Kelly Family, Caught in the Act, Backstreet Boys pa seveda Spice Girls.
Sem mela celo omaro polepljeno s posterji in nalepkami iz nemškega Bravo-ta.

Bulma napisal/-a:Definitivno Kelly FamilyNe vem če je kje bi večji fan kot sem bila jaz
V bistvu imam še zdaj vse tiste videokasete, pa posterje, pa zapestnice,nalepke...
Meni so bili kul ker so imeli vsi čupe,dober stil oblačenje+so bili eni redkih takrat ki so samo muziko delali. Ne pa tisti boybendi ki so samo pozirali na veliko na odru. Bljek!
Frenkie napisal/-a:Pa a se še kdo spomne tega čisti tipičnega komada iz 90' let: La Bouche - Be my lover
Hotty napisal/-a: Sploh Angelo mi je bil všeč, ker ima na isti dan roj. dan kot jaz
*purple* napisal/-a:Bulma napisal/-a:Definitivno Kelly FamilyNe vem če je kje bi večji fan kot sem bila jaz
V bistvu imam še zdaj vse tiste videokasete, pa posterje, pa zapestnice,nalepke...
Meni so bili kul ker so imeli vsi čupe,dober stil oblačenje+so bili eni redkih takrat ki so samo muziko delali. Ne pa tisti boybendi ki so samo pozirali na veliko na odru. Bljek!
absolutno jaz![]()
še zdej jih poslušam, še zdej si njihove najlepše komade nasnamem skor na vsak cd, da jih mam vedno pri roki..nostavno so bli Kelly family, res nekej posebnega in mi je še dons prekleto žal, da je ratal tko, da so se ful potihnl...
in sploh me je kar šok zadel, ko sm prebrala da je šu Paddy v samostanbaje pa da Angelo prihaja v slovenijo, tko sm na Kelly family forumu zasledila . jst ga grem kr polupčkat
![]()
Bunny Muffin napisal/-a:Heh, meni jih je blo všeč kar nekaj iz prvega posta.
Kelly Family, Caught in the Act, Backstreet Boys pa seveda Spice Girls.
Sem mela celo omaro polepljeno s posterji in nalepkami iz nemškega Bravo-ta.
lolitaa napisal/-a: sam da gre pa paddy v samostan??![]()
kej takega pa ne morem verjet. pa ta najbolj luškan je.