bejbika napisal/-a:lol stopalni fetiš

ne vem, meni je blazno grdo, če ima kdo kazalec večji kot palec. Pač prsti si morajo slediti po velikosti, ne pa da maš totalni kaos tam spodaj ... jaz imam za moje pojme glavni prst kot kak krompir, ki ga spremlja četica mini hrenovk za na roštilj. In veš kok mene briga kake mam prste na nogah? Tok kot lanski sneg

me bolj motijo bejbe v premajhnih kavbojkah kot pa stopala nekoga.
Resnično pa sovražim kosmate prste!!!! Pr kakem decu bi jih kar povoskala

uuu, popokana koža ... jst mam tok suho kožo po celem telesu, da si moram skoz vse mazat s kremo ... tut prste ... ampak rdeč lak je pa obvezen! Kok ste čudne ... k da bom mela francosko manikuro na nogah ... freaks

kot da bi jaz napisala...s popolnoma vsem se strinjam...
zanimivo kolk imajo ljudje časa, da se toliko obremenjujejo z drugimi...
če avtorico teme to tako hudo moti..pač naj gleda v svoja stopala...kdo pa jo sili da gleda druge?
jaz imam tud zelo suho kožo...in tako moram tudi jaz vsak dan zjutraj in zvečer se namazat čisto cela...prav tako prstke...in jih negujem kolikor se le da...včasih kak lakec gor...ponavadi pa tolk porihtam, da naravne čisto ok zgledajo..
da pa bi se obremenjevala z drugimi...joj punce..kaj ni res kaj druga za počet? jaz imam toliko dela, da včasih še zase nimam časa...ne da bi zdaj še druge gledala...in se celo sekirala zaradi njih..
mislim, svašta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....