Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
jaz imam tudi en problem na to temo. best frendice sva bili že 10 let. ful sva se razumeli, vse sva si zaupali... potem sva pa obe pred dvema letoma dobile tipa. nekaj časa smo hodil skupaj ven na žurke pa je bilo zelo fajn. samo potem se je to pučasi nehalo. začela mi je govorit, da nimam več časa zanjo, da vse dneve preživim s tipam. z njim sem bila samo med vikendam, ker je iz drugega kraja, med tednam se pa sploh nisva vidla, njen živi pa v istem kraju kot ona pa se itak lahko vsak dan vidita. samo tega očitno ni razumela zakaj nimam časa med vikendam. in potem mi je toliko časa govorila da jo zanemarjam, da sva prekinli stike. samo problem je v tem, da je moja sošolka in jo vsak dan gledam in mi je težko nekoga ignorirat, ki ga imam še zmerom rada. in zdaj nevem ali naj se ji opravičim ali ne, če bo sploh sprejela moj opravičil. res nevem kaj naj naredim. če ma katera od vas kakšen predlog bi ga bla zelo vesela, ker me že tako muči, da še na cesti ne morem mimo nje. hvala za pomoč!
Zadnjič spremenil Amonet, dne 19. Jun. 2007 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Včasih se pojavijo tudi take kolegice, ki se počutijo samo ogrožene s strani fanta (v tem primeru mojega in tvojega Amonet), da zaženejo vik in krik, da jih zapostavljamo in ne vem kaj še.
Imam dve kolegice, ki smo nonstop v stiku. Ena je bila totalno ljubosumna nanj, dokler ni dobila svojega fanta in videla kako je, če ga vidiš samo za vikend, takrat je potem dala mir, ta druga pa je nanj ljubosumna še sedaj in to tako močno, da sploh ne vem več ali bi jo imenovala kolegica... O njem govori vse najslabše, čeprav ga niti dobro ne pozna in sedaj je tako prišlo tudi do tega, da njegovega imena ne omenjam več v njeni bližini. In stoodstotno lahko poudarim, da ju ne zanemarjam in ju tudi nikoli nisem. Če pa zanemarjanje pomeni tudi to, da se s fantom sploh ne smem dobit pa tudi ne vem več kakšna načela postavlja ta svet...
In da prijatelji ostanejo, fantje pa gredo??? Nikakor ne bi mogla trditi tega. Da pravi prijatelji ostanejo? To že, ampak lahko tudi pravi fant ostane. Mogoče še za dlje kot prijatelji. Navsezadnje, če gledamo na dolgi rok, si s fantom ustvariš družino in ne s prijateljicami. Z njim se postaraš, z njim spiš v isti postelji, z njim živiš v istem domu. Vsekakor ne podcenjujem prijateljev. Meni ogromno pomenijo in ne bi mogla živeti brez njih, ampak prav tako mi ogromno pomeni tudi fant, brez katerega si trenutno ne morem predstavljati življenja.
Imam dve kolegice, ki smo nonstop v stiku. Ena je bila totalno ljubosumna nanj, dokler ni dobila svojega fanta in videla kako je, če ga vidiš samo za vikend, takrat je potem dala mir, ta druga pa je nanj ljubosumna še sedaj in to tako močno, da sploh ne vem več ali bi jo imenovala kolegica... O njem govori vse najslabše, čeprav ga niti dobro ne pozna in sedaj je tako prišlo tudi do tega, da njegovega imena ne omenjam več v njeni bližini. In stoodstotno lahko poudarim, da ju ne zanemarjam in ju tudi nikoli nisem. Če pa zanemarjanje pomeni tudi to, da se s fantom sploh ne smem dobit pa tudi ne vem več kakšna načela postavlja ta svet...
In da prijatelji ostanejo, fantje pa gredo??? Nikakor ne bi mogla trditi tega. Da pravi prijatelji ostanejo? To že, ampak lahko tudi pravi fant ostane. Mogoče še za dlje kot prijatelji. Navsezadnje, če gledamo na dolgi rok, si s fantom ustvariš družino in ne s prijateljicami. Z njim se postaraš, z njim spiš v isti postelji, z njim živiš v istem domu. Vsekakor ne podcenjujem prijateljev. Meni ogromno pomenijo in ne bi mogla živeti brez njih, ampak prav tako mi ogromno pomeni tudi fant, brez katerega si trenutno ne morem predstavljati življenja.
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
jst se pa nikoli nism bunila če je pač kolegica mela fanta in me je en malček zapostavljala, niti se ni nobena bunila če sem bila in sem še tista jaz...nekak je logično že samo po sebi, da ne more bit tko kot nekoč..nevem, ko smo ble mi vse sasmke smo mele dan od jutra do večera zafilan z aznovrstnimi dejavnostmi, poednimi, manj porednimi, kamor vsekakor niso spadali resni fantje
takrat pač nismo bile z ničemer omejene in smo počele kar nam je sedlo..ko pa pač enkrat prideš v resno zvezo pa tega ni več...no, nekateri še imajo,a mpqak jst si ne predstavljam da bi zdej delala to kar sem delala takrat, ker zraven spada še marsikatera stvar ki mojmu fantu in ubistvu kteremkoli fantu ravno nebi bla ušeč.
potem pa ko dobišfanta si pa spet dneve drugače razporejaš...v mojih dnevih pač ni 24ur/dan časa za kolegice in naše pohajkovanje, kot tudi pri drugih tega ni..se dobivamo itak, ampak gre vse v mejah normale in tko.
sm pa vedno gledala na to da pač si je treba tud za njih čas vzet in nikol nism nobene kej preveč zapsotavljala..če ne druzga gremo na kavico še z mojim fantom, pred katerim se pa itak lahko večalimanj vse pogovarjamo..ali pa z njihovimi fanti, kukr pač je
če bi pa ktera zamerla zaradtega ker pač nimam več tok časa zanjo, je pa to pač njen problem in ne moj.treba je pač razumet take zadeve..isto potem ko bo družina, takrat se je treba pa itak še malček bolj nazaj držat..ampak sej pravim, tisti pravi prijatelj bo razumel...

potem pa ko dobišfanta si pa spet dneve drugače razporejaš...v mojih dnevih pač ni 24ur/dan časa za kolegice in naše pohajkovanje, kot tudi pri drugih tega ni..se dobivamo itak, ampak gre vse v mejah normale in tko.
sm pa vedno gledala na to da pač si je treba tud za njih čas vzet in nikol nism nobene kej preveč zapsotavljala..če ne druzga gremo na kavico še z mojim fantom, pred katerim se pa itak lahko večalimanj vse pogovarjamo..ali pa z njihovimi fanti, kukr pač je

če bi pa ktera zamerla zaradtega ker pač nimam več tok časa zanjo, je pa to pač njen problem in ne moj.treba je pač razumet take zadeve..isto potem ko bo družina, takrat se je treba pa itak še malček bolj nazaj držat..ampak sej pravim, tisti pravi prijatelj bo razumel...
- metuljčica*
- Cosmofrik
Jaz se trudim, da čim manj zapostavljam prijateljice. Seveda mi vedno ne znese, ker so trenutno na prvem mestu fant in pa izpiti (zaradi katerih mora tudi on včasih potrpeti
), drugače se pa naše kave niso nehale, le nekoliko redkejše so kot včasih. In tudi morje s puncami ne odpade
Niso mi pa všeč punce, ki ko dobijo fanta, naenkrat nimajo več časa za prijateljice... Saj fant ni vse tvoje življenje. Ne vem no, meni recimo ni dovolj le 3-4 ljudje, s katerimi bi se družila (družina + fant), rabim tudi kakšno prijateljico za ''babje čveke''.

Niso mi pa všeč punce, ki ko dobijo fanta, naenkrat nimajo več časa za prijateljice... Saj fant ni vse tvoje življenje. Ne vem no, meni recimo ni dovolj le 3-4 ljudje, s katerimi bi se družila (družina + fant), rabim tudi kakšno prijateljico za ''babje čveke''.
-
- Kofetarica
po eni strani se strinjam z zadnjim postom kai, po drugi strani pa s postom metuljčice
gre za to, da sm tud jz mela pet leta najboljšo pjatlco, pol je pa ona kr naenkrat dobila zlo zlo resnga fanta in kr naenkrat ni mela več časa zame, nikol ni poklicala, razn če je rabla kšne zvezke za sfotkat al pa kej drugga, jz ne morm vrjet da lahko enga tko pozabš pa si sam z njim, in da pol še dovoliš svojmu fantu da ti zbira prjatle in ti prepoveduje pjače??? da ona že par let ni šla z nikomer na pjačo? niti z mano! TU MAČ!

ma ja sej sploh ni fora, d smo mi sami krivi d včasih zgubimo prjatle. gre za to, da se vsak človek skozi neko obdobje spremeni, eni čist zamenjajo družbo in se tko spremenijo, d jih ne spoznamo več. drugi prosti čas preživijo s tipi, tretji se s čim ukvarjajo... in nikol več ni isto kot v starih dobrih časih, ko smo se igrali z vlakci v vrtcu, in potem celo popoldne preždeli skupi, zaprli cesto in pobirali vstopnino...
oh how i miss these good old days
oh how i miss these good old days

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ugovarjam: po tej "teoriji" bi moglo pisat "resen fant" ostaja..mislm, moral bi bit potem vedno in skoz, od začetka do konca, samo eden, ki bi ostajal z nami. Pa žal pač ni tako..kai napisal/-a:Ugovarjam: resni fanti ostanejo, prijatelji pa večinoma grejo. Vsaj po mojih izkušnjah.
Dokler se pa tak ne najde, se menjajo fantje, IMHO.kai napisal/-a:..se spreminjamo. Fant ostaja. ker se spreminja z žensko, prijatelji se pa spreminjajo po svoje. Vsak raste v svojo smer, če pa imaš nekoga, s komer želiš deliti življenje na nivoju zakona, se morata razvijati skupaj.