*mala* napisal/-a:V prvi sezoni mi je bil še najboljši Austin V drugi sezoni mi je bil najbolj všeč Daniel (med top 3 je bil), pa Santino je bil tud kar kul (take odštekane ideje je mel); V tretji pa Jefferey (tista rumena karirasta obleka-waw).
Zdele si me pa mal razf... Res pop..., če že kej prej zvem, preden gledam. Tko, da prosim... Dej se mal zadrž drugič.
Ja, navijam za Santiana, sam zgleda (po namigu sodeč), da ni zmagu...
Men je pa David tolk hud (ne vem, kako se piše, ker sta 2, ampak un, ki je zmagal pred nalogo Nicky Hilton)...
Drugač pa hud show ja, ene par ljudi notr mi je bednih, pa žirija tud kkšne bedne argumente strelja kdaj pa kdaj.
Prosim ne povedat, kdo zmaga v tej sezoni.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
jest sem se prav bala,da se bo to zgodil!! Sam dans so vrtel še reklame od prejšnjega dela, ki ga tuki itak niso predvajal in sem misla,da bodo mogoče ta del dons...in ne...oni so tok glupi,da dajo isti del!! A ne vedo, da je to sam 1krat na teden in da med dvema oddajama ogromn časa mine
Ma dej no kr Daniela so ven vrgl ... men je pa on res tok nice pa od vseh mi je mel najboljšo kolekcijo... zgleda, da sem za luno. Una bejba z očali mi je pa kr neki - en kup štrikov k rabš zih 2 ure, da jih gor spraviš
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Santino ma ful hude kreacije,sam zadnč pr spodnem perilu je res mal kiksnu...drgač mi je bla pa najbol všeč njegova kreacija za Barbie tak da če ma kira kako fotko pls nej prlima,al pa da link^^
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.