Po moje pa se bodo prijavljali vsi, tud tiste punce, ki se imajo za nekaj vec, samo za 5 minut slave. Saj tud v Bar-u je bil kdo, ki se v zivljenju ni delal v gostinstvu...
Po moje se ne gre za to, kaksen resnicnostni sov je, ampak samo da je, da se lahko pokazes...
Ampak to bo ful brezveze, ker bo vse posneto že en mesec prej, preden bo predvajano na tv. Se prav, bolj varianta kot je bla Dirka al pa Sanjska ženska. Mam en predlog, naj še enkrat poiščejo boljšo polovico sanjskemu Damirju, glede na to, da sta z Natašo končala.
komi cakam, brhke ljubljancanke da bodo u petkah po snu hodile, pa da jim bo krava predstavljala najvecjo nocno moro pa se kasn peteln...za umret...pa vonj..uf...da bo saj ene 5 steklenick chanelou in podobnega sranja za sabo... to bo res smeha, slovenske paris hilton na daaannn
Pa js pa mislim, da se ne bodo neke "haj" na tak šov prijavljale. Nevem no.
Me pa zanima, kak bi blo, če bi se js prijavla.... če bi zdražal to vsakodnevno kidanje, futranje živalc in vsega podobnega... kuhanja hrane na starem šporhetu, peke kruha v krušni peči...
ja jst pa mislm da se zihr bo kaka "haj"prjavla..ker bodo pomoje naredl pestr izbor kandidatou..rabjo nasprotja da je zanimiv..ne vem..kaj bi dala da bi almo not vidla kuk men ona ne potgne konc ot( sam sm mogla to povedat )
Ja samo to bi bilo vsem zanimivo po svetu...vsak bi rad estradnike gledal v privatnem zivljenju..to pa je seveda bolj ali manj nemogoce....razn kaksnega primitivca murkota