Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

angeo napisal/-a:To kar ti čutiš je z eno besedo povedano nagon in,če si taprav moški veš kaj je častno in odgovorno in se boš tega tudi držal pa naj bo ta tvoja bivša še nevem kako huda je z razlogom bivša...in upam da ona nima podobnih idej kot ti ker bo spet preveč ljudi prizadetih zaradi nekontroliranega seksualnega nagona :roll:

Problem je ravno v tem, da sva se razšla brez "tehtnega" razloga, sicer teh "dvomov" sploh ne bi bilo!
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

bolhica napisal/-a:tega bi se bala da bi se to mojmu dogajal..ne bi prenesla, če bi to vedla.. :cry:

Svoje ne bi in tudi ne bom nikoli varal - hipotetično gledano: če bi se kaj z bivšo zgodilo, bi ji zagotovo povedal - lažnjivosti namreč ne prenašam.

Sem pa ji že povedal, da sem bivšo srečal, pa da je full sexy - seveda bolj v šali kot zares.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

bolhica napisal/-a:tega bi se bala da bi se to mojmu dogajal..ne bi prenesla, če bi to vedla.. :cry:

Podpis :cry:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

jst niti ne vem katera je bla moja prva ljubezen.itak se je vse končalo z nekim razlogom in sm vse pozabila, nekak je dost dogodkov tud k bi rajš vidla da jih ne bi blo.
tud če dons srečam kakega fanta v katerega sem bila zaljubljena se samo nasmehnem in se sprašujem kaj sem le videla :D , no z enim sva pa prov dobra prijatelja :D
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Kako pa bi vi punce gledale na to, če bi se z bivšo zapletel v "prijateljski" seks brez "obveznosti"?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Vegetius napisal/-a:Kako pa bi vi punce gledale na to, če bi se z bivšo zapletel v "prijateljski" seks brez "obveznosti"?

tole je najbrž odgovor...

*ka!a* napisal/-a:

Podpis :cry:

Že če bi samo izvedela za take pomisleke bi bil pomoje rompompom, kaj šele če bi se ti pomisleki uresničili... Tako bi jaz gledala na ta zaplet :wink:
Bolelo bi, verjemi...
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Dokler so samo misli, mislim da ni nič narobe, ali pač :twisted:

Kaj pa hočem, če pa je tako sexy mrha??? Saj ne da mislim kar skočit nanjo - to samo sprašujem v primeru, da se mi ponudi priložnost :roll:

Joj kakpne težave mi povzroča ta mrhica :steinigung:
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 27. Maj. 2007 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Poglej... Imaš dekle. In če se ponudi priložnost. Še enkrat: imaš dekle. To ni nič drugega kot prevara. In prevara boli. Svojega dekleta pa res nočeš prizadeti.
Damn! Že to, da sploh razmišljaš... Res je, da misli niso nič. Pa saj te ne obtožujem, ampak... No, glej, da ne boš naredil kakšne neumnosti, da ti ne bo potem žal...
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

irisina napisal/-a:ja, imaš prav.. tega enostavno ne moreš odgnat stran, tudi če se še tako trudiš.. ker pač srce premaga razum
pa vem, da bodo nekateri mnenja, da ni fer do sedanje punce..res je, ni..ampak-a je potem fer, da on ne živi življenja, ki bi si ga želel (z bivšo)?
sej ne pridemo na svet zato, da čimprej mine življenje, ampak zato, da ga res živimo čimbolj polno, to pa ni možno, če sami sebe slepimo...

Prtička, js se popolnoma strinjam s tabo...

Pa pri tebi, kako se je potem odvilo do konca? :wink:

KAKO? tko da sm vedno znova vračam k prvemu, samo da s prstom migne:/ mava en čudn odnos...čeprou vem da lah kadarkoli vse pusti in gre z drugo, js pa tud....:/
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

Vegetius napisal/-a:

Svoje ne bi in tudi ne bom nikoli varal - hipotetično gledano: če bi se kaj z bivšo zgodilo, bi ji zagotovo povedal - lažnjivosti namreč ne prenašam.

Sem pa ji že povedal, da sem bivšo srečal, pa da je full sexy - seveda bolj v šali kot zares.

mene bi ubil..da bi reku tud v šali da je ful sexy..jst bi pomislna na use..kako mislš na njo, kako je ne morš pozabt, kako se ob komadu k sta ga skupej poslušala spomneš nanjo..k ma rojstn dan pomsilš na njo..ma use!!!

kako pa bi ti reagirou v nasprotnem primeru?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne prav dobro :? Mogoče bi se kar penil od jeze....

Drugače pa masta bivša in zdajšnja veliko skupnega :cool:

1. obe sta iz področja medicine
2. obe sta seksi
3. obe imata lepe dolge rjave lase
4. z zdajšnjo sem prvič seksal na dan, ko ima moja bivša rojstni dan

.....

Ni kaj, shi* happens :( Drugače pa vse bolj mislim, da bi bilo boljše, da na bivšo čimprej pozabim. Čeprav je res, da ko je ni, delujem povsem drugače, kot ko jo zagledam...
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

^^potem pa ne diraj lava dok spava. smo ti se mi zdi da prov vse rekle, da ne bi šle na pijačo. zdej so ti povedale tut, da bi ble one prizadete, če bi njihovi fanti tako ravnali (tut jst bi bla). dalje si tudi zase rekel, da bi bil (vsaj) jezen, če bi ti to tvoja zdejšnja deklca nardila. tko da dost iskanja izgovorov pa stran od nje,če misliš ostat z mamico tvojega otroka ;)
...just breathe...
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Evo to da razmišljaš o neobveznem sexu z bivšo še bolj podkrepi mojo teorijo, da je nisi prebolel in da tvoje nimaš dovolj rad. Drugače ne bi razmišljal o tem. Dokler se ti to mota po glavi ne vem kaj delaš v resni vezi.

Sex z bivšo ne more biti neobvezen, če imaš ti PUNCO, kaj teb tukaj ni jasno. Ti imaš obveznost, tudi če je ona nima.

In tuki se sam pokaže s katero glavo razmišljajo moški. :lol: Da ne morš držat svojega v hlačah.

Upam da boš na koncu ostal brez obeh. :P
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Ta je bila pa zlobna :twisted:

Drugače še nisem nič naredil, tako da je še vse OK :cool:

Misel še ni kaznjiva, tako da upam, da bo pri bivši ostalo le pri tem.

Je pa res, da je teško razumeti pravo ljubezen ali celo možnost, da ljubiš dve osebe na enak način. Tudi to je mogoče.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Mogoče te bo edino zloba postavila nazaj na prava tla. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Odgovori