Poklic: Fotograf
Moj dobr prjatu je fotograf, in dober digitalni fotograf more znat dobr fotografirat + dobr obdelavat fotko v fotošopu. Niti en sodobni fotograf nikol ne obdela fotke, ker SLR fotoaparati delajo take slike, iz katerih se šele z obdelavo izvlečejo pomembne stvari, s katerimi se slike razlikujejo od kompaktnih.
če razumete. Ko greš na tečaj fotografije maš skor vedno teoretični del+praktični del+digitalna obdelava.

deborah napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:^^ To je res. Ni kar tako popraviti fotko v ps-ju. Meni se pač zdi da mora dober fotograf znati še kaj več kot samo pofotkat motiv.
dober fotograf mora znat dobro fototkat motiv.
Saj pa sem rekla to. + mora znati obdelati fotko v PSju.
Saj bi dala kakšne primere, pa se mi ne da izpostavljati moje malenkostne fotografije.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Vem da je konstruktivna kritika vedno dobrodošla. Tak da če kdo hoče lahko kaj pokomentira.
Primer prikazuje minimalno uporabo PS-ja in kako lahko s tem izboljšamo fotografijo, oz. v tem primeru predvsem barve.
prej
potem
@britney20: tukaj je en primer, ne vem kak to da nisi dobila ZS-ja.
Primer prikazuje minimalno uporabo PS-ja in kako lahko s tem izboljšamo fotografijo, oz. v tem primeru predvsem barve.
prej
potem

g00fy_qa napisal/-a:Vem da je konstruktivna kritika vedno dobrodošla. Tak da če kdo hoče lahko kaj pokomentira.
prej
potem
Iiiiii res so mi všeč! Kar tako naprej!
Mislim, da je zdaj skrajni čas da se še jaz naučim s PS delat!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Hvala obema za pohvalo.
@mARTy___: na deviantart so itq same dobre slikce gor, in tudi ta ni izjema.
@britney20: Jaz se učim skozi delo. Najprej greš skozi kakšne tutoriale na netu, pol pa sam probaš. Saj ni nič težkega, samo orodje moraš spoznati.

@mARTy___: na deviantart so itq same dobre slikce gor, in tudi ta ni izjema.
@britney20: Jaz se učim skozi delo. Najprej greš skozi kakšne tutoriale na netu, pol pa sam probaš. Saj ni nič težkega, samo orodje moraš spoznati.