dayweed napisal/-a:nikoli brez kondoma. četudi bi bil s tipom v vezi, mu ne bi mogel toliko zaupat, da bi brez kondoma. seveda s tem ciljam na analo, orale si s kondomom ne predstavljam
Tudi pri oralnem seksu se lahko okužiš z marsičem.
to mi je jasno, ampak pri tem je odvisna izbira partnerja, se ti ne zdi? in ker nisem promiskiuteten, s temi boleznimi še nisem mel problemov
dayweed napisal/-a:nikoli brez kondoma. četudi bi bil s tipom v vezi, mu ne bi mogel toliko zaupat, da bi brez kondoma. seveda s tem ciljam na analo, orale si s kondomom ne predstavljam
to mi je jasno, ampak pri tem je odvisna izbira partnerja, se ti ne zdi? in ker nisem promiskiuteten, s temi boleznimi še nisem mel problemov
ma ja te kurčevi kondomi, se ti sploh ne da it seksat ko pomisliš kaj je vse še treba narest brez je neki najbolšga, ga loh sred noči naskočm al pa on mene, pa ni treba nč razmišlat, sam akcija
Meni je tudi boljše brez... Ampak trenutno jih uporabljava, ker nimam KT. Si pa tudi jaz ne predstavljam oralnega seksa s kondomom... Da bi se vse zapackalo v tisti plastiki in jaz ne bi mogla nič probat na koncu?! To pa že ne!
xxwoman napisal/-a:Meni je tudi boljše brez... Ampak trenutno jih uporabljava, ker nimam KT. Si pa tudi jaz ne predstavljam oralnega seksa s kondomom... Da bi se vse zapackalo v tisti plastiki in jaz ne bi mogla nič probat na koncu?! To pa že ne!