Danes sm prvič mal gledala tale britanski supermodel in sem jasno kot vse ostale tukaj razočarana. Vse skupaj je tko cheap narejeno da konec. Punce so tud dost kr ene in vse skupaj deluje čist neprofesionalno. Kako nalogo so mele dons jao mislm sramota. Kr neki kt da bi pr men na balkonu neki snemal eno totalno cheap reklamo k je vse skupaj od vsake trajal 3 sekunde. Sicer drugih nalog nisem vidla kar so delale prej, sam tole dons je bil polom. Pa kere podle majo une z varanjem pa uno kao da se je polulala v postlo Lejm.
Sam čakam našo 9.sezono antmja jupiii
Pina_colada napisal/-a:Haha, jaz vem samo katera je Naomi (glede tistega varanja tipa je lagala da bolj ne bi mogla), Edwina in Tashi (upam, da bo zmagala), od ostalih pa sploh ne vem imen, čeprav spremljam dele. Druge so nekako brez osebnosti oz. nič posebnega. Sicer pa so se danes že malo razživele in sem se prav smejala zraven, ko je Naomi zabluzila s tistim tipom (sicer sta se samo poljubljala, ampak to kako pa še tipa ima, ki mu je lagala, da je tisti na večerji silil v njo, v bistvu pa je ona bila isto če ne še bolj zagreta). Ga je v enem hipu kar napadla v navalu strasti. In si še upa obrniti zadevo.
in obrne tako, da se je tashi polulala v postlo ker je pač povedala kaj je res, sej smo vidl ah, tole je kr neki..edina ki je men všeč in vse je Tashi in nebi blo slabo če ona zmaga.ostale so res kr neki..ena ma hruškasto rit, druga hot k en punkl, tretja ma v glavi manj kot kokoš...skratka men so vse obupne...sploh pa una marisa...jst en razumem kako bi lahko sploh pomisll kej tazga strašljivga kot je ona dat na naslovnco in pomoje bi lohk velik več lepših in zanimivejših deklet zbral, ne pa da so ssam take čudne.
Afrodita napisal/-a:ma jst sm gledala na internetu finale. kr neka. kr una baba dosadna je zmagala. ime bom napisala z belo potem pa če koga zanima pa naj pogleda. Lucy
ja LOl, res ena izmed najslabših in čist nč privlačnih, fotogeničnih, ampak ok...
to so pač britanci
*kristyna* napisal/-a:če mene prašaš so vsi britanci neprivlačni. bol al man
lušni res po večini niso najbol(so pa izjeme-orlando bloom, johnny depp, jude law...)sam majo pa tak božanskiiiiii naglas
hellooou pozabla si Kate Moss
Dons sm spet malo površno gledala, pa se mi je zdelo da je šlo voditeljici(kakorkol ji je že ime) kar malo na jok.
Sam so pa res bedni producenti. Kaj mene brigajo tisti čiks fajti(okej, kdaj je fino pogledat ). Lahko bi se bolj osredotočili na sama snemanja in napredovanja deklet.
Danes sem tudi jaz ujela Britanski supermodel.. Hmm, ni je cez Tyro! Definitivno..
Toti britanci so ja vsi grdi, lubi bog! Pa ne mislim kandidatk, ampak zirija Pa zadnjic sem vidla Avstralskega.. Tut cisto mimo..