David Beckham

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

to itak da je ona slavna zarad njega...ni ona neka pojava za casopise...ampak ona je pripomogla, da sta zdaj slavn par...

pa to sploh nima veze..

Ocitno je, da se imata rada,..

pa ce ste gledali kaj njegovih intervjujev in govorenja v javnosti,...bol ali manj mutavo govori in potem ona vse dopolnjuje...se pravi, da on brez nje se obnasa ko lolek...
to se je vidlo, ko sta nardila eno proslavo za vse slavne in sta med drugim povedla, da ko je bla tista afera, da je on njo kao prevaral, ...ga je ona nagnala in je vse vzela v svoje roke..pa je kao reko, da je bil zgublen brez nje,da to prizna...(aja pa priznal je, da ga je focnla par krat..pa da je samo stal..pa ji kao ni mogo pojasnit)... :D
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

bella_ napisal/-a:kdor za beckhama rece da ni talentiran nima pojma o fuzbalu in naj ne komentira. noben ampak NOBEN na tem svetu nima tok natancnih podaj kt on in noben na tem svetu nima tok asistenc kokr jih ma beckham. kapelo ga je dou sred sezone vn - javnost, igralci IN celo sam predsednik reala pa na noge. zakaj bi se bunili ce kao ni dobr igralc?

Jao ženska, kok ti bluziš že od začetka te teme. Kot prvo, kdo je sploh rekel, da on ni talentiran nogometaš in da nima pojma o igranju??? To so tvoje besede, kajti nihče drug tega ni rekel. Čist za brezveze se neki buniš. Daleč od tega, da bi bil Beckham slab, vendar tudi daleč od tega, da bi bil svetovno najboljši! In to je vse, kar ti hočejo nekateri tuki povedat. Pa tvoj nasvet, da naj tisti, ki "nimajo pojma" raje ne komentirajo, uporabi raje pri sebi, ker je več kot očitno, da tudi sama nisi preveč seznanjena, kar se nogometa tiče. Namreč, kar se tiče svetovno najboljših nogometašev in njihovih vrhunskih sposobnosti, naj ti povem, da je Ronaldinho tisti, ki ima najbolj precizne in natančne podaje... da o njegovih asistencah, za katerimi se lahko Beckham samo skrije, sploh ne govorim! Beckham ni bil nikoli na seznamu 10 svetovno najboljših nogometašev na svetu, kar lahko tud sama preveriš... recimo lansko leto je bil za svetovnega nogometaša izbran branilec madridskega Reala Fabio Cannavaro. Naj omenim še to, da Beckham v svojih nogometnih sposobnosti nikoli ni prekosil Zinedina Zidana. Prav tako nikoli ni spadal v kategorijo desetih najdražjih nogometašev. Pred njim so bli vedno Zinedine Zidane, Luis Figo, Hernán Jorge Crespo, Gianluigi Buffon, Gaizka Mendieta, Juan Sebastian Veron, Rio Ferdinand, Christian Vieri, Ronaldo in Rui Costa

Skratka, David Beckam ni niti približno slab nogometaš, vendar svetovno vrhunski tudi ne! Dojemi to že enkrat! Na netu maš milijon strani, kjer si lahko pogledaš seznam najboljših nogometašev, tako za sedaj kot tudi za 10 let nazaj.
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

http://wiki.answers.com/Q/Who_are_the_h ... er_players

nevem sicer kere strani na netu ti gledas, ampak ksnih pametnih zihr ne. nikol nism rekla da je david beckham najbolsi nogometas na svetu in da mu noben tut do kolen ne seze, ker bi blo to res prevec nerealno. je blo zihr 10 bolsih nogometasev v zgodovini nogometa od njega, torej ga na lestvici top 10 seveda ni. je pa eden od najbol placanih igralcev, po tvojih podatkih vrjetno ne. tak veliki poznavalec nogometa kokr si ti bi pa ze mogu to vedt a ne? pa kokr se zanasas na mnenja strokovnjakov...tut strokovnjaki majo beckhama za odlicnega igralca. ampak ti si vrjetno bol pametn :roll: pa na tej strani so ene punce napisale da je on povprecnez, pc njihovo mnenje (ti si reku da noben tega ni reku). sj to je forum, lahko vsak pise kar hoce
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Eh, js nimam blage kako on fuzbal špila (kr mi tovrstni športi ne potegnejo sploh), mi je biu pa zmer ušeč kt pojava, karkol je naredu iz sebe, mi je blo kul, pa tut vizualno mi je tipček hud. Sploh ena fotka pr men doma u eni beli adidas majčki :hearts: . Viktorija pa se mi zdi da se tut uklop in sta čis lep komplet. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Pa ja, js se čudim kok nobenmu nista všeč kot par, men sta pa ful (VIZUALNO, kaj se med njima dogaja verjamem da ni najbolj sanjsko). Vedno čist v stilu in tko.
...
bella_
Debatorica
Debatorica

men pa ta victoria tooook ne potegne - ze k je bla pr spice girls mi je bla zoprna, zdj je pa res niti vidt ne morm vec. mi je pa zanimiva tale podoba popolnega para, ceprov vsi vemo da jo je prevaru in mislm da jo se vedno, pa tut ona pomoje ni zvesta
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

bella_ napisal/-a:http://wiki.answers.com/Q/Who_are_the_highest_paid_soccer_players

nevem sicer kere strani na netu ti gledas, ampak ksnih pametnih zihr ne. nikol nism rekla da je david beckham najbolsi nogometas na svetu in da mu noben tut do kolen ne seze, ker bi blo to res prevec nerealno. je blo zihr 10 bolsih nogometasev v zgodovini nogometa od njega, torej ga na lestvici top 10 seveda ni. je pa eden od najbol placanih igralcev, po tvojih podatkih vrjetno ne. tak veliki poznavalec nogometa kokr si ti bi pa ze mogu to vedt a ne? pa kokr se zanasas na mnenja strokovnjakov...tut strokovnjaki majo beckhama za odlicnega igralca. ampak ti si vrjetno bol pametn :roll: pa na tej strani so ene punce napisale da je on povprecnez, pc njihovo mnenje (ti si reku da noben tega ni reku). sj to je forum, lahko vsak pise kar hoce

LOL na tistem tvojem linku je seznam najbolj plačanih nogometašev za leto 2004. Jst sem gledal seznam, kjer je bila prikazana tabela za najdražje nogometaše zadnjih 10 let in med njimi začuda ni blo Beckhama.

Pa zakaj zdej obračaš besede?! Itak, da si rekla, da je on svetovno najboljši nogometaš. Očitno ti moram vse črno na belem prikazat... da si osvežim spomin:

bella napisal/-a:noben ampak NOBEN na tem svetu nima tok natancnih podaj kt on in noben na tem svetu nima tok asistenc kokr jih ma beckham.

S tem ko rečeš, da noben od nogometašev nima boljših podaj kot on, ga avtomatično uvrstiš med najboljše nogometaše na svetu!

bella napisal/-a:pa na tej strani so ene punce napisale da je on povprecnez, pc njihovo mnenje (ti si reku da noben tega ni reku).

Spet obračaš besede! Jst sem nisem rekel, da nihče v tej temi ni napisal, da je on povprečnež ampak, da ga nihče ni označil za netalentiranega, ki nima pojma o igranju! Obstaja razlika med povprečnim in netalentiranim. Še enkrat si preberi moj post, če v prvo ne dojameš.

Sicer pa se ne mislim s tabo tukaj pogajat, ker imaš resne probleme z razumevanjem tistega, kar nekdo napiše :?
bella_
Debatorica
Debatorica

napisala sm da nima noben takih asistenc kot on, kar pa se ne pomen da je najbolsi na svetu - sj fuzbal ni sam u asistencah a ne? in ja povprecnez pomeni da ni taleniran. ampak se me mislm pregovarjat s tabo ker mam velik pametnejsih stvari za delat.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Pa dajta no.. :D

Je al ni najbolsi..sploh ni vazno...vedno je lahko nekdo boljsi pa ga mogoce ni med 10 najboljsimi...tak je pri vsem, ...tko kot pri sportih, tak tud po inteligenci, kot po uspehih....

Tisto glede varanja, ko si napisala bella_ pa se ravno nebi stranjala....kak te ti ves kak se imata ona dva rad...to kaj je po casopisih napisano...verjami, da se trudijo, da ju ocrnijo v najhujsih pogledih,... poznam te taktike casopisov, ...zdaj pa glede na to kolk se ti dopadeta bos potem tud napisala, da se varata itd....

Sigurno nista popoln par,...samo ocitno jima gre, ce sta tolk casa skupaj in delata deco za deco...te ze ni tak beeed...ce pa ze je,..pa sigurno niso to casopisi, ki to vedo, se manj ti....pa glede zvestobe je tak...ce si tolk slaven, je tezko to prekrivat, da bi nekoga varal in se okol vlacil..prej ko slej bi se to vedlo...njega pa so povezali samo z eno punco, ki pa je potem ocitno dokazal, da v tem casu ni bil na tistem mestu s to punco..njo pa niso z nobenim skup pokazali,...pa povrh vsega zenska ma deco...menda ni tolk prtisena, da bi iskala kurvarijo okol, ko pa ima beckhama :D

http://www.youtube.com/watch?v=YgS0Lx25 ... ed&search=

"then they became 20 times more popular"

"the reason why I play good is Victoria, I play good because Im happy at home"

http://www.youtube.com/watch?v=jfiRftzb ... ed&search=
bella_
Debatorica
Debatorica

dora a ti pa ne bi mela tok otrok z beckhamom ce bi bla z njem :) js vem da bi jih blo ze tok k kitajckov :D za varanje je pa kokr si tut ze sama rekla ji je on sam priznou da jo je varu. moje mnenje je pa pac da jo se vedno vara
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Ne, jaz bi se z njim samo trudla, da zanosim oz. bi delala na tem (vadla), da bi blo mnogo mnogo dece.. :D :D
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

DOra. napisal/-a:Ne, jaz bi se z njim samo trudla, da zanosim oz. bi delala na tem (vadla), da bi blo mnogo mnogo dece.. :D :D

Za celo nogometno moštvo :yau:
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

ja pa rezerve bi pol tud mela...kr nekaj..za vsak slucaj :D
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

Hmm, sploh nimam kakšnega mnenja o njem. Ni mi neki wow, slab pa tut ni no...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Meni sta oba všeč. Tako po izgledu (mislim, da res pašata skupaj), kot tudi drugače. Še posebaj mi je všeč zgornji posnetek o zabavi, ki sta jo priredila. Ona ma res nek čudn smisel za humor-ampak je vse skupaj fajn srčakno. On? On je preprosto sexy :D
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Odgovori