Ja sej po moje da je poanta, da se najdeš v vsaki. In ker ponavadi ne odstopam od večine, se tudi jaz najbolj najdem v Carrie, čeprav o moških razmišljam pa tko kot Samantha
Eno neumestno vprasanje: Kaj se je vceraj na koncu zgodilo???? Zakaj je Carrie razbila vazo z nageljni?????, sem sla na WC in izpustila ta glavno, in me zdej muci....
Pliiiz help!
hwala, K
KatjaO napisal/-a:Eno neumestno vprasanje: Kaj se je vceraj na koncu zgodilo???? Zakaj je Carrie razbila vazo z nageljni?????, sem sla na WC in izpustila ta glavno, in me zdej muci.... Pliiiz help! hwala, K
Ej ma to tudi mene zanima. Sem spregledala, pol mi pa ni blo nič jasno.
Hvala za obrazlozitev... Jah, nekateri pac nimajo jajc, da bi bejbi pogledali v oci in razlozili, da ne gre vec... sicer je pa tut v tem nekaj resnice, da bejbe potem zacnemo noret in po eni strani se jih da cist razumeti, da se raje izognejo levitam, ki bi jim jih me zapele v primeru, da bi nas pustili na način, ki se nam zdi edini 'fer'...
jagoda77 napisal/-a:Men je ta Samantha tako pojavna in tudi igralka jo tako super odigra...
Se strinjam Zanč, ko je narobe dojela čajne vrečke je bla prov smeh
Drugač pa sm nekje karakter Carrie-Samantha..mogoče še mal Charlotte vmes kar se tiče družinskih vrednot...ampak čist čmičkn, ker ona pa res mal preveč u pravljici živi..