetu finale. kr neka. kr una baba dosadna je zmagala. ime bom napisala z belo potem pa če koga zanima pa naj pogleda. Lucy :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Afrodita napisal/-a:ma jst sm gledala na internetu finale. kr neka. kr una baba dosadna je zmagala. ime bom napisala z belo potem pa če koga zanima pa naj pogleda. Lucy :D

:rofl: :rofl: ja LOl, res ena izmed najslabših in čist nč privlačnih, fotogeničnih, ampak ok...
to so pač britanci :roll:
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

če mene prašaš so vsi britanci neprivlačni. bol al man :D
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mojca88 »

waaaw kr u izložbi od harrodsa so ble!!!! :eek:
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

*kristyna* napisal/-a:če mene prašaš so vsi britanci neprivlačni. bol al man :D

lušni res po večini niso najbol(so pa izjeme-orlando bloom, johnny depp, jude law...)sam majo pa tak božanskiiiiii naglas :oops:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Ii, men je pa všeč zmagovalka :D .
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

mojca88 napisal/-a:

lušni res po večini niso najbol(so pa izjeme-orlando bloom, johnny depp, jude law...)sam majo pa tak božanskiiiiii naglas :oops:

hellooou pozabla si Kate Moss :razz: :D

Dons sm spet malo površno gledala, pa se mi je zdelo da je šlo voditeljici(kakorkol ji je že ime) kar malo na jok.

Sam so pa res bedni producenti. Kaj mene brigajo tisti čiks fajti(okej, kdaj je fino pogledat :D ). Lahko bi se bolj osredotočili na sama snemanja in napredovanja deklet.
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

BeLLi napisal/-a:
mojca88 napisal/-a:

hellooou pozabla si Kate Moss :razz: :D

no mislala sm predvsem na tipe :D
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

^^ aja ja pa res :oops:

Sam sej ne bi blo slabo imet še kakšno Special Edition for Men an :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

mojca88 napisal/-a:lušni res po večini niso najbol(so pa izjeme-orlando bloom, johnny depp, jude law...)sam majo pa tak božanskiiiiii naglas :oops:

se nism mogla zadržat :D
johnny depp je AMERIČAN ne anglež :D

drugače sem pa danes gledala kako te punce hodjo in po mojem mnenju nobena no hodi ne vem kako dobro, v obraz so pa bile vse dolgočasne in zamorjene :?
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Danes sem tudi jaz ujela Britanski supermodel.. Hmm, ni je cez Tyro! Definitivno..
Toti britanci so ja vsi grdi, lubi bog! Pa ne mislim kandidatk, ampak zirija :roll: Pa zadnjic sem vidla Avstralskega.. Tut cisto mimo..
Hello, 911. I''m on fire!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

...
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Mar. 2011 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Moj favorit je Hugh Grant :D
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Mar. 2011 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori