ne uporabljama, ker je že tko brez njega vse dost mokro, tko da niti nima smisla da bi ga uporabljala. zadnjič sma malo daljšo turo užgala (ene 4 urce) pa tud ni blo problema, tko da ga res ne potrebujem hehe, mogoče je pa to zato, ker dobim sam enkrat na teden
midva ga do zdaj nisva uporablala...dokler nisva dobila nekega gela "za masažo in čutno drsenje obenem " v škatlici od kondomu, tko d sva rekla, greva probat...pa je blo zakon...in tud meni se ful hitro posušu, tko da je biu že zadni cajt, d uporabva kej tazga...pa sva rekla, da ga do nedelje, ko greva na morje, kupiva...lubrikant, al pa un masažni gel...
Z lubrikanti zaenkrat nimam izkušenj, oz. še ga nikoli nisem uporabljala, imam pa ga doma že kakšno leto, ker sem ga dobila skupaj z japonskimi kroglicami (v kompletu). Imenuje se Lube4you in je komaj 7ml tubica.
moja kolegica prisega na Johns&Jonhson (al kaj je že ta firma), je rekla, da je fajn,do bi se ga pa v lekrani se i zdi. sama ga ne rabim, če pa že pa je slina čist dovolj...
mmmmmmmmmm to je pa nekja najboljšega. Lubrikant namreč. Naj bo za predigro. Ko se igram z njegovim korenjakom, ali pa med seksom. Sicer ga ne uporabljava pogosto, ko pa ga, pa je super.
Midva z bivšim sva mela lubrikant, ampak bolj tko za foro kot pa zares. Sva ga kupla enkrat v LJ v sex shopu, nevem kaj je bil, neki jagodnega? Pa ga niti nisva doskrat uporabila...
midva z mojo ga tut uporabljava... enga hm.. kaj je že? no ja... okus jagoda na vodni osnovi, sam sva prenehala, ker jo je začel pečt v nožnici...
zdj ga uporabljava za oralo (samo ona) in handjob
njegova*mala napisal/-a:midva ga nisva nikoli imela, čeprav bi prišel prav takrt ko sem bila še na tabletkah..ker je blo res premal vlažnosti..sedaj je boljše, vendar mislim, da bi vseen blo bolš z lubrikantom, ker ni dost vlažn.. pa nimam pojma zakaj, ker vzburjena sem definitivno dost.. ... a mislte da so boljši dražji lubrikanti? a ima kera od durexa? kakšen je?
ja občasno uporabljam lubrikant sicer če se odločiva analno a ne...takrat ga obvezno uporabiva ali pa tud tak da še je bolj mokro wse heh.uporabljava pa durex play