enostavo sta obadva na prvem mestu in spadata med tiste najpomembnejše, ker pač sta sredstvo za komunikacijo in sredstvo za pogled v svet...ensotavno si ne predstavljam lajfa brez enega niti brez drugega!
-Voda in stvari za osebno higieno

absolutno potrebujem vodo, tako za preživetje kot za higieno..seveda zraven še žajfo in deodorant.brez tega si nebi znala predstavljati življenja..
Seveda pa zadeve za osebno higieno tud ne gre pogrešiti.tukej ne štejem mejkapa in podobnih pristranskih zadev, ampak tiste najnujnejše: zobno ščetko, škarice za nohte,britvice,tapone itd....
-Moji bližnji

čeprav ne spadajo med stvari, jih moram vseeno omenit ker si brez njih ne predstavljam živlejnja in ker so mi bolj pomembni kot marsikatera stvar na tem svetu!ne predstavljamsi dneva brez njih, ne predstavljam si da se nebi mogla komu zaupat in na koga naslonit ko mi je hudo!
-Lahka in topla oblačila

nekako moram imeti nekaj v katerem sredi poletja ne zgorim in v katerem sredi zime ne zmrznem..zelo pomembno mi je da mi ob pravih letnih časih ni mraz niti ni pretirano vroče...
-denar

Brez denarja pač nebi imela nekaterih najbolj pomembnih zadev in se mi zdi tudi pomemben....Ni sicer mojega živlejnaj vladar, vendar vsekakor ga potrebujem!